- Konu Sahibi angelalone
-
Ancak bu kadar abartarak kendini doldurabilirdin şaşırdım doğrusu kız bırak dinlesin adam şarkı da mı dinlemesin sen bir yerde erkek şarkıcıya denk gelince kafanı çevirip şarkıyı mı değiştiriyorsunKizlar erkek arkadasim instagramdan yaklasik 2500 takipcisi olan sarkici bi kizi eklemis.Kizin hep sayfasinda sarki soyledigi videolari var.Tek tuk fotolari var.Neden ekledin dedim dediki sarkilarini begendim .Baya bi kiyameti kopardim.Ama kaldi oyle suanlik.Ama yediremiyorum kizlar ya hic boyle bir huyu yoktu.Yani bu simdi instagramdan kizlara mi bakiyor? Bakmasa bu kizi nasil kesfedicek.hadi bakmadi tesadufen gorsede sesini duymasi icin uzerine tiklamasi gerekiyor dimi.Yani buda demek oluyor ki gozu kiza kaymis.Cildiricam ya.gercekten.Ve ona sinirlendigim halde hala diyor sarkilarini begendim.Ben mi buyutuyorum kizlar acaba.?Gercekten de sarkisini mi begenmistir sadece.Ama kizda guzeldi yaniya off off. Napayim?
Evli degilim.Stolk yaptigi hakkinda iddia veremem.Kizi takip ettigini soyledimBugün stolk yapan yarın neler yapmaz
boşanın.
Kizi mi kiskandin erkek arkadasini mi merak konusu..
Farkli bir bakis acisi:) Sanirim ikisinide kiskaniyorum .Ama sorun o degil.Ne nuyetle takup ediyor onu taktim sadece.Cunku ilk kez boyle birseyine denk geldimKizi mi kiskandin erkek arkadasini mi merak konusu..
Yazilanlara bakarsa fazla abartmisim sanirim.Ne yazikki bu tur konularda takintim var.Aman gozu benden baskasini gormesin .Saf temiz masum sevgimiz olsun gibisinden .Bunu istedigim icin taktim sanirimAncak bu kadar abartarak kendini doldurabilirdin şaşırdım doğrusu kız bırak dinlesin adam şarkı da mı dinlemesin sen bir yerde erkek şarkıcıya denk gelince kafanı çevirip şarkıyı mı değiştiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?