Çıldırıcam!!

Çok çok çok geçmiş olsun niyetim size hatırlatıp kötü hissettirmek değildi kusura bakmayın soruya bogdum sizi de çıkış yolu arayacağım derken. Tekrar kusura bakmayın. Umarım her şey gönlünüzce olsun bundan sonrasında

Eşi erken vefat eden KVler de oğullarını eşlerinin yerine koyabiliyorlar. Ama belki sizde böyle değildir herkes aynı olacak değil :) görümceler de kıskanıyor. Benim görümcem eşinden ayrılmak için dava süreci devam ederken boşanıyorum çok mutsuzum falan anlattı. Sonra şey dedi, senin benim kardeşimi hakedecek neyin var ki şans işte demişti o an acısına verip bişey demedim ama acısıyla tüm düşüncesini etrafa dökmüştü sonuçta

Topluca konuşun, yani şu olmasın. Ya abla işte kız şöyle şöyle dedi yapmayın ben arada kalıyorum, sizin ağzınızdan onlara konuşmasın. Bizzat herkes olsun ve toplu şekilde konuşulsun nişanlınız da demesi gerekenleri "ben istemiyorum" şeklinde söylesin. Yoksa arada pinpon topuna dönecek bu iş.. nikah olayına da acele etme bence , çok net söylüyorum evlenmekten daha zor boşanmak :)
Birebir konuşma sonrası olumlu giderse tavrınızın net olduğunu çift olarak görmeleri lazım

Ay ne erkek evlatmış ya bütün kadınlar aldı bitirdi yedi yine de bitiremedi off

Bilemiyorum birde onu denerim belki.. Kafam çok karışık

Hey Allahım ya Rabbim, sınıyor işte insanları böyle böyle her girdiğimde foruma yeni ibretlik bir şey öğreniyorum, Allah size de sabır versin

Ay ne erkek evlatmış ya bütün kadınlar aldı bitirdi yedi yine de bitiremedi off

Evett bide nişanlıyken herkesin içinde KV şunu dedi, ben öpmelere kıyamadığım oğlumu sana veriyorum dedi. Siz hiç merak etmeyin anneciğim ben bundan sonra sizin yerinize de öperim dedim. Ortam buzzzz

Bilemiyorum birde onu denerim belki.. Kafam çok karışık
Sakinleş, zaten muhtemelen sen yaşayacaklarını biliyorsun sindirme sürecindesin. Seni senden iyi bilen de kimse olamaz nişanlın dahil.
Ömür kısa, ona göre düşün karar ver

Evett bide nişanlıyken herkesin içinde KV şunu dedi, ben öpmelere kıyamadığım oğlumu sana veriyorum dedi. Siz hiç merak etmeyin anneciğim ben bundan sonra sizin yerinize de öperim dedim. Ortam buzzzz
Ahahah işte insan bir yerden sonra tutamıyor dilini anlatmak istediğim bu patlıyor elbet bir yerden insansın sonuçta

Sakinleş, zaten muhtemelen sen yaşayacaklarını biliyorsun sindirme sürecindesin. Seni senden iyi bilen de kimse olamaz nişanlın dahil.
Ömür kısa, ona göre düşün karar ver
İlk karar olarak şimdi gidip nişanlımı uyandıracağım çünkü ben burda sinir harbi yaşarken onun uyuması sinirimi daha çok bozdu kalksın benimle konuşsun ben çok bunaldım. Sonrasına bakacağız

yüreğine iner miner
Boşver sen uykunu al , yat dinlen gündüz güzelce konuş. Senin kafan da dağınık, istemeden kötü konuşabilirsin gerek yok bence. Üzülmen normal, düğün süreci stresli olur kaldı ki senin ekstra görümcesel problemler mevcut.

Ahahah işte insan bir yerden sonra tutamıyor dilini anlatmak istediğim bu patlıyor elbet bir yerden insansın sonuçta

Elbette:) ama ne işe yarıyor desen için rahat ediyor evet. Yine yapacak olan yapacağını yapıyor. Ama Umarım senin için çok daha güzel olur her şey. Şunu da unutma, düğün zamanı her KV her görümce biraz saçmalıyor. Düğünden sonra normale dönenler de var. İmkansız değil. Her şey gönlünce olsun inşallah

Uyuyamıyorum ki bütün gün gözümden uyku aktı eve gelip uyumanın hayalini kurdum bu saat oldu hala oturuyorum... sabah yine işe gideceğim bir de

Amin cümlemizin inşallah ne diyeyim artık zamanla göreceğiz..

100% haklisin.

Benim Kayinbabam genc vefat etmiş. KV için oğullari onun kocişkosu.

Kaynima ayri bir düşkünlügü var.
Yani eltimin durumu daha vahim. Kiz Cocuğunu 1 yaşinda Kreşe verdi yoksa KV hic cikmiyordu evinden. Sabah 7de gidip akşam 8de cikiyordu. Cocuk bakiyormuş.

Kiskanmak bir yana firsati olsa beni ve eltimi bir kaşik suda boğar. Oğullari mutsuz olmuş, boşanmiş hic umrunda değil.

Uyuyamıyorum ki bütün gün gözümden uyku aktı eve gelip uyumanın hayalini kurdum bu saat oldu hala oturuyorum... sabah yine işe gideceğim bir de
Dert bitmiyor, arasan daha çok sinirlenirsin çünkü uyku sersemi ve erkek bakış açısı ile tam anlamı ile sana empati yapamayabilir hemen hemen hepimiz düğün sürecinde abuk sabuk sebeplerden sinirlenmişizdir. Bir yönden aslında iyi sülalecek evlendiğimiz için ön fragman oluyor iş işten geçmeden olayı görmek için.
Diğer taraf ile de sakince konuş nişanlın ile de kendi ailen ile de müzakere yap en son aklının sesini dinle içinden geleni yap

Bir italyandan bu performansı hiç beklemezdim doğrusu. Çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun size de. Ben de terapi görüyorum bu arada. Başka türlü mücadele edemiyor insan bu kadar patolojik vakalarla. Arkama dönüp baktığımda neler başarmışım nelerin üstesinden gelmişim veya gelememişim diyorum. Umarım bundan sonra her şey sizin için de çok güzel olsun.

Inşallah, hepimiz icin her şey cok güzel olsun bundan sonra.

Italian mama :)

Eklentiler

• 1000074066.webp
    17 KB · Görüntüleme: 75
Yani kusura bakmada gorumcenler demekki uygun yeri tutacak butcedeler 20,30 bin diyorsun salonda bukadar parayı harcayan gelin kusura bakmada başka şeylerde neler harcar bilemiyorum maden rahatsız olacaksınız karismalarindan "sorun olacaksa "gibi bir söylemle insanları utandirmadan herseyimizi kendiniz yapın bı zahmet

Konu sahibesi ay galiba görümcen geldi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…