Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen daha cocuk büyüyünce birde doldurmalar anneyi kotulemer iyi baba rolleri ile cocugu yanına cekmeler versen 10 gun bakamaz bosaninca hepsi aslan.Çocuğunun annesiyle bu kadar uğraşan biri bence iyi bir baba degildir. Siz ayrılabilirsiniz,hiç anlaşamıyor/gecinemiyor olabilirsiniz ama en azından evladımın annesi bu kadın,medeni ayrılalım,yüzyüze bakacağız diyemeyen bir adam icin ben olsam kalmazdım.
Bugün bosanma,nafaka vs uğraşıyor yarın bu sonuclanacak cocuk üzerinden uğrasacak sizinle.
Amin teşekkürler.Bir de hiç tanımadığım bilmediğim tanışmadigim kişiler bunlarAh bu tanık dinleme süreci... Dilekçeler aşamasında yıprandıklarımız yetmiyor gibi, birde bunların yalanlarını çekiyoruz. Allah yardımcınız olsun. Hem davada, hem tayinde
Bu psikoloji ile oğlunuz daha çok etkilenir çekin gidin . Çok seviyorsa zaten 2 haftada 1 miş gelir görmeyeHerkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Yaşadığım ile evlilik nedeniyle geldim.Burada sıkılıyorum zaten,bir de bu yaptıkları yüzünden iyice soğudum.Tayin isteyip oğlumu da alıp gidesim geliyor.Temmuzda tayin vakti başlıyor.Cok az kaldi.Bir diyorum al oğlunu git ne hali varsa görsün.Bu defa oğluma kıyamıyorum.İki haftada bir baba ile görüşüyor ve zor bekliyor gitme zamanını.Ex in borçları var gitsek ayda iki kere gelemez.Ogluma haksızlık etmiş olur muyum ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Bu sene gitmezsem sonra zaten çocuğun aklı erince gelmek istemez kim bilir...
Onun eğitim hayatı, psikolojisi benim için çok önemli ama bu ilde mutlu değilim ve o ex ile muhatapligin azalması bana iyi gelir ama çocuk
Teşekkür ederim okuduğunuz için
Kafamı karıştıran tek ve en büyük soru işareti bu, bilemiyorum..Bu cirkefliklere devam ederse ortada anne diye de bir şey kalmicak o yüzden çocuk mu ben mi bunu düşünüyorumGitmezdim...ne olursa olsun ne kadar haksızlık yapsa da size onun babası...göremeyecek bir tarafı hep eksik kalacak
İyi de başka şehirde de kafanızın içinden uzaklaşmayacaksiniz ..sadece eski eşinizden uzak olacaksınız o kadar.bence iyi düşünün baba figuru gerçekten onemliKafamı karıştıran tek ve en büyük soru işareti bu, bilemiyorum..Bu cirkefliklere devam ederse ortada anne diye de bir şey kalmicak o yüzden çocuk mu ben mi bunu düşünüyorum
Uzaklara gidin hocam.Oğlunu özleyen gelir görürHerkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Yaşadığım ile evlilik nedeniyle geldim.Burada sıkılıyorum zaten,bir de bu yaptıkları yüzünden iyice soğudum.Tayin isteyip oğlumu da alıp gidesim geliyor.Temmuzda tayin vakti başlıyor.Cok az kaldi.Bir diyorum al oğlunu git ne hali varsa görsün.Bu defa oğluma kıyamıyorum.İki haftada bir baba ile görüşüyor ve zor bekliyor gitme zamanını.Ex in borçları var gitsek ayda iki kere gelemez.Ogluma haksızlık etmiş olur muyum ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Onun eğitim hayatı, psikolojisi benim için çok önemli ama bu ilde mutlu değilim ve o ex ile muhatapligin azalması bana iyi gelir ama çocuk
Kesinlikle gidin esiniz baya pislik biri belliki ne kadar uzak o kadar iyiHerkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
yurtdisinda taciz ya da ihmal gibi cok cok ciddi durumlar yoksa anne ve baba cocugun velayetini ortak aliyorlar. bu durumda genelde aileler 2 yol deniyor, mesela pazartesiden persembeye bir ebeveynde kaliyor, cumadan pazartesiye kadar diger ebeveynde. iki hafta bir de rotaston yapiyorlar, digerinde haftasonu kaliyor. okul meselesi cok zorlarsa, o zamanda hafta ici annede, hafta sonu babada kaliyor genelde.Herkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Ben şöyle düşünmüştüm hatta bunu ex e söylemiştim de ve aldığım cevap vicdanımı rahatlattigim yorumu oldu. Çocuk benim okulumda ana sınıfına başlar,baba okulun ilk günü,son günü, tören, kutlama hatta belki doğum günlerinde bulunur.Cocugun hafta sonları onunla olmasini da teklif ettim.Cocuk sadece annem babam ayrı evlerde yaşıyor ama benim iki evim var diye düşünerek büyüyecekti.Ozellikle de okul hayatı çok önemli benim için.Cocugun babası cuma günleri onu okuldan alır,boy gösterir diye düşünmüştüm.Benim öğrencilerimi farkli olarak babası almaya gelecek olduğunda resmen ilan ediyorlar öğretmenimmmm bugun beni babam alacak diye,o yüzden okul konusunda çok çok hassasım.Tayin istesem bu şehre artık geri de dönemem çünkü çok fahiş puanlarla geliniyor fakat işte bilemiyorum durdukça ona batıyor muyum ne işimle uğraşıyor.Beni iyi görmek ona batıyor kesinlikle batıyor.yurtdisinda taciz ya da ihmal gibi cok cok ciddi durumlar yoksa anne ve baba cocugun velayetini ortak aliyorlar. bu durumda genelde aileler 2 yol deniyor, mesela pazartesiden persembeye bir ebeveynde kaliyor, cumadan pazartesiye kadar diger ebeveynde. iki hafta bir de rotaston yapiyorlar, digerinde haftasonu kaliyor. okul meselesi cok zorlarsa, o zamanda hafta ici annede, hafta sonu babada kaliyor genelde.
ayri sehirlerde ya da uzak yasayan insanlar da, okul zamani bir ebeveynde kaliyor, tatillerde ve yazin da diger ebeveynde.
siz tasinirsaniz muhtemelen uzunsureli tatillerde gondermeniz gerekir. bu duzen cok zor ama bence cocugu babasindan koparmayin, ona da ihtiyaci var.
Çok ince ve güzelmdüşünüyorsunuz. Tek sorun karşınızdaki kişi bırakın sizin gibi düşünmeyi hiç düşünmüyor. Sadece Nedret ve kötülük dolu. İnsan çocuğunun annesi, yıllarca hayatı paylaştığı, aynı yastığa baş koyduğu insanın iyi olmasını ister böyle davranmaz. Lütfen kendinizi kurtarın. İlerleyen yıllarda çeşitli kronik hastalıklara sahip, uyku sorunu yaşayan, psikolojik destek almak zorunda olan bir kadın olmayı hak etmiyorsunuz.Ben şöyle düşünmüştüm hatta bunu ex e söylemiştim de ve aldığım cevap vicdanımı rahatlattigim yorumu oldu. Çocuk benim okulumda ana sınıfına başlar,baba okulun ilk günü,son günü, tören, kutlama hatta belki doğum günlerinde bulunur.Cocugun hafta sonları onunla olmasini da teklif ettim.Cocuk sadece annem babam ayrı evlerde yaşıyor ama benim iki evim var diye düşünerek büyüyecekti.Ozellikle de okul hayatı çok önemli benim için.Cocugun babası cuma günleri onu okuldan alır,boy gösterir diye düşünmüştüm.Benim öğrencilerimi farkli olarak babası almaya gelecek olduğunda resmen ilan ediyorlar öğretmenimmmm bugun beni babam alacak diye,o yüzden okul konusunda çok çok hassasım.Tayin istesem bu şehre artık geri de dönemem çünkü çok fahiş puanlarla geliniyor fakat işte bilemiyorum durdukça ona batıyor muyum ne işimle uğraşıyor.Beni iyi görmek ona batıyor kesinlikle batıyor.Sibelim84
tayın iste git arkana bile bakma. ilerde çocuk onun yanına gelir aklım onda kalır uzak falan diye de düşünme bir kere gider bir daha gitmez evet çünkü baba baba değil. tecrübe ile sabit. git evladını da kendini de kurtar.Herkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
temmuzda tayiniz başlıyor. küçük bir şehire tayin istemelisin... trafik derdi olmayan ucuz kiralar olan 1+1 ev... oğlunuzla yaşayan mini küçük ev...Herkese merhaba, çekişmeli boşanma davam var.Ogretmenim 3.5 yaşında oğlum var.Ex eş evliliği zehir ettiği gibi boşanma sürecinde de bir yandan işimle uğraşıyor,bir yandan ceza davası,akabinde manevî tazminat davası vs benimle uğraşıyor,cimere beni şikayet etmeler filan.Daha çok davalar açacak belli ki..Eşya davası,nafaka azaltma davası, belki velayet davası vs.Bosanmak istemiyorum başlığı altında beni esas kusurlu ilan edip yalancı şahitler ayarladı, yalanlar iftiralar atıyor.Gercekten yoruldum..
Bugün duruşma oldu.Tanigi geldi,çok ezik ve mahcup bir tavrı vardı,benim aleyhime bir şey söylemedi de karşıyi anlayacak bir iki şey söyledi sadece..Hakim avukatlara sordu bitirelim mi bu davayı,ex in avukatı iki haftalık cevap süresini istedi benim avukata iki hafta sonrası uymayinca hakim bir hafta süre verdi,haftaya cuma karar duruşması olacak.Ben ona katilmayacagim çünkü gerçekten içim acıyor,evlenip bosanmsk hayalim değildi, üzgünüm.Kararin ertelenmesi iyi olduBu ay duruşmanız vardı, son durum nedir?
Yapmayın nolur... Az çok konularınızı okudum, size yaptıklarını düşünün ve üzülmeyin. Evladınız ile çok mutlu ve huzur dolu bir hayat sizin olsun Allah'ın izniyle.Bugün duruşma oldu.Tanigi geldi,çok ezik ve mahcup bir tavrı vardı,benim aleyhime bir şey söylemedi de karşıyi anlayacak bir iki şey söyledi sadece..Hakim avukatlara sordu bitirelim mi bu davayı,ex in avukatı iki haftalık cevap süresini istedi benim avukata iki hafta sonrası uymayinca hakim bir hafta süre verdi,haftaya cuma karar duruşması olacak.Ben ona katilmayacagim çünkü gerçekten içim acıyor,evlenip bosanmsk hayalim değildi, üzgünüm.Kararin ertelenmesi iyi oldu