- Konu Sahibi Pinkpotter
Merhaba kk bayanlari, benim bir bucuk yillik bi ilişkim var ve nisanlandik.sorun su ki bi gun nisanlimin telefonuna bakarken bi mail adresi dikkatimi cekti.bi program var telefon da yapılan mesajlari mail attigin kisilerle olan konusmalari yedekleyen.orda gordum bu adresi ve bu mail adresindeki kisinin fotografina bakınca erkek mi kadin mi oldugu anlasilmiyor herneyse nisanlim erkek oldugunu savundu ben de kadin olabilecegini savundum.bunun uzerine tartistik sonra nisanlim bu kişiye mail atti.mailden gelen cevapla bu kisi bayan oldugunu yazmış. Sosyal medyada ameliyat la cinsiyet degustirdigini ogrendik nisanlimla is icin mail le yazismislar.ama bu kisi ortaya öyle bi iddaa atti ki nisanlimla lgbt sitelerinde tanıştıklarini söyledi. Bunun üzerine bi faceden konusma sayfasi mesaj atti bana .nisanlimla ismi ayni soyadi farkli bi kisiyle is icin görüştüklerini yazan bi konuşmanın bi kismini.ben bu kisiyi facede arattigim da hic bisey bulamiyorum kafayı yemek uzereyim bu konuyu benim Ailem biliyor onunki bilmiyor. Su an nisanlimla konuşmuyoruz bu olayi cozecegim dedi ve benle konusmuyor.kafayi yemrk uzereyim ben napabilirim ayrica bu cinsiyet değiştirmiş kisi bilgisayar muhendisi.nisanlimla univde tanistik sinif arkadaşim.