• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıcammmm is evlilik ilişkiler

senkimsinki

Merhaba ben çaki nin gelini
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
434
540
18
Bugün yine heryere başvuru yaptım eleman alımı yok!! Çalışıp bugüne kadar yasayamadigim hayatı yaşamak istiyorum lise mezunuyum 23 yaşındayım mağazalar temizlik ilanları nereye başvurduysam alım yok dediler form bıraktım. Ailemle sorunlarım vardı bilakis baba ile.. evlenmeyi istemiyorum hoş istesem de saçma sapan insanlar çıkıyor karşıma geçmişte çok kısa süren bir evlilik yaptım iyi ki de boşandım yaşadıklarım yüzünden evlilikte cazip gelmiyor zaten, oku demeyin lütfen çookkk istiyorum ama aile destek çıkmaz beş kuruş param yok kafayı yemek üzereyim hayat akip gidiyor kaldım böylece düzelir mi herşey sağlıklı düsünemiyorum bana iyi şeyler söyleyin lütfen hayatımda iyi giden tek bir şey yok !

Her gecenin bir sabahı vardır diyorum. Her şey düzelir yeter ki mantıklı hareket edin. Yolunuz açık olsun rabbim içinize ferahlık versin

Kardeşim sakın işim olsun diye pek bilmediğin bir yere girme. Sigorta yapmazlar maaş vermezler vs. Hatta mülakatta mutlaka sigortayı maaşı sor. Benim başıma geldi. Çok bunaldığım bir dönem paldir küldur ise girdim başiima gelmeyen kalmadı. Bak çağrı merkezlerini araştır. Onlarda çok alim var

Zor biliyorum ama önce bir sakin olun. İş bulmanın temel prensibi bana göre disiplinli olmak ve asla vazgeçmemek. Ne kadar red alsanız da, başvurmaya devam edin. İnsanın morali tabiki bozulacak ama biraZ zaman sonra size göre bir iş elbet çıkacaktır. Yeterki siz devam edin.

Ve daha 23 yaşındasınız. Merak etmeyin, önünüzde daha çok zaman var. Kendinizi strese sokmayın.

Almanca telefonda müşteri hizmetlerinde call centerda çalışanlar var. Bunlar için yoğun ücretsiz dil eğitimi veriyorlar. Araştır istersen sana iyi gelir

Bugün yine heryere başvuru yaptım eleman alımı yok!! Çalışıp bugüne kadar yasayamadigim hayatı yaşamak istiyorum lise mezunuyum 23 yaşındayım mağazalar temizlik ilanları nereye başvurduysam alım yok dediler form bıraktım. Ailemle sorunlarım vardı bilakis baba ile.. evlenmeyi istemiyorum hoş istesem de saçma sapan insanlar çıkıyor karşıma geçmişte çok kısa süren bir evlilik yaptım iyi ki de boşandım yaşadıklarım yüzünden evlilikte cazip gelmiyor zaten, oku demeyin lütfen çookkk istiyorum ama aile destek çıkmaz beş kuruş param yok kafayı yemek üzereyim hayat akip gidiyor kaldım böylece düzelir mi herşey sağlıklı düsünemiyorum bana iyi şeyler söyleyin lütfen hayatımda iyi giden tek bir şey yok !
Sizin konularinizi biliyorum. Daha oncede soyledim siz isyan ediyorum demistinizm Etmeyin isyan etmeyin. Yasadiklariniz cok zor cok agir Allah kimseye yasatmasin Sizede yardim etsin ama siz boyle yaparak biyere varamazsiniz. Cozum odakli gorunuyorsunuz ancak degil gibisiniz. Mutlaka onunuze cozumleri cikiyordur gormuyorsunuz bence. ben her sorunun hee turlu zorlugun onunde bi guzellik bi cozum olduguna inaniyorum var cunku biliyorum bunu bulabilmek onemli. Bunu ancak sakin dusunerej bulabilirsiniz. Biz sadece buraya anlattiklarinizi biliyoruz belki cok daha fazlasini yasiyorsunuzdur bisey diyemiyorum. ama buraya yazilanlae hep ayni seyler olacaktir. onunuzu bitek siz gorursunuz

Hangi şehir ve ilçedesiniz ?

Allahım yardımcın olsun inşallah.

Daha önce de söyledim.

Müge Anlı,Esra Erol’a başvur.
Bu kadar sıkıntılı bir ailenin içinden rahata ermen çok zor. Onlar iş de bulur, yol da gösterir. Şimdi çok gençsin hayatını kurtar, yaşlanınca iş bulmak da çalışmak da insana zor gelir.

Allahım yardımcın olsun inşallah.

Daha önce de söyledim.

Müge Anlı,Esra Erol’a başvur.
Bu kadar sıkıntılı bir ailenin içinden rahata ermen çok zor. Onlar iş de bulur, yol da gösterir. Şimdi çok gençsin hayatını kurtar, yaşlanınca iş bulmak da çalışmak da insana zor gelir.
Hayır oraya çıkınca değişen ne olucak rezil olup reklam oldugumla kalırım

Açıköğretim okuyabilirsiniz, mesela çocuk gelişimi gibi yada lise mezunlarının girdiği kpss'ye girip memur olabilir. Daha sonra memurken lisans okuyabilirsin. Lisans eğitimi için haftanın belli günleri izinli oluyorsunuz örneğin tarım bak. memur olarak atandınız sonra ziraat müh. okudunuz. Mühendis kadrosuna geçersiniz. Desteği olmadan bu şekilde okuyan çok var.

belediyelerin ücretsiz mesleki eğitim kurslarına gidebilirsiniz ya da halk eğitim merkezlerinin bu tarz kurslarını araştırabilirsiniz.

Kpss ye girdim ama sağlam torpil lazım memurluk için
Açıköğretim okuyabilirsiniz, mesela çocuk gelişimi gibi yada lise mezunlarının girdiği kpss'ye girip memur olabilir. Daha sonra memurken lisans okuyabilirsin. Lisans eğitimi için haftanın belli günleri izinli oluyorsunuz örneğin tarım bak. memur olarak atandınız sonra ziraat müh. okudunuz. Mühendis kadrosuna geçersiniz. Desteği olmadan bu şekilde okuyan çok var.

belediyelerin ücretsiz mesleki eğitim kurslarına gidebilirsiniz ya da halk eğitim merkezlerinin bu tarz kurslarını araştırabilirsiniz.
Para kazanmam lazım benim gitsem ne olacak halk eğitime iğne oyası vs kursları var bana temelli sigortalı iş lazım

hangi şehirdesiniz bilmiyorum belediyelerin meslek edindirme kursları var ordan başlayabilirsiniz ... modelistlik kursunu tavsiye edebilirim iyi geliri olan mesleklerden

Bilhassa baba ile...

Umarım istediğiniz işi bulursunuz bu süreçte bol bol kitap okuyup kendinizi geliştirin. Kendinizi geliştirip değiştirmezseniz hayatınızda hiç bir şey değişmez

Back
X