Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ne randevum var nede başka birsey uyuyamıyorum çok sacma geliyor banaBenim de uykum var uyuyamiyorum ilac icecegim yarin randevum var biraz korku var.Boyle zamanlarda uyuyamam ve bisey yapamiyorum
Yeşil çay faydası oluyormuş, hoş bana oda fayda etmiyor amaUyumaaaak istiyorumBana Çözüm üretin lütfen
![]()
Banada faydası yok. Düzgün bir öneri bulamazsam artık Eczane den uyku ilacı almam gerekecek. Bunuda hiç istemiyorumYeşil çay faydası oluyormuş, hoş bana oda fayda etmiyor ama
Bitkisel uyku ilaçları var, yan etkisi olmayan, onları araştırBanada faydası yok. Düzgün bir öneri bulamazsam artık Eczane den uyku ilacı almam gerekecek. Bunuda hiç istemiyorum
Cocuklar uyutmazlar güzelim, aynı dert bende de varBeni bıraksalar anında uyurum da sıpam uyumuyordün sabah altıydı uyuduğunda
Bebekten önce uyumazdım ne aptalmışımAma genel olarak kitap okumak veya telefondan oyun oynamak gözümü yorduğu için uykum gelir. Daha kolay uyurum.
Rezene, anason, melisa, papatya bunlar sakinleştiriyor. Denedin mi?
Cocuklar uyutmazlar güzelim, aynı dert bende de var![]()
Amin, ayaklarım koptu, kendi uymuyor, ayakda salliyoruz hepAllah sabır versin.![]()
BendeBebe uyusa bende uyumayı o kadar ozledım kııııııııı allahım horul horul uyuyan kocamın yerınde olmak ıcın neler vermezdım suan![]()
Cocuk oldumu hiç birşey fayda etmiyor, özelikle benimki gibi çocukYatak odasında siyah kalın fon perde olmalı bence,bide uyku bandı.
Tabi kafa rahatsa,uykuya dalmak daha kolay oluyor. Yoksa bende 2saat uyur hemen uyanirım. Yukarida dediklerim var ama taktıklarım ve beni yaralayan şeyler hava kararınca tekrar yaşamaya basliyorum,beynimde sürekli sesler....
Zaten benim tavsiyen çocuksuzlaraCocuk oldumu hiç birşey fayda etmiyor, özelikle benimki gibi çocuk
Kendilinden uymuyor ayakda salliyorum, dün dört salladım uyanana kadarZaten benim tavsiyen çocuksuzlara
Bilirim bilirim çocukla uykusuzlugun ne oldugunu,ALLAH yardımcınız olsun. Ben hastanelik olurdum uykusuzluktan
İnsan çocuk varken yataga gözü düşüyor,sonra büyüdüklerinde kafa dolu oluyor bu seferde beyindeki sesler uyutmuyor![]()