Çıldırıcam kıskanç koca :'(

Haklısın ama napınapım vala ordan oraya suruklenmekten bıktım

Ev aldık bizde taşındık ama inşaatta olsa evimde kakaldim1 ayy doğalgazsiz elektrikli sobayla isindim titriyerek dus aldım ama haftaalarca eşimden uzakk kalmadım eve erkek gidecekse .babanı çağır dedi yada işten kendisi geldi sen bir odaya girdi çıkma ama evine git

alttan almak susmakla aynı şey değil. sizinki alttan almak değil. Alttan alan kişi mesela kavga esnasında alttan alır, he he der sonra düzgün şekilde müsait olunca konuyu açar konuşur.
Bnde kavga cıkar dıe susuyorum. Malımı tanıyorum BN sayın KV de

Bunun kıskançlıkla alakası yok ki ne işiniz var orada şu durumda.Kimsenin eşi izin vermez.Ki zaten kimse de gitmek istemez.İnşaat halindeki evde ne işiniz var.Bebeginiz yok mu bir de sizin.

Bunun kıskançlıkla alakası yok ki ne işiniz var orada şu durumda.Kimsenin eşi izin vermez.Ki zaten kimse de gitmek istemez.İnşaat halindeki evde ne işiniz var.Bebeginiz yok mu bir de sizin.
Var, canim ama benı evi gormeye bıle goturmuyo .BN daha oturcagım evi gormedım

Buradaki üyelere gelince dil maşallah,laf sokma laf etme had safhada,biraz da eşinize bunu yapsanız evliliğiniz gayet düzgün olacak.

Y

Yapmadımı nerden biliyosun .işe yaramıyo napim az öncede tartıştık bosayımmı eve goturmuyo dıe
Şu an boşasanız bile bi etki etmez çünkü adam buna alışmış
Neden sizi sindirmesine en başından izin verdiniz ki
Neden ona buna kıyafete cart curta karıştırttınız
Daha ilk nisan söz flört zamanlarında bu adama dediklerinizin önemli olduğunu yapması gerektiğini ince ince işleyecektiniz
Bu saatten sonra fark etmez çünkü adamın alıştığı belli,süregelen düzen belli.

Evinin nasıl yapıldığından haberin yok yani ne ilginç böyle şeylere anlam veremiyorum Allah kolaylık versin

Ya sinir krizi gecırcem artık az once kavga ettik. Bni konusturmuyo bile baska odaya kacıyor

Aynen katılıyorum, bir kadın oturacağı evi görmeli, belki boya rengini beğenmeyeceğim, belki fayanslar gözümü tırmalayacak.
Kıyafete ben de değinmeyeyim o daha bir iç mesele ama bana işlemez o ayrı :)

Esim dugunde eve alinacaklarin coguna karismadi diyebilirim ben calismayan bi kadinim evdeyim butun gunum evde geciyor o yuzden kiralik ev aradigimizda bile esim hic karismaz sonucta evde en cok vakit geciren benim ki benim esim de acayip kiskanctir bu arada esyalariniz insaat ta kaldiysa simdiden temizlik antremanlarina baslayin derim

Normalde benimkide evle ilgili bısıye karışmaz sırf işçiler orda dıe beni goturmuyo

Esım sakınlestıktn sonra yıne konustum beni erteso gun goturcekmıs umarım
Kusura bakmayın, ortada gerçekten bir ev olduğundan, sizin oraya taşınacağınızfsn eminmisiniz? Evin içinde inşaat olabilir tabiki, ama bir belgesi senetleri olmalı değilmi içinde adres yazan? Bu işde bir iş kardeşim, inşallah ben yanılıyorum.

Anladığım kadarıyla rezidansta daha oturum başlamamış
E haliyle her taraf usta kaynıyodur
Ama yine de bi akşamüstü paydostan sonra götürebilir
Rezidansın ismini de mi bilmiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…