- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yeri bilmiyorum bılseö dururmuydum hıc sadece bı hastaneye yakın dıe biliyorum .Sozde inşaat a az kalmıstı bıbız ev sahıbımızw söyledik onlarda kıracı buldular ıkı gunde o girecek kiracı bizi cok sıkıştırdı ev sahibimsahibim kovuyo hemen çıkın dedıAnlamadim ki
Esyaniz orda duruyor ve uzerinde insaat mi yapiliyor? E ayaginiz eliniz var cikip kendiniz gitsenize.
Sinirden karısık yazdm cnm kusura bakmaIlk defa nokta virgül kullanildigi halde anlamadigim bir konu
Yeri bilmiyorum bılseö dururmuydum hıc sadece bı hastaneye yakın dıe biliyorum .Sozde inşaat a az kalmıstı bıbız ev sahıbımızw söyledik onlarda kıracı buldular ıkı gunde o girecek kiracı bizi cok sıkıştırdı ev sahibimsahibim kovuyo hemen çıkın dedı
Tamam siz ciktiniz peki esyaniz nasil orada kaldi da uzerinde insaat yapiliyor? Esiniz evden cikarken takilin pesine gidin. Dovecek mi vuracak mi napacak? Dinlemeyin. İsciler ustalar da insan. Adam yemezler.Yeri bilmiyorum bılseö dururmuydum hıc sadece bı hastaneye yakın dıe biliyorum .Sozde inşaat a az kalmıstı bıbız ev sahıbımızw söyledik onlarda kıracı buldular ıkı gunde o girecek kiracı bizi cok sıkıştırdı ev sahibimsahibim kovuyo hemen çıkın dedı
Bılmıyosunuz eşimi vala benı içeri tıkar otobuse binmeme izin vermez yinede götürmezgötürmez .Dedıgım dedik çaldığım düdük kafasındaEeehhh ben de geliyorum, oturacağım yeri göreceğim diye takılın peşine. Ne yapacak, bağlayacak mı sizi?
Bız sozde ufak tefek seyler kaldı dıe taşındık ama ıkı hafta oldu .2 haftadırda esım her sabah kalkıyo oraya gidip calısıyoTamam siz ciktiniz peki esyaniz nasil orada kaldi da uzerinde insaat yapiliyor? Esiniz evden cikarken takilin pesine gidin. Dovecek mi vuracak mi napacak? Dinlemeyin. İsciler ustalar da insan. Adam yemezler.
Kusura bakma karısık yazdığımın farkındayım içimden ne gecdıyse oyle yazdımAllah aşkına azıcık anlaşılır yazın yalvarıyorum,bize de yazık!
Evsizlik zor ama inşaatta da durulmaz eşin haklıIkı haftadır evım taşınmış esım rezidans görevlisi olarak 1 aydır orda .ben daha ne gırıcegım evi gördüm(videoda gordum) nede esım benı götürüyor soylendıgımdede tartışma cıkıyo 2 haftadır bı KV, bı annemdeyım .Eşime eve gidelim dedıgımdede (sıva yapılıyor parke yapılıyor elektrik yapılcak) dıe sureklı beno oyalıyor. Bem dıorumkı tamam bni gotur napılıcaksa BN içindeyken yapılsın " yok adamlar orda dio" evlendıgımden beri bni erkeklerin oldugu yerde saklıyo. Bı dışarıda saklayamıyo oda giyımıme karısıyo ağzımdan, burnumdan getiriyor.bı evin inşaatı bı ay ,surermı ya madem öyleydi nie evimizden ayrıldık ,zaten makyaj aynamıda kırmışlar :'( eşyalarım inşaatı. Icınde ,maf oldu 1,bucuk yıl oldu daha ya kafayo yıcem
Ha tam işte olay boyle cok tesekkur ederimKonunun özeti:
1.5 yıl olmuş eşyalar alınali. Yeni evliler. Eşi rezidansta iş bulmuş, oraya tasincaklarmis.
Eşyalar eve girmiş, tadilat varmış 1 aydır. Evde isciler varmış, konu sahibesinin kocasi evde erkek var diye göturmuyormus. Eşyalar da mahvolmuş.
Konu sahibesi de bi annesinde bı kv desinde kaliyormus.
Kocasının kıskançlığına kiziyor.
Ama biz birşey yapamayız ki.
Haklısın ama napınapım vala ordan oraya suruklenmekten bıktımKarpuz bebekle inşaaatın içinde olmaz sabret biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?