Melek annesine çekmiş. Siz çok yoruluyorsunuzdur üstüne birde uykusuzluk çok zordur eminim yıpranmşsımızdır,Üstelik sürekli Kucak isteyen, beni çok yoran bebeğim var ve benim suan ölesiye uykum var ama sanki beynim uykuya geçmemek için direniyor. Kendimi bildim bileli bu durumdayım. Oğlumda uykuya çok direniyor. Sanırım bana çekmiş
Gündüzleri gec kalkıyorsanız oyuzdende olabilirUyuyamıyorum çıldırıcam neden uyuyamıyorum ben? Ne yapmam lazım? Siz neler yapıyorsunuz uyumak için? Önerilerinizi bekliyorum yoooksa az kaldı kafayı sıyırmış halde bulucaklar beni((
Sabah 7 de yatıp sabah 10 da kalkıyorumGündüzleri gec kalkıyorsanız oyuzdende olabilir
Hmm alanında ilgilenen bir doktorla görüşün benceSabah 7 de yatıp sabah 10 da kalkıyorum
1.40 da yattım 4.30 da kalktım ve hala tekrar uykuya dalamadım...Uyuyamıyorum çıldırıcam neden uyuyamıyorum ben? Ne yapmam lazım? Siz neler yapıyorsunuz uyumak için? Önerilerinizi bekliyorum yoooksa az kaldı kafayı sıyırmış halde bulucaklar beni((
Amin canım sağol çok tesekkür ederimMelek annesine çekmiş. Siz çok yoruluyorsunuzdur üstüne birde uykusuzluk çok zordur eminim yıpranmşsımızdır,rabbim kolaylık versin, bebişede sağlık sıhhat versin
milupa gece çayı :) duacım olursunuz:)Uyumaaaak istiyorumBana Çözüm üretin lütfen
Dualar ediyorum zikir cekerim sürekliBildiğim sureleri okumaya başlayınca ne zaman uykum geliyor ne zaman dalıyorum anlamıyorum bile çeşitli zikirler var ya esma ül hüsna dan da tesbih çekebilirsin inan bende çok kolaylaştırıyor uyumayı bunları yapana kadar ben de saatlerce hatta sabaha kadar bile yatakta öyle uykum gelsin diye beklediğim günleri bilirim
Sabah 7 de yatıp sabah 10 da kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?