• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıcam sanırım

Ben de uzak mesafe yaşadım iliskimi ve tam 5,5 yıl sürdü. 1yildir da evliyiz:) uzak olunca ufacık şeyler büyüyor mesele oluyor, yan yana gibi olur mu hiç? Ama her zorluğun sonunda bir güzellik de var muhakkak. Anlattıklarını ben de yaşadım inan:) telefonla akraba olmuştum ama deli gibi de kavga ederdik çünkü iletişim çok zor anlaşmak çok zor uzaktayken. Uzun lafın kısası bunlar normal ama sen yine de ipin ucunu fazla da kaçırmadan biraz cool olmaya bak, pek sıkmayin birbirinizi, saygıyı sadakati yitirmeden güzel sevin her şey hallolur :KK66:
Ne güzel ya :) haklısınız uzakken birbirini anlamak kendini anlatmak çok zorlaşıyor kavgalar büyüyor oyüzden.aynen ya bende akraba sayılırım :D

uzak mesafeli ilişkim vardı, nişanlıyız:KK14:

bulup bunamayın allah aşkınıza zzaten uzaktayız diyorsunuz oyun kesn lol dür ve o gerçekten stresli bir oyun, güzel ilişileri olan insanların birbirini bu tarzda sıkası hiç hoş değil adamı sıkmayın akışına bırakın :) hatta o sinirliyse siz mutluk saçın kavga etmeyin günah emeklerinize yazık olmasın hayat enerjinizi ona katmanız dileğiyle abartmayın :)
Ayyy evet ya lol :D başımın belası oldu resmen lol :D artık o istediği kadar stresli davransın ben hep güleryüzlü olucam :D

fazla sıkmamak lazım canım ben de çok ilgi istiyodum ama seviyosan alttan alman lazım, bi de davana sahip çık, mutluluklar dilerim :)

Evet yazma :) bu yöntemi çok uyguladım :) konuşmak için müsait misin dediğinde hayır diyodum :) kendi özleyip arar

Ayyy evet ya lol :KK70: başımın belası oldu resmen lol :KK70: artık o istediği kadar stresli davransın ben hep güleryüzlü olucam :KK70:

Kardeşim de oynuyor sürekli bağırı çağırı bazen evde küfür ediyor oraya buraya vuruyor biliyorum birebir içindeyim hiç takma bence, en azından evde oturup oyun oynuyor düşünsene ya dışarda onla bunla takılsa onunda bir hayatı olduğunu kabul edemiyoruz biz bazen, ben hata yaptım sıktım sevgisini hep merak ettim uçtu gitti sen yapma 2 yılım çöpe gitti, saçma sapan konulara takma inşallah hep mutlu mesut olunn :)))))

Evet biraz kestirip atıyor gibi geliyor.ya mesela bir şey anlatıyorum ona.bu konuyu kadın gibi saatlerce tartışalım istiyorsun ama ben kadın değilim diyor :KK70:
Bu durumu kontrol altına alman lazım acilen bence :) sen kırılacağına o kırılsın kendini duzeltsın en azından

Uzak mesafe ilişkisi inanılmaz saçmadır, zaman kaybıdır. Yakınınızda insan mı yok taaaa bilmem nerde bir de öğrenci :) ay gülmeyin diyorum olmuyor :)
Yahu insanları biraz rahat bırakın. İlgi ilgi ilgi bıkmıyor musunuz?
İnsan sıkılır ya zart zart her dakka aşkım cnm napıon nere gittin, ne yiyon, nasıl yürüyon, ne giydin...
İnsan kendini hiç mi özlemez. Gideyim gezeyim, ders çalışayım, sinemaya gideyim, arkadaşlarla buluşayım, kendime vakit ayırayım demez mi..
Hep mi sevgili hem mi aşk sözcükleri. Ne aşkmış böyle ya... Nişanlımla gün içinde bir kere ya yazışır ya yazışmayız.
Daha mı az sevdiğimizden yani?
Özel alan, kaliteli zaman falan hak getire. Hep iç içe geçmiş hayatlar vıcık vıcık müdehaleler...
Yazık kendinize biraz değer verin bence. Hayat sevgiliden, aşktan daha güzel...

esim ile 4 yil ayri ulkelerde iliski goturduk, ustelik cok da psikolojik siddet vardi dis mihraplar tarafindan uzerimizde. bir nebze sakin olun, sevgiyle ve saygiyla yaklasin.

Merhaba
3yıllık güzel giden uzak mesafe bir ilişkim var.ancak kafama takılan bazı şeyler var.bazen ben mi abartıyorum acaba diye düşündüğüm bazı şeyler var.bunları size sormak istiyorum.objektif görüşlerinize ihtiyacım var.
İlk sorunum şu: uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız için sürekli iletişim halindeyiz.gün içinde birbirimize olanları anlatırız ne yaptığımızı haber veririz o müsait oldukça arar beni.ama bana sanki az gibi geliyor.o her zaman mesaj atmayı sevmediğinden yakınıyor çok fazla konuştuğumuzu söylüyor.dediğim gibi bana bazen normal bazen az gibi geliyor.geceleri 2saat falan yazışıyoruz gün içinde ara ara yazışıyoruz ve o yeri geliyor günde 1kere arayabiliyo 15 20 dk konuşuyoruz yeri geliyo 1saat 2saati buluyor.ama o bazen çok konuştuğumuzu ve buyüzden kavga ettiğimizi söylüyor.sizce bu normalmi ben mi büyütüyorum?
Diğer bir sorunumda oyun oynaması.bir süredir okul dersler falan derken çalışmıyor.çalışmadığı içinde sürekli evde ve oyuna sarmış durumda bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı artık.mesela bir şey yazıyorum geçiştiren bir cevap veriyor bende ona cevap atıyorum.oyun oynuyorum diyo sinirim tepeme çıkıyor.günde 3,4 saat oynuyor.ona kızıncada hiçbir şey yaptığım yok karışmaya bir şey bulamıyorsun oynadığım oyuna karışıyorsun napayım zaman geçmiyor diyor.bir örnek daha veriyim mesela arıyorum oyun oynuyo oluyor benimle sinirli sinirli niye aradın der gibi konuşuyor.bu durumun açıklamasıda şu:her aradığımda tam oyunda sinirli olduğu ana denk geliyomuş siniri bana değilmiş üstüme alınmamalıymışım.sizce gerçekten ben mi büyütüyorum?
Cildirmak bu kadar kolay olmamali

Back
X