çıldırıcammm

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
Kızlar çıldırmak üzereyim çalıştığım şirkette 5.yılımdayım asistanları bırakın çoğu kişiden daha eskiyim burada geçenlerde 1 asistana ihtiyacımız oldu benim ön ayak olduğum 22 yaşlarında (ben 27 yaşındayım )bir kızı işe alındı kıza ne diyorsam tersini yapıyor bir havalar bir tafralar aman aman akıla zarar
müdürün odasına müdür yokkan kimse bensiz girmez mesela kızı defalarca uyarmama rağmen aynı şeyi yapıyor ben sana söylemedimmi diyorum havayla öyle bir savuruyorki kendini şiddete karşıyı ama az daha yapışacaktım saçlarına şimdi siz söyleyin ben bu kızı ne yapayım.

suan ıkı aylık deneme suresınde yol ver gıtsın

memnun degılım cok yavas sıkayat et dur ıkı ay dolmadan postala
ıkı ay deneme suresınde her sırkettte karsılıklı fes edılıyor

Son düzenleme:
sizden başka şikayetçi varmı söz dinlemiyorsa yol verin gitsin

sizden başka şikayetçi varmı söz dinlemiyorsa yol verin gitsin

ah bebeğim il geldiği hafta işi öğretmeye çalıştım kıza tamam ben biliyorum dedi yapamadı 1-2-3 sonra bıraktım çünkü iş öğrenmeye kapalı kız bu sektörde ilk defa çalışmasına rağmen biliyor işte aklınca aynı kafayla devam ediyor il zamanlar ona çok iyi davrandım ondan dolayı beni azarlamasıda vardı bunun saf sandı beni

(Avrupa yakası şahika nın sesi ve tarzıyla) Yol ver yol ver bebeğiimmm yol ver yol ver yol ver

Müdürün odasına tekrar girerken müdüre söyleyin gösterin şikayetini anlatın
Tanidik manidik boşverin ise nasıl aldıysanız oyle artırın
Yoksa sizin işinize engel olur sizin atilmaniza neden olur olan size olur
Bahsettiğiniz kız da gerçekten edepsizmis hem iş buluyorsunuz hem de neyle karsilasiyosunuz

bir defasında beni aramış yerimde yokmuşum telefonu niye açmıyorsun seni arıyorum kaç saattir neredesin diye bağırarak içeri girdi şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…