- 4 Mart 2012
- 15.522
- 35.953
- 798
Branşınız ne?Ama hepsi birlikler çaylar kahveler ben bunlara nasıl katlanacağim hiç bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Branşınız ne?Ama hepsi birlikler çaylar kahveler ben bunlara nasıl katlanacağim hiç bilmiyorum![]()
İşte bunlar sizin benim gibi kültürlü insanların bakış açısı ama orda oyle bakmıyorlar hemen kötü kadın oluyorsunuz ki ortada öyle bir durumda yok ne evlenmeye evlenemeyecegim kaldı ne başka şeyler kaldı deli ettiler beniMüdür Yardımcısı benim hakkımda dikkat edin buna demiş benimle alakalı
![]()
Öyle ama kimse yanımda dahi oturmak istemiyor artık![]()
Bakın türkiyenin sınır ilçelerinden birinde 6 yıl çalıştım. Oralardaki zihniyeti bilirim, kimse sevgilisiyle öğretmen evinde oturamazken ben sokaklarında el ele dolaştım, arkamdan ne dediler bilmem ama kimse yüzüme bir cümle kuramadı. Orada çalışıyorsunuz diye o zihniyette yaşamak zorunda değilsiniz, varsın oturmasınlar yanınızda çok mu önemli, evlenemeyeceksem bu benim meselem size ne, sizin oğlanlara gelin gelmem korkmayın der geçersiniz. Tahminime göre bir kaç genç erkek öğretmenle sohbet ederken falan gördüler bunun lafını yaptılar, neden "size ne" demediniz. Neden bu kadar dertleniyorsunuz. 24 saat okulda değilsiniz, dersinizi yapın, hiçbir şey olmamış gibi çayınızı alın ve öğretmenler odasına oturun, beğenmeyen terketsin orayı. Bu kadar ezik hissederseniz daha da ezerler, dik durun, umursamaz davranın, bu ne ya. Ya oranın zihniyetine göre davranacaksınız ya da kendi zihniyetinize yakışan duruşu göstereceksiniz ama dünyayı kendinize dar etmeyeceksiniz.Zaten hakkimi helal etmiyorum her şerde bir hayır var sanırım Allahlarindan bulsunlar![]()
Ya senin neyini görmüş bunlar, oranın afillilerinden biri asıldı da geri mi çevirdin, ondan mı oluyor bütün bunlar. Her ne yapıyorlarsa bir şeyleri çekemediklerinden yaptıkları belli, dik dur vakarlı ol, o zihniyetteki insanlar sana böcekmişsin gibi baksalar ne olur, böcek olan kendileriBuharnin sebebi şu hepsinin bir arada olması benim itilip kakilmam evlenilmeyecek kız olmam başı kapalı kadınların bile pislik görmüş gibi benden kaçışmasi vs vsyani ben de anlayamadım bu duruma nasıl düştüm ben büyük şehirde büyüdüm küçük yere atandım ama ben de onlar gibi örümcek kafalı oldum sanirim
![]()
Siz de onlara ters bakın. Başınız dik olsun, aldırış etmeyin. Bu zamana kadar bir çok yerde çalıştım. Dedikodu dönmeyen yer görmedim. Ancak karakter olarak sert ve dik bir yapım olduğu için yüzüme asla belli edemezlerdi. Yakın olmayın, özgüvenli olun, tok bir ses tonu ile konuşun mesafeli bir şekilde. Bir süre sonra bakışları değişecek.Bakışlara nasıl katlanicam onu bilmiyorum ya kendimi asla aklayamadim cildiricam![]()
Öğretmenim .
insanlar neden size tavır aldılar ki hepsi birden ?Olmayan özel hayatımın dedikodusu çıkmış üstelik iftiracı bu falan demişler kafayı yiyorum ya herkes birbirine göre konuşuyor burda insanlar gözüyle gördüğünü görmedim diyor gözüyle görmediğini sallıyor çalışmak istemiyorum ne kadar iğrenç bir yermiş atanmak için çok ugraşmiştim ama yediğim yemek burnumdan geldi![]()
Bence siz açık ve net anlatmıyorsunuz gizlediğiniz şeyler var gibi geldi bana neden okuldaki öğretmenlerin hepsi size karşı cephe alsın özel hayat derken çok ahlaksızca bir şey ile mi itham ediliyorsunuz açık olurmusunuz anlayalım ona göre yorum yapalımİşte bunlar sizin benim gibi kültürlü insanların bakış açısı ama orda oyle bakmıyorlar hemen kötü kadın oluyorsunuz ki ortada öyle bir durumda yok ne evlenmeye evlenemeyecegim kaldı ne başka şeyler kaldı deli ettiler beniMüdür Yardımcısı benim hakkımda dikkat edin buna demiş benimle alakalı
![]()
Öyle ama kimse yanımda dahi oturmak istemiyor artık![]()
iş arkadaşlarınız sizi nasıl itip kalkabiliyor evlenilecek kız nasıl oluyor yanınızda oturmak istemeyecekleri kadar ne oldu ki? biriyle kavganız falan birşey olmuştur neden durduk yere böyle olsunBuharnin sebebi şu hepsinin bir arada olması benim itilip kakilmam evlenilmeyecek kız olmam başı kapalı kadınların bile pislik görmüş gibi benden kaçışmasi vs vsyani ben de anlayamadım bu duruma nasıl düştüm ben büyük şehirde büyüdüm küçük yere atandım ama ben de onlar gibi örümcek kafalı oldum sanirim
![]()
Hiç kimseyi dusunmeden tayin hakkın olana kadar dewam et, sana ıftıramı atılıyor o kısıyle yuzşes hepsini ezerek konus hic bişey yapamıyorsan bıle onların yuzunden ayaklarına kadar bı bakıs at sonra yuzlerıne bakıp gulumse dalga gecer gibi, hıc umursama en azından bellı etme sen ordasın varlıgınla rahatsız et onları en onemlısı basarınlaİş yerinde mobing görüyorum. Karşımdaki insanlar inanılmaz yalancı bütün sene yalanlarını ortaya çıkaramadım en sonunda hersey benim üstüme kaldı. O işe dönmek istemiyorum delireceğim iyilik ettiğim insan bile sırtını bi anda dönüp beni herkese kotulemiş . Aklımı oynaticam şuan tayin hakkımda yok ben o işe nasıl gidip geleceğim bilmiyorum iş yerinde kimsem kalmadı tatil başladığından beri 6 kilo verdim ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum çildiricam çok güçlüler. Herkes olaylari kendine gore anlatıyor atilan iftiralarin haddi var hesabi yok beni istemiyorlar ben onlari hiç istemiyorum . Beni hiç tanimayan insanlar bile sırtıni dönmuş durumda![]()
Hah işte bu, hepsi ezik işte ne olacakEvet bir öğretmenden evlilik teklifi aldım meğersem kendisi evlilikten kaçan manyağın tekiymiş bu sene başında benimle barışmak istedi ben de barismadim daha sonra kavga ettik ve bu durumu saolsun herkese yanlış anlattı vs vs çevresi de geniş bir insan sosyal aktif biri sırf o sosyallik için herkes onun tarafında oldu yalan birden bin oldu oldu da oldu lanet olsun öyle ortama çevremde insan bırakmadı![]()
Ne munasebet dikkatli olun falan?! Bence siz o mudur yardimcisindan baslayin. Ne hakla benim hayatima, namusuma dil uzatirsiniz! Attiginiz iftirayi mahkemeye tasir, sizi dava ederim, kariyerinizi bitiririm diyin lutfen. Tecrubeyle sabit maalesef; siz korktukca bu yilanlar daha palazlanip ustunuze gelecekler.İşte bunlar sizin benim gibi kültürlü insanların bakış açısı ama orda oyle bakmıyorlar hemen kötü kadın oluyorsunuz ki ortada öyle bir durumda yok ne evlenmeye evlenemeyecegim kaldı ne başka şeyler kaldı deli ettiler beniMüdür Yardımcısı benim hakkımda dikkat edin buna demiş benimle alakalı
![]()
Umursamayip isinize devam etmekten başka çareniz yok. Isyerlerinde oluyor bu tür şeyler maalesef. Takmayınİş yerinde mobing görüyorum. Karşımdaki insanlar inanılmaz yalancı bütün sene yalanlarını ortaya çıkaramadım en sonunda hersey benim üstüme kaldı. O işe dönmek istemiyorum delireceğim iyilik ettiğim insan bile sırtını bi anda dönüp beni herkese kotulemiş . Aklımı oynaticam şuan tayin hakkımda yok ben o işe nasıl gidip geleceğim bilmiyorum iş yerinde kimsem kalmadı tatil başladığından beri 6 kilo verdim ne yemek yiyorum ne uyuyabiliyorum çildiricam çok güçlüler. Herkes olaylari kendine gore anlatıyor atilan iftiralarin haddi var hesabi yok beni istemiyorlar ben onlari hiç istemiyorum . Beni hiç tanimayan insanlar bile sırtıni dönmuş durumda![]()
Olmayan özel hayatım![]()
tolin insanın sürekli bulunduğu ortamda dışlanması, hakkında ileri geri konuşulması herkesin kaldıracağı bir şey değildir belki ama kulak tıkayıp mesleğine odaklanmalısın, kendini ispat çaban, öyle değil böyle diye açıklama yapmaya çalışman nafile.İşte bunlar sizin benim gibi kültürlü insanların bakış açısı ama orda oyle bakmıyorlar hemen kötü kadın oluyorsunuz ki ortada öyle bir durumda yok ne evlenmeye evlenemeyecegim kaldı ne başka şeyler kaldı deli ettiler beniMüdür Yardımcısı benim hakkımda dikkat edin buna demiş benimle alakalı
![]()
Ya mune ben anlamıyorum bu insanlar nasıl bu kadar rahat iftira atabiliyor nasıl bu kadar yaptıkları şeyleri yapmadım olarak söyleyebiliyor benim aklım almıyor bunlar bu de öğretmen ya öğretmentolin insanın sürekli bulunduğu ortamda dışlanması, hakkında ileri geri konuşulması herkesin kaldıracağı bir şey değildir belki ama kulak tıkayıp mesleğine odaklanmalısın, kendini ispat çaban, öyle değil böyle diye açıklama yapmaya çalışman nafile.
Ben İstanbul’da doğdum büyüdüm, büyükşehir kadınıyım ama nasıl desem herkesin herkesi çok iyi tanıdığı, gıybetin bolca yapıldığı, yapmadığın şeylerin dahi yaptı diye anlatıldığı, A desem ailemin hemen haberdar olduğu bir ilçede doğup büyüdüm.
Sen nereden baksan 25-30 yaş aralığında yetişkin kadınsın, ben 15 yaşında bunlarla uğraşıyordum:))
Çevreme göre marjinal bulunuyordum daha doğrusu halk diliyle rahatzira sevgili şöyle dursun, sıradan bir erkek arkadaşla bir cafede oturmak bile
Arkadaşınla otururken askılı maskılı giyeceksinhepsini yaptığımdan o zamanki arkadaş çevrem dahi kaçtı benden
Her gün bir arkadaşımla adım çıktı hahahahahaha kıyafetlerim bile tepeden tırnağa süzülürdü ama hiç umursamadım çünkü anlatsan anlayacakları meçhul, ilçenin girişine pankart açsamda kafalar bir acayip, heee öyleyim deyip geçtim.
Sende aldırış etme, senin gıybetçiler evli mi? Bazıları bekar kadınları potansiyel tehlike gibi görüyor, kimi bekar kadınlarda aman beni kabul etsinler diye topluluğa göre şekil alıyor, çoğunluk nasıl davranırsa o da öyle davranıyor çünkü el alem ne derden, kendi karakterlerini ortaya koymaktan ödleri patlıyor.
Böyle insanlar seni dışlasa ne olacak? Başkası hakkında dedikodu yapandan zaten arkadaş olmaz, arkadaş dediğin sana bir şeyler katandır, dedikodu-iftiradan başka bir şey bilmeyenlerin sana katabileceği hiçbir şey yok, aksine kaybettirirler.
Diyorsan ki zalim Mune, benim psikoloji bunları kaldırmıyor uzman yardımı al bence.
Eğitim fakültesinde ahlaki format atılamıyor maalesef, üzme kendini dik dur, özgüvenli ol, sen içine çekildikçe onlar adamın doğru söylediğine emin oluyor farkında mısın?Ya mune ben anlamıyorum bu insanlar nasıl bu kadar rahat iftira atabiliyor nasıl bu kadar yaptıkları şeyleri yapmadım olarak söyleyebiliyor benim aklım almıyor bunlar bu de öğretmen ya öğretmen![]()
Ben kimsenin iftira atmasına gerek kalmadan kendim neler neler yaptım. Ama kendime başkasına zarar vermedim biraz huzursuzluk verdim ve hiç umrumda olmadı. Arkamdan konuşuldu mu evet. Tavır almaya çalıştılar mı evet. Ama önemsemedim ve her şey eninde sonunda normale döndü.Ya mune ben anlamıyorum bu insanlar nasıl bu kadar rahat iftira atabiliyor nasıl bu kadar yaptıkları şeyleri yapmadım olarak söyleyebiliyor benim aklım almıyor bunlar bu de öğretmen ya öğretmen![]()
Ohooo.Buharnin sebebi şu hepsinin bir arada olması benim itilip kakilmam evlenilmeyecek kız olmam başı kapalı kadınların bile pislik görmüş gibi benden kaçışmasi vs vsyani ben de anlayamadım bu duruma nasıl düştüm ben büyük şehirde büyüdüm küçük yere atandım ama ben de onlar gibi örümcek kafalı oldum sanirim
![]()