Çıldırıcam uyuyamıyorum

Aybush

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
9.310
16.214
198
35
Uyuyamıyorum çıldırıcam neden uyuyamıyorum ben? Ne yapmam lazım? Siz neler yapıyorsunuz uyumak için? Önerilerinizi bekliyorum yoooksa az kaldı kafayı sıyırmış halde bulucaklar beni :(((

Benim de uykum var uyuyamiyorum ilac icecegim yarin randevum var biraz korku var. 🙄 Boyle zamanlarda uyuyamam ve bisey yapamiyorum

Bende hemen hemen herzaman cok gec yatiyorum. Ev toplama, mutfak toplama derken. Şuanda çocuk ayamda salliyorum sıpa uyumak bilmiyor. Anneler sizde de aynı dert varmı? 😕

Beni bıraksalar anında uyurum da sıpam uyumuyor 😑 dün sabah altıydı uyuduğunda 😠
Bebekten önce uyumazdım ne aptalmışım 🤦🏻‍♀️ Ama genel olarak kitap okumak veya telefondan oyun oynamak gözümü yorduğu için uykum gelir. Daha kolay uyurum.

Rezene, anason, melisa, papatya bunlar sakinleştiriyor. Denedin mi?

Beni bıraksalar anında uyurum da sıpam uyumuyor 😑 dün sabah altıydı uyuduğunda 😠
Bebekten önce uyumazdım ne aptalmışım 🤦🏻‍♀️ Ama genel olarak kitap okumak veya telefondan oyun oynamak gözümü yorduğu için uykum gelir. Daha kolay uyurum.

Rezene, anason, melisa, papatya bunlar sakinleştiriyor. Denedin mi?
Cocuklar uyutmazlar güzelim, aynı dert bende de var:(

Bebe uyusa bende uyumayı o kadar ozledım kııııııııı allahım horul horul uyuyan kocamın yerınde olmak ıcın neler vermezdım suan:dua:

Ben de geceleri uyuyamıyorum. Özellikle dolunayda artıyor uykusuzluğum. Mavi-beyaz bir ışıkla çok aydınlık oluyor odam dün de sabah 6’ya kadar döne döne yattım. Bugün de aynısı oldu 🙄. Bitki çayı da içtim rutin de oluşturdum iki aydır böyle...

Yatak odasında siyah kalın fon perde olmalı bence,bide uyku bandı.
Tabi kafa rahatsa,uykuya dalmak daha kolay oluyor. Yoksa bende 2saat uyur hemen uyanirım. Yukarida dediklerim var ama taktıklarım ve beni yaralayan şeyler hava kararınca tekrar yaşamaya basliyorum,beynimde sürekli sesler....

Yatak odasında siyah kalın fon perde olmalı bence,bide uyku bandı.
Tabi kafa rahatsa,uykuya dalmak daha kolay oluyor. Yoksa bende 2saat uyur hemen uyanirım. Yukarida dediklerim var ama taktıklarım ve beni yaralayan şeyler hava kararınca tekrar yaşamaya basliyorum,beynimde sürekli sesler....
Cocuk oldumu hiç birşey fayda etmiyor, özelikle benimki gibi çocuk

Cocuk oldumu hiç birşey fayda etmiyor, özelikle benimki gibi çocuk
Zaten benim tavsiyen çocuksuzlara🤭
Bilirim bilirim çocukla uykusuzlugun ne oldugunu,ALLAH yardımcınız olsun. Ben hastanelik olurdum uykusuzluktan 🤕
İnsan çocuk varken yataga gözü düşüyor,sonra büyüdüklerinde kafa dolu oluyor bu seferde beyindeki sesler uyutmuyor😒

Zaten benim tavsiyen çocuksuzlara🤭
Bilirim bilirim çocukla uykusuzlugun ne oldugunu,ALLAH yardımcınız olsun. Ben hastanelik olurdum uykusuzluktan 🤕
İnsan çocuk varken yataga gözü düşüyor,sonra büyüdüklerinde kafa dolu oluyor bu seferde beyindeki sesler uyutmuyor😒
Kendilinden uymuyor ayakda salliyorum, dün dört salladım uyanana kadar

Back
X