Çıldırıcam :(

tolin

PITIRCIK MUNE!:D
Pro Üye
23 Ekim 2011
19.420
23.890
598
İş yerinde mobing görüyorum. Karşımdaki insanlar inanılmaz yalancı bütün sene yalanlarını ortaya çıkaramadım en sonunda hersey benim üstüme kaldı. O işe dönmek istemiyorum delireceğim iyilik ettiğim insan bile sırtını bi anda dönüp beni herkese kotulemiş . Aklımı oynaticam şuan tayin hakkımda yok ben o işe nasıl gidip geleceğim bilmiyorum iş yerinde kimsem kalmadı tatil başladığından beri 6 kilo verdim ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum çildiricam çok güçlüler. Herkes olaylari kendine gore anlatıyor atilan iftiralarin haddi var hesabi yok beni istemiyorlar ben onlari hiç istemiyorum . Beni hiç tanimayan insanlar bile sırtıni dönmuş durumda:KK43:

Son düzenleme:
Sizin insanlarla ne işiniz var konuşmayın tenefuslerde sinifta olun disarda cay kahve icin ogretmenler odasina gitmeyin madem .neden böyle oldu hepsi birden neden böyle davrandi bi sebebiniz vardir.nasil guclu olabilirler hepiniz öğretmensiniz statuniz ayni müdür de mi mobing yapiyor

İşinize gidin, işi yapın ve çekilin, kaldı ki öğretmenmişsiniz, öğrencilerinize kanalize olun.
Kimseyle iş harici iletişimde olmayın, başkalarını ilgilendirmeyen konuları açmayın ve siz de yetkiniz harici hiçbir şeye karışmayın.

Aslında öğretmen olmanız bir şans gibi geldi bana.
Memur olsanız sürekli bir odanın içinde olmak daha zor olurdu.
Arkadaşlara katılıyorum her meslektaşınızla muhattap olmak zorunda değilsiniz.
Hem geri kalırsanız biraz sakinler ortalık diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Genelde tüm sektörlerde var mobbing. Umursamayacaksın, görmezden geleceksin, profesyonel davranıp iş konuları dışında muhatap olmayacaksın. Onları ne kadar önemseyip gündeminde tutarsan gününü mahvedeceksin sadece. Mesai saatini doldurduktan sonra hiç biri hayatında olmayacak bunu düşün...

İşinize gidin, işi yapın ve çekilin, kaldı ki öğretmenmişsiniz, öğrencilerinize kanalize olun.
Kimseyle iş harici iletişimde olmayın, başkalarını ilgilendirmeyen konuları açmayın ve siz de yetkiniz harici hiçbir şeye karışmayın.
Olmayan özel hayatımın dedikodusu çıkmış üstelik iftiracı bu falan demişler kafayı yiyorum ya herkes birbirine göre konuşuyor burda insanlar gözüyle gördüğünü görmedim diyor gözüyle görmediğini sallıyor çalışmak istemiyorum ne kadar iğrenç bir yermiş atanmak için çok ugraşmiştim ama yediğim yemek burnumdan geldi :(

Ne öğrencilerinize ne öğretmen odasındaki diğer hocalara kendinizle ilgili bir şey anlatmayın, esrarengiz olan birine daha saygılı olurlar..
Olan olmuş artık uzak durunca kimse size sataşamaz..
Ama hepsi birlikler çaylar kahveler ben bunlara nasıl katlanacağim hiç bilmiyorum :(

Ama hepsi birlikler çaylar kahveler ben bunlara nasıl katlanacağim hiç bilmiyorum :KK43:
İnanın bütün öğretmenlerin şikayeti bu birçok ortamda bunlar ve iftira boyutundaki dedikodular döner durur.
İş arkadaşından arkadaş olmaz, öğrenci bile sizin özel hayatınızla ilgili en ufak şey duysa kulaktan kulağa oynar gibi nerelere giden şeyler ile geri kulağınıza getirir..

Olmayan özel hayatımın dedikodusu çıkmış üstelik iftiracı bu falan demişler kafayı yiyorum ya herkes birbirine göre konuşuyor burda insanlar gözüyle gördüğünü görmedim diyor gözüyle görmediğini sallıyor çalışmak istemiyorum ne kadar iğrenç bir yermiş atanmak için çok ugraşmiştim ama yediğim yemek burnumdan geldi :KK43:

yüzleş o zaman hepsi birlikte çay kahve içerken dikil öğretmenler odasına kim çıkardı bu lafı benim hakkımda de. gözünle gördün mü de.

İnanın bütün öğretmenlerin şikayeti bu birçok ortamda bunlar ve iftira boyutundaki dedikodular döner durur.
İş arkadaşından arkadaş olmaz, öğrenci bile sizin özel hayatınızla ilgili en ufak şey duysa kulaktan kulağa oynar gibi nerelere giden şeyler ile geri kulağınıza getirir..
Bu sadece benim başimami geliyor ?

Hayır işte bütün öğretmenlerin şikayeti bu dedim ya..

Kaliteli insan işiyle boş insan kişiyle uğraşır meselesi..
Sene başinda gorevlendirme yapmak için elimden geleni yapacağım ama olmazsa o bir sene bana nasıl eziyet olacak karnım şimdiden ağrıyor.

Atanmışsınız. Özel bir kurumda değilsiniz. Ne olabilir ki en fazla? Konuşup dursunlar, kendinizi savunmamız gereken bir durum olursa müdüre karşı savunursunuz. Üç beş geri zekalının ne söylediği, ne yaptığı, ne düşündüğü çok mu önemli?

Bilmiyorum ben bu gibi durumlarda üzülmek yerine olağanca gıcık birine dönüştüğüm için, yok sayardım hepsini. Öğrencilerime, işime odaklanır bahçede seksek oynardım heralde. Kendilerini böcek gibi hissetmeleri için elimden geleni yapardım ahsjjs.

Biliyorum zor. İlk çalıştığım kurumda ben sonradan gittiğim için bir gruplaşma vardı. Yalan, iftira, çirkeflik, dedikodu ayyuka çıkmıştı. Bir hafta kadar şoka girdim. Üzüldüm. Sonra müdürle konuşmam gereken bir durumun içine çekildim. "üç beş tane henüz gelişmemiş post ergen yüzünden işten ayrılmak inanın umurumda olmaz" tadında bir konuşma yapmıştım. Sonuç itibariyle sene sonuna kadar çalışıp, kendi isteğimle ayrıldım. Ne üzücem kendimi amipler için. Siz özel sektörde değilsiniz. Bu hem iyi, hem kötü. İyi çünkü işinizi kaybetmeniz olası değil. Kötü çünkü sebep aynı :) yine de sağlam durun. İçinizden oşştt küpek deyin bu tipleri görünce :)

Keske böyle seyler yasanmasa ama sizi cok iyi anlıyorum, dedikodu kazaninin icine dusmussunuz Allah yardimciniz olsun. Kamuda çalışan memurlarda nasilsa isimiz garanti düşüncesi olduğu icin midir nedir bilemiyorum bu tarz olaylar daha cok yasaniyor sanki. Yada ben kendim gozumle gördüğüm icin böyle düşünüyorum bilemiyorum. Kimseye ihtiyaciniz yok isinizi yapin sonra cikin evinize gidin birakin arkanizdan konussunlar cokta lazim degiller yerinizde olsam kimseyle muhatap olmaz tek başıma takılırdım. Siz mecbur degilsiniz birileri ile ekip calismasi yapmaya, mesleginiz bunu gerektiren bir meslek degil o acidan sanslisiniz. Kimseye eyvallahiniz olmasin birakin konussunlar arkanizdan onlar sizi kotuledi diye siz kötü insan olmayacaksiniz. Pisliklerinde bogulsunlar

Back
X