Kızlar çıldırmak üzereyim çalıştığım şirkette 5.yılımdayım asistanları bırakın çoğu kişiden daha eskiyim burada geçenlerde 1 asistana ihtiyacımız oldu benim ön ayak olduğum 22 yaşlarında (ben 27 yaşındayım )bir kızı işe alındı kıza ne diyorsam tersini yapıyor bir havalar bir tafralar aman aman akıla zarar
müdürün odasına müdür yokkan kimse bensiz girmez mesela kızı defalarca uyarmama rağmen aynı şeyi yapıyor ben sana söylemedimmi diyorum havayla öyle bir savuruyorki kendini şiddete karşıyı ama az daha yapışacaktım saçlarına şimdi siz söyleyin ben bu kızı ne yapayım.
Belediyeyi ara gelip alsınlar...Çekilmez yeminle
Evet kesinlikle katılıyorum
ilahi kızlar yaaa haşereyle mücadele ekibini çağırsammı :))
sizden başka şikayetçi varmı söz dinlemiyorsa yol verin gitsin
O da olabilir tabii ama sen daha fazla havalara girmeden ya havasını al yada göndermenin bir yolu bul
Belediyeyi ara gelip alsınlar...Çekilmez yeminle
(Avrupa yakası şahika nın sesi ve tarzıyla) Yol ver yol ver bebeğiimmm yol ver yol ver yol ver
kimsenin ekmeğiyle oynamak istemiyorum fakat yol vermek zorunda kalacağım sanırım
ama o senin ekmeğinle oynayabilir
boynuz kulağı geçer diyosun :26:
ama duyamaz şaka bir yana pek iyi niyetli değil anladığım kadarıyla
Müdürün odasına tekrar girerken müdüre söyleyin gösterin şikayetini anlatınKızlar çıldırmak üzereyim çalıştığım şirkette 5.yılımdayım asistanları bırakın çoğu kişiden daha eskiyim burada geçenlerde 1 asistana ihtiyacımız oldu benim ön ayak olduğum 22 yaşlarında (ben 27 yaşındayım )bir kızı işe alındı kıza ne diyorsam tersini yapıyor bir havalar bir tafralar aman aman akıla zarar
müdürün odasına müdür yokkan kimse bensiz girmez mesela kızı defalarca uyarmama rağmen aynı şeyi yapıyor ben sana söylemedimmi diyorum havayla öyle bir savuruyorki kendini şiddete karşıyı ama az daha yapışacaktım saçlarına şimdi siz söyleyin ben bu kızı ne yapayım.
Müdürün odasına tekrar girerken müdüre söyleyin gösterin şikayetini anlatın
Tanidik manidik boşverin ise nasıl aldıysanız oyle artırın
Yoksa sizin işinize engel olur sizin atilmaniza neden olur olan size olur
Bahsettiğiniz kız da gerçekten edepsizmis hem iş buluyorsunuz hem de neyle karsilasiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?