Çıldırdım

Iyi de sizin uslubunuz nasil bir uslup acaba? Hem konu sahibine hakaret etti diye kiziyorsunuz ee sizin uslubunuz nasil? S.l.klar ne demek?
hanfendi gerizekalı diyenler gerizekalı demekden çekinmıyor ya hatta bayanı haklı bulup evet gerizakalılar diyorlar ya bu kadar hoşlarına gittiyse s.l.k kelimesine pek takılacaklarını sanmıyorum.

Pandemi basindan beri gunde 10 saat kapali bir ofiste maske ile calismak zorunda kalmis binlerce insandan biri olarak ben sizi destekliyorum konu sahibi. Su surecte avm gibi taze hava girisi olmayan havalandirma usulu calisan avm de maske cikarip keyif yapmak net akil tutulmasi bana göre.

Ayrica agir haksizlik. Kucuk esnaf batti batacak. Restoranlar cafeler aylardir kapali. Ama avm icinde mc den al burgerini otur ye kapali alanda.
Disarida ki restoranlar ise acik alanda bile servis yapamiyor.

hanfendi gerizekalı diyenler gerizekalı demekden çekinmıyor ya hatta bayanı haklı bulup evet gerizakalılar diyorlar ya bu kadar hoşlarına gittiyse s.l.k kelimesine pek takılacaklarını sanmıyorum.
Siz rahatsiz olmadiniz mi gerizekali lafindan? Elestirdiginiz sey bu lafi soylemis olmasi degil mi? Yoksa elestirdiginiz sey insanlar viruste neden disarida diye sormasi mi?
Kendinize denilmesini istemediginiz seyleri lutfen baskasina kullanmayin!

Back
X