- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 448
- Konu Sahibi Claire Fraser
-
Kızlar, istifamı verdim. Ben ayrılmak istiyorum dedim. Yalnız Nisan Ayı'nın 5 'ine kadar durmak zorundayım.
Verdim istifamı güzel arkadaşım. Kafamı toparlamaya uğraşıyorum şu an. Bugun evraklarımı toparlayacağım.Gerçekten sinirden elim ayağım titriyor şuan. Bir önceki konunuzu da okumuştum, yapılan yorumların tamamını da. Bakın sizin yaptığınız en büyük hata hala o kanınızı emen insanlara sırf anne baba diye tahammül edişiniz. Neymiş efendim evlenmeden işten çıkamazmışsınız Hadi yaa !
Kaç yaşına gelmiş koca kadınsınız bırakın ananız, babanız, dıdınız istediğini konuşsun istediğini düşünsün. Bırakın şu işi gözünüzü seveyim. Öyle güçlü bir kadınsınız ki lütfen biraz değerinizi bilin, canınızın kıymetini bilin. Gidin bi AVM olur, reyon düzeltme olur, market olur, kasiyerlik olur... İlla ki bir dikiş tutturursunuz. O sapık soysuz iş arkadaşlarınıza karşı çok sert de olsanız, despotta olsanız yılışıkları bitmez. O yüzden kendinize bu kadar yüklenmeyin, hatayı kendinizde aramayın. Önce o iğrenç işyerinizden sonra sizi para makinesi olarak gören midesiz ailenizden biran önce kurtulmaya bakın.
kıyameti koparacak babam .Akşama evde sorun çıkmasa bari..
kıyameti koparacak babam .
Ben senin yerinde olsam babam olacak o adami rezil ederdim herkese.kıyameti koparacak babam .
Senin tek derdin maaş kartım. Bu benim kararım. Saygı duy, o ortamda çalışan bendim dedim.Ben senin yerinde olsam babam olacak o adami rezil ederdim herkese.
Baban kizarsa "uzulme babacim, artik hayat kadinligi yapcam, sana daha cok para getircem" de.
kaçırmış olabilirim ama siz patronunuza söylemedini mi böyle bir olay oldu diye
Çok iyi yapmışsınız. Zaten yazdıklarınızdan kafanızın karışık olduğu ve zVerdim istifamı güzel arkadaşım. Kafamı toparlamaya uğraşıyorum şu an. Bugun evraklarımı toparlayacağım.
Bu süre zarfında metro ya bineceğim. Nisan ayının 5 'inde çık dedi, kabul ettim.
Gayet mantıklı olmuş istifanızı vermeniz. Zaten yazdıklarınızdan belli ki akıllı ve mantıklı bir kadınsınız. Sadece yaşadıklarınız çok ağır şeyler olduğundan kafanızın allak bullak olduğu, ruhunuzun sıkıldığı bir dönem olduğu için kendinizi böyle yetersiz hissediyorsunuz bence. Akşam eve gittiğinizde aileniz kızar,bağırır, hakaret eder belki ama emin olun bundan sonrası sizin için daha iyi olacak. İyi kötü bir iş bulup girersiniz ki ne olursa olsun sanayideki işinizden daha rahat olacağınızı ve içinize daha çok sineceğini düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde yüzünüz güler, karşınıza güzel yürekli iyi insanlar çıkar da mutlu olursunuz artık.Verdim istifamı güzel arkadaşım. Kafamı toparlamaya uğraşıyorum şu an. Bugun evraklarımı toparlayacağım.
Bu süre zarfında metro ya bineceğim. Nisan ayının 5 'inde çık dedi, kabul ettim.
Kızlar çalıştığım yerin servisi yok. Sabahları beni patronun sağ kolu, son ses mehter müziği açan 45-50 yaşlarında usta başı alıyor. Daha önce o kişiyle ilgili yaşadığım sıkıntıları burada dile getirmiştim.
Ön koltuktayım. Arada bayağı mesafe var. İki defa elini bacağıma değdirdi . Hayırdır dedim bir bağırdım, çıldırdım. Yanlış anlıyorsun, vites değiştirirken elim çarptı dedi. Senin de kızın var üniversiteye giden, utanmıyor musun alnın secdeye değiyor dedim. Hala elim ayağım titriyor.
Akşam patron saat 10:20 aramış. Uyuyordum açmadım. Ben sana şirket hattı veriyorsam açacaksın dedi. Sabah fırçaladı.
Ailemle dün akşam konuşup herşeyi anlattım. Sen hal ve hareketlerine dikkat edeceksin dedi. Evlenene kadar işten çıkamazsın, evde boş boş oturuyorsun, sigortan işlesin. Asılmalar her yerde olur. Millet iş bulamıyor, sen işten çıkacağım diyorsun dedi babam.
Görüştüğüm kişi de ailenle konuş çık. Benim içim hiç rahat değil yalvarırım çık oraya geldikçe kan beynime sıçrıyor dedi. Gerekirse ben konuşurum dedi. Dedim babam müsaade etmiyor. Sana inanmıyorum hiç bir baba böyle söylemez dedi.
Annem sabah sakın fevri davranıp işten çıkıp istifanı verme eve gelip o çıkarsın tazminat alamazsın demez mi?
Erkek arkadaşım ile aram fena bozuldu.
Çıkmak zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum.
Güncelleme: Arkadaşlar işten ayrılıyorum. Verdim istifamı. 5 Nisan'a kadar çalışmak zorundayım. Bana vakit ayıran, okuyan ve yorum yazanlara teşekkür ediyorum. Her gün gelmek zorunda değilsin fabrikaya dedi işverenim. Kafamı topladım. Babam benimle konuşmuyor bu arada
boşverin siz.. istifa etmeniz iyi olmuş.. babanıza da yazıklar olsun kesinlikleSenin tek derdin maaş kartım. Bu benim kararım. Saygı duy, o ortamda çalışan bendim dedim.
Her işyerinde bu tarz insanlar var. Ben 32 sene muhasebe müdürlüğü yaptım. Sen işten ayrılmak yerine, o kişilerden uzak durabilirdin. Dirayetli olabilirdin. Şu saatten sonra dilediğini yapabilirsin güzel kızım, evleneceğim diyorsun birikim yapabilirdin.
Sonra yüzüme kapadı kızdı. Annem aradı. Şekeri çok yüksek. İstediğini yap, karışmıyoruz artık sana dediler.
Nasil birikim yapacakmişsin? Butun parani yiyiyorlar. Ben de uzak durmak icin isten ayrildim iste daha ne olsun deseydin. Kendi de demekki zamaninda yaninda calisan kadinlari taciz etmis ki, bu tur seyleri normal karsiliyor. Şimdi iyice emin oldum ki baban da tacizciymis. Oyle konusmak kolay, azicik erkek olaydi da, seni taciz eden sapigin karsisina ciksaydi. " sen kimi taciz ediyorsun deseydi, gerekeni yapsaydi. Papucumun babasi.Senin tek derdin maaş kartım. Bu benim kararım. Saygı duy, o ortamda çalışan bendim dedim.
Her işyerinde bu tarz insanlar var. Ben 32 sene muhasebe müdürlüğü yaptım. Sen işten ayrılmak yerine, o kişilerden uzak durabilirdin. Dirayetli olabilirdin. Şu saatten sonra dilediğini yapabilirsin güzel kızım, evleneceğim diyorsun birikim yapabilirdin.
Sonra yüzüme kapadı kızdı. Annem aradı. Şekeri çok yüksek. İstediğini yap, karışmıyoruz artık sana dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?