- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Haklısın ama napınapım vala ordan oraya suruklenmekten bıktım
Malesef ya tartışma çıkmasın dıe alttan alıyorum alttan ala ala herneyse
Bnde kavga cıkar dıe susuyorum. Malımı tanıyorum BN sayın KV dealttan almak susmakla aynı şey değil. sizinki alttan almak değil. Alttan alan kişi mesela kavga esnasında alttan alır, he he der sonra düzgün şekilde müsait olunca konuyu açar konuşur.
Istedımı aldım dedımkı deniz gunes gelsin beni azarlasın cok tesekkur ederim tatlim cok saolEee biz ne yapalim?
Bizden ne istiyorsunuz?
Var, canim ama benı evi gormeye bıle goturmuyo .BN daha oturcagım evi gormedımBunun kıskançlıkla alakası yok ki ne işiniz var orada şu durumda.Kimsenin eşi izin vermez.Ki zaten kimse de gitmek istemez.İnşaat halindeki evde ne işiniz var.Bebeginiz yok mu bir de sizin.
Yapmadımı nerden biliyosun .işe yaramıyo napim az öncede tartıştık bosayımmı eve goturmuyo dıeBuradaki üyelere gelince dil maşallah,laf sokma laf etme had safhada,biraz da eşinize bunu yapsanız evliliğiniz gayet düzgün olacak.
Şu an boşasanız bile bi etki etmez çünkü adam buna alışmışY
Yapmadımı nerden biliyosun .işe yaramıyo napim az öncede tartıştık bosayımmı eve goturmuyo dıe
Ya sinir krizi gecırcem artık az once kavga ettik. Bni konusturmuyo bile baska odaya kacıyorŞu an boşasanız bile bi etki etmez çünkü adam buna alışmış
Neden sizi sindirmesine en başından izin verdiniz ki
Neden ona buna kıyafete cart curta karıştırttınız
Daha ilk nisan söz flört zamanlarında bu adama dediklerinizin önemli olduğunu yapması gerektiğini ince ince işleyecektiniz
Bu saatten sonra fark etmez çünkü adamın alıştığı belli,süregelen düzen belli.
Aynen katılıyorum, bir kadın oturacağı evi görmeli, belki boya rengini beğenmeyeceğim, belki fayanslar gözümü tırmalayacak.Karpuzum senin esinle olan iliskinde cok pasif oldugunu dusunuyorum. Adam senin ne dusundugune hic onem vermio gibi.. nasil yani oturacagin yeri gormedin? Bi gitsen gorsen herifler seni mi yiycek? Kiyafet konusuna bisey demiycembu tarz erkeklere gicik oluyorum
Normalde benimkide evle ilgili bısıye karışmaz sırf işçiler orda dıe beni goturmuyoEsim dugunde eve alinacaklarin coguna karismadi diyebilirim ben calismayan bi kadinim evdeyim butun gunum evde geciyor o yuzden kiralik ev aradigimizda bile esim hic karismaz sonucta evde en cok vakit geciren benim ki benim esim de acayip kiskanctirbu arada esyalariniz insaat ta kaldiysa simdiden temizlik antremanlarina baslayin derim
o zaman biraz da hakli evde calisan erkekler orada perisan olursunuz biraz sabredin derim cunku her her yerde ama calisanlar aksamlari evlerine gidince bi gidip bakmanizi tavsiye ederim hem iciniz de rahatlarNormalde benimkide evle ilgili bısıye karışmaz sırf işçiler orda dıe beni goturmuyo
Esım sakınlestıktn sonra yıne konustum beni erteso gun goturcekmıs umarımo zaman biraz da hakli evde calisan erkekler orada perisan olursunuz biraz sabredin derim cunku her her yerde ama calisanlar aksamlari evlerine gidince bi gidip bakmanizi tavsiye ederim hem iciniz de rahatlar
Kusura bakmayın, ortada gerçekten bir ev olduğundan, sizin oraya taşınacağınızfsn eminmisiniz? Evin içinde inşaat olabilir tabiki, ama bir belgesi senetleri olmalı değilmi içinde adres yazan? Bu işde bir iş kardeşim, inşallah ben yanılıyorum.Esım sakınlestıktn sonra yıne konustum beni erteso gun goturcekmıs umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?