- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O kısmında haklısınBarı evi göstersin bana bı gidip bakıyım onada bırakmıyoki cnm
Evin ufak tefek eksikleri kaldı dıe biliyoduk ıkı gunde biter dediler 1 ay olduEvi baştan mı yapıyorlar 1 aydır içine girilemeyecek ne inşaatıymış?
Evi dahi görmemişsiniz yani inşaat olduğuna eminsiniz değil mi? Niye eşyalar taşındıktan sonra inşaat başladı 1 ay geç taşınsaydınız. Çok garip geldi bana konu.
Yok cnm :)Kocan baska seyler cevirmiyo insallah!?
Siveylen alakası yok ama zaten eşimden yeterince kısıtlanıyorum bıde dilimlen kısıtlanmıyım lutfen
Bı bilsem güvenini sarsacak hıc bıside yapmadım aklım almıyor artıkO kısmında haklısın
Benimki de benzer davranıştır. Erkekler değişik kimbilir düşüncesi ne
Ufak tefek eksik nedir? Söylenmiyor mu şunlar yapılacak diye. Yerini bile bilmediğiniz bir ev var ve 1 aydır iş sürüyor. Eşiniz akşamları eve geliyor değil mi?Evin ufak tefek eksikleri kaldı dıe biliyoduk ıkı gunde biter dediler 1 ay oldu
Vahh vahh vah seninde konumu protesto etmeye hakkon yokSize şiveniz konusunda bir şey söylemedim.
Eşiniz sizi kısıtlıyorsa eşinize gidin söyleyin. Burada güzelim türkçemizi katletmenize gerek yok.
Evet saat tam 17.30 evde oluyoUfak tefek eksik nedir? Söylenmiyor mu şunlar yapılacak diye. Yerini bile bilmediğiniz bir ev var ve 1 aydır iş sürüyor. Eşiniz akşamları eve geliyor değil mi?
Sabote diyecektin heralde:)Vahh vahh vah seninde konumu protesto etmeye hakkon yok
Ama ustaların yanına gtrmemesi sadece kıskançlık temalı değildir ki. Evde iş var orası Çalışma ortamları. Yani insanlar tadilat yaptırırken evi boşaltır siz daha hiç girmemişsiniz bileBı bilsem güvenini sarsacak hıc bıside yapmadım aklım almıyor artık
Vahh vahh vah seninde konumu protesto etmeye hakkon yok
Sabote diyecektin heralde:)
Esım gırıyo bı ben gıremıyorm. .Ve evet millet evi boşaltır bız evi eşyayla doldurdukAma ustaların yanına gtrmemesi sadece kıskançlık temalı değildir ki. Evde iş var orası Çalışma ortamları. Yani insanlar tadilat yaptırırken evi boşaltır siz daha hiç girmemişsiniz bile
Siveylen alakası yok ama zaten eşimden yeterince kısıtlanıyorum bıde dilimlen kısıtlanmıyım lutfen
Yanı ne var hakkon yazdıysam yanlışlıkla telefontelefon geniş ,tek elle yazıyorum bı insanın ustune bukadar gelınmezya .kime sinirlendin sabah sabah sınırını bnden cıkarıyonBak ben bu kelimeyi kaçırmışım. Hakkon kelimesi beni benden almıştı.
Herneyse işte :)Sabote diyecektin heralde:)
Konu sahibi çok tez canlı heralde düşünmeden yazıyor :)Bak ben bu kelimeyi kaçırmışım. Hakkon kelimesi beni benden almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?