- Konu Sahibi Pinkpotter
yok biliyor beni cıkardı diğer adresimi de engellemiş ALLAH ım dayanamıyorum ben artık daha ben napiyim şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok biliyor beni cıkardı diğer adresimi de engellemiş ALLAH ım dayanamıyorum ben artık daha ben napiyim şimdi
4 sene sınıf arkadaşlıgı 1 bucuk sene sevgililik
nişanlımın dediğine göre google dan bulmuş mailini mail adresine mesaj atmış o kişinin dediğine göre facebook lgbt den
o zaman daha fazla olayın içine girmek istemediği için yapmıştır trans arkadaş.yani büyük ihtimalle de doğru söylüyor..çirkefleşmek için yapsaydı devam ederdi snıyorum...
şu lgtb ye girdin mi peki?
girdim ama bişey bulamadım ordan da
eger ki o kişi öylesine mail yollamayıp hakikaten ortak gruptan tanıştılar ise şu an onun da hayatına saldırdıgınızın farkında mısınız?
heteroseksüel degil diye insanların rahatsız etme hakkını kendinde görmeleri hoş degil.
ist.da lgbt den iletisme gecebileceginiz bir arkadasınız vs yok mu? gerçi arkadaşlarını kotu duruma sokacak bir sey yapmamaya calısırlar.
vallahi ne dese bilemedim ki..:26:
o zaman yapacak en doğru şey olayın üstüne gitmeden,kapatmış gibi görünüp,başka bir açık vermesini beklemek..
başka bişey gelmedi aklıma...
biraz zaman geçsin aradan zaten farklı illerdeyiz bu şüpheyle yaşamak istemiyorum bakalım o napıcak bu süre içinde ama ayrılıcam büyük ihtimalle ben haklı olsam biticek o haklı olsa gene biticek onun yüzüne bakamam inanmadım çünkü ona olmayacak bi işe kalkışmışız
Tam anlayamadım kadınmış erkek mi olmuş,erkekmiş kadın mı olmuş?
Tam anlayamadım kadınmış erkek mi olmuş,erkekmiş kadın mı olmuş?
.Yalnız bu trans arkadaşlar camur atmayı sever. Cok da güvenmeyin yani.
İstediklerini elde edemediklerinde yapacakları burdan köye yol olur.
ne alakası var ki diğer kişiyle?? kimsenin ona saldırdığı falan yok.sadece nişanlısı ile nasıl iletişime geçtiklerini öğrenmeye çalışıyor.kimseyi yargılama falan yok ortada yani..
nişanlısı lgtb ye takılıyor ise ,farklı bir eğilimi var ise,öğrenmek en doğal hakkı değil mi? trans arkadaşa da sadece soruyor,ayrıntı istiyor o kadar..
nasıl ki arsız kızlar var veya tacizci erkekler... benzer şekilde bazı eşcinseller de buldukları erkeklere rastgele yazıyorlar, internette yolda yürürken, konser gibi kalabalık organizasyonlarda vs. ya tutarsa mantıgı...
tepkiler de farklı farklı; o kadar gizli eşcinsel veya biseksüel var ki, gelen mesaja atlayanı, merak edeni, homofobik olanları...
nişanlınıza gelen mail boyle ise hoş degil. belki o kadın diye sohbet etmeye calıstı ama sonra erkek oldugunu anlayınca vazgecti. ya da erkek diye kimsin nerden vs diy konustu ama bakti escinsel sonra bıraktı vazgecti.
siz bulunca da kıvırmaya çalıştı (sazanım diyemedi)
fakat vazgecen adam neden onu kayıtlı olarak tutsun? siz tesadufen oyle arada karıstırırken mi buldunuz unutmuş mu yoksa duzenli olarak mesajlasıyorlar mıymış?
facebook lgbt nedense bazı erkeklerde merak uyandırıyor, çünkü daha açık ilişkiler yaşayan kadınların da orada oldugunu dusunuyorlar. eger nisanlınız herhangi bir hak arayısı veya ortak eylemde vs onlarla irtibatta degilse neden lgbtliler ile iletisime gecsin o da ayrı konu. illa cinsel egilimi farklı olması gerekmiyor yani.
toplam 5senedir tanıyorsunuz size duygusal yaklaşırken cinsel olarak da arzuladıgını vs hiseddiyor muydunuz? gerçi halinden tavrından anlardınız diyecegim ama eşcinseller bile kendilerini saklamayı başarıyorlar, biseksüeller hayli hayli yapar.
Ateş olmayan yerden duman cıkmaz. Yerinde olsaydım o kadınla konuşurdum. Bir şekilde o mail adresini keske hafızanızda tutsaydınız.
Şüphelerinizde cok haklısınız,ortaya atılmıs büyük bir iddaa var. Lgbt sitelerinde tanıstıklarını söylemiş bayan.
Varsayalım ki trans bayan yalan söylüyor; Böyle birşeyden bihaber olan adam ortalıgı coktan yıkmıstı,sonucta adı lgbt sitesiyle anılıyor..[/QUO
nişanlıma zaten ulaşamıyorum
telefon numarasını alıp konuşmak istemişti,afce ten herksin göreceği şekilde mesajlaşmak değil zaten:)evlenecegi kisiyle ilgili her seyi bilmek elbette hakkı, durust bir iliskide bunu anlatacak olan kisi de nisanlısı zaten. ama tatmin edici yanıtlar alamaysa diger kisiye ulasmak istemesi de normal fakat ekleyip acıkca soru sordugunu degil de arkadan arkaya araştırma yapıyor izlenimi uyandırdı bende. trans olan kisi de bundan rahatsız oldugu icin engellemis olabilir.
eger kisilik olarak arsız biri degilse ozel hayat konusunda cok daha hassas oluyorlar. konu sahibine yargılıyorsunuz da demedim zaten.
ya nisanlısı ya da diger kisi yalan soyluyor, birbirinin soyledikleri uyusmazlık icinde. hangisine inanacak?
ikisiyle de acıkca konusup en cok kıvırarak cevap vereni elerdim ben. yoksa iz sürmeyle ogrenmek zor bence. adam zaten tüm sifrelerini veriyormus, konu sahibinin bildigi hesaplardan da iletisime gecmedigi acık.
gizli eşcinseller de çok maalesef,öyledir demiyorum ama ihtimal var diyorum sadece..tam olarak yazışmalarını okuyamadığım için bi şey diyemiyorum ve aklıma takılıp duruyor nişanlımın hal ve hareketlerinde bi acayiplik yok gayette bana düşkün beni sahiplenir benim için herşeyi yapar ve beni istediğini de biliyorum