Çıldırıciğim..

Ne tatlı anlatmışsın ya sırf bu üslup 'un için bile öpmesi lazımdı seni kıyamam
Yarın şalvar giy saçını tepeden bağla birde hoş geldin herif de ,,bak ilginin kralını görürsün farketmesinde göreyim

Bi konumda daha gülmüşlerdi böyle dedim diye
Sanırım yöresel bizim buralarda deniliyor ..
Dilime yapışmış banyo yapmıştım aslında sonra de banyo oluyim dedim
Lütfen kızmayın niyetim şaka yapmaktı
Babamın bazı akrabaları da öyle diyor ondan dikkatimi çekti. Belki aynı memleketliyizdir :)

Insanin zamanla hevesinide kiriyorlar.Zamanla camasir sulu pijamayla karsiliyorsun kapida bazen karsilamiyorsun da senmi geldin he ben geldim türk erkegi ne beklersin.
Hahahahah. Terde koksan anlamıyo ztn ne süslencenki bunlara

Yeni evlisiniz, birbirinizi ozlemek iyidir iyi. Yavas yavas arkadaslarinizla sosyallesme zamaniniz gelmis. Arasira cikin, ayni sekilde suslenip puslenip. Esinizin akli sizde kalsin. Maalesef evlide olsan bu kavan kovalanir oyunu hic bitmiyo.

Ben banyo olmam mesala tarzim degil usta degilim amabanyo yaparim banyo alanlarda var heralde parayi basip aliyorsun ah canm ah bunlarun hepsi ayni galiba herakde zorla girip sokulmak lazim tabi ondab da anlamazsa terligi kafaya gecirceksin tabi su yeni gelin terliklerini degil yazir acir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…