Çıldırıciğğiimmmm...

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar sakatat yemek zararlı mı? Ya ben bumbar yedim karın yedim paça çorbası yedim.annem tertemiz yapar...Ve Hiç de birşey olmaz kızım bizde yedik zamanında dedi.ay bir okudum ki zararliymis.hamile bir ablam.var o da zararlı sakın yeme dedi..yav ne oluyor yav?yiyen yok mu kızlar...çok saçma değil mi eskilerde yiyorlarmis yani...:63::kızgın:

Kızlar sakatat yemek zararlı mı? Ya ben bumbar yedim karın yedim paça çorbası yedim.annem tertemiz yapar...Ve Hiç de birşey olmaz kızım bizde yedik zamanında dedi.ay bir okudum ki zararliymis.hamile bir ablam.var o da zararlı sakın yeme dedi..yav ne oluyor yav?yiyen yok mu kızlar...çok saçma değil mi eskilerde yiyorlarmis yani...:63::kızgın:
çiğ olmasi zararlo diye okudum burda ama pismis neden zarari olsun.slsanki hic yemiyrz cok abartıyorlar birda onu mi yesem bunu mi yesem

Aynen dimi ya.cig köfte zaten yemem ben.cig et zararlı...kaldı ki.annem ben çiğ köfte bile yedim kızım dedi.dusun yani.:halay:
eskiler yermis canim tarlalarda calisirlarms genede bisey olmazmis simdi bi pet siseyi kaldr kann haydi kostur kostur dr a.allah saglikla kucagna almayi nasip etsin temkinli ol ama sakınan gozede cop batar diyede bisey var yani

İlk zamanlar yemedim zaten bulantı izin vermiyordu yememe ama şimdilerde abartmamak kaydıyla arada bir bende yiyorum canım güzelce pişirip tabi :)

Arkadaşım birkaç zamandır yazdıklarına denk geliyorum, ve yanlış anlama ama bu hamilelik seni biraz fazla "telaşlandırmış"... bence bir psikoloğa görünmende fayda var canım

Arkadaşım birkaç zamandır yazdıklarına denk geliyorum, ve yanlış anlama ama bu hamilelik seni biraz fazla "telaşlandırmış"... bence bir paikoloğa görünmende fayda var canım
Ne biçim konuşuyorsun sen ya ? Daha yanlış anlaması mi var bu cümlenin?çok ta önemli bir konu bu konu....kimler neler paylaşıyor bu sitede.beni mi buldun muhatap.sakin bir daha yazma cüreti gösterme bu siteden attırırım seni.su anda suç işliyorsun.

İlk zamanlar yemedim zaten bulantı izin vermiyordu yememe ama şimdilerde abartmamak kaydıyla arada bir bende yiyorum canım güzelce pişirip tabi :)
Afiyet olsun canım.sana birşey sormak.istiyorum canım.arladasin biri bana hakaret vari yorum yapmış sence bu yorumu doğrumu? Bu önemli bir konu değil mi ? İnsanlar çok hadsiz olmuşlar ya...

Ne biçim konuşuyorsun sen ya ? Daha yanlış anlaması mi var bu cümlenin?çok ta önemli bir konu bu konu....kimler neler paylaşıyor bu sitede.beni mi buldun muhatap.sakin bir daha yazma cüreti gösterme bu siteden attırırım seni.su anda suç işliyorsun.
Ben suç falan işlemiyorum hakaret değil eleştiri var... gayet kibar bir şekilde fikrimi söylüyorum. Bu da bir forum olduğuna göre edep kuralları çerçevesinde fikrimi beyan etmekte de özgürüm.
Ayrıca bu siteden attırırım lafı da güldürdü...

Ayrıca
Açtığın konunun gereksizliğiyle alakalı bir eleştiri yok... eleştiri konuya değil düşüncelere yapılıyor, dikkatini çekmek isterim

Ben suç falan işlemiyorum hakaret değil eleştiri var... gayet kibar bir şekilde fikrimi söylüyorum. Bu da bir forum olduğuna göre edep kuralları çerçevesinde fikrimi beyan etmekte de özgürüm.
Ayrıca bu siteden attırırım lafı da güldürdü...
Burda kimler neler soruyor neler paylaşıyor.ne demek psikoloğa git?sen kim oluyorsun ki bana böyle bir öneride bulunuyorsun?ben burda istediğim soruyu sorar tartışırım anladın mı.yazdigim.sey sana tuhaf geliyor olabilir bunu bakar bir.sekilde yazabilirdin.ewet attırırım..yaptığın şey tabiki hakaret.insan bir özür diler.sonucta hamile bir kadınım.niye mi.niye mi telaş yapıyorum.cunku düşük riskini çok yaşadım.burda espiri vari bir konu açtım.ben telaş yapmadım. Ki.bana örneğin yav arkadaşım takılma böyle şeylere çok. Evham lisin uzun zamandır seni görüyorum gerek yok bu kadar abartma desen ben tamam.canim.derdim.anlatabildim mi ? Rica ediyorum cevap yazma ya.cok ayıp etti çok...

Ayrıca
Açtığın konunun gereksizliğiyle alakalı bir eleştiri yok... eleştiri konuya değil düşüncelere yapılıyor, dikkatini çekmek isterim
Konuya değil düşüncelere mi ? Ne farkediyor? Sen daha neye laf söylediğinin ya farkında değilsin yada lafı çevirmeye başladın.? Ne diyorsun allah aşkına ya...konuya laf etmiyormuş düşüncelere laf ediyormuş.ikisi paralel zaten.of of.yazmayin lütfen diyorum.kabak.tadi verdi.

Ayrıca
Cnm boşver ben senin ne demek istediğini anlıyorum ve sana katılıyorum gerçekten bazıları o kadar çok abartıyor ki ,sanki gebeliği Bi hastalıkmış gibi yaşıyorlar . ( tadını çıkarmak yerine )

bakma sen onlara annem ne konular aciliyo burda yi sen yimegni uyma kimseye.herkesin akklinda binlerce soru var isteyen istedgni acar.asil tepki verilecek olanlar kadin kilignda nick acip sapikca anlatimlar bulunanlara yapilmali

Doktorumun ilk kontrolumde bana ilk soyledigi sey kesinlikle sakat at yemiyosun..
Disarda yemek zaten steril degilde..Evde falan yapsak demistim..Hayvanlarda eskisi gibi degil artik mikrop kaparsin demisti..
Benimde ananem neler yedik kizim bisi olmcaksa olmaz desede ben yiyeyemedim korkudan.

Bende dün az pişmiş et yedim onda tutustum içi biraz pembe kalmıştı insanlar çiğ etide yiyor ciğer sıkıntı diye biliyorum diğerleri temizse bişey olmaz Allah'ın izniyle

Back
X