- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Güzel güzel yemek yaptım ...
Koşa koşa o gelmeden banyo oldum ..
Bi makyajlar , Bi saç kabartmalar , bi seksi giyinmeler fln derken..
Kapı çaldı tatlı gülümsememle kapıyı açtım...
Neyse yemek yedik derken mutfağı topladım adam telefonda oyun oynuyor..
Biraz yanında oturdum baktım olmayacak ders çalısmaya gidiyorum ben dedim ..
Çay getirdi birazdan bana ..
Bende surat düşük ders çalısmaya devam..
Şimdi salona geldim maç karşısında uyumuş ..
Şeytan diyo vur tekmiği g.tüne..
1.5 aylık evliyiz daha ya Bi sohbet et Bi öp kokla ..
Insanin zamanla hevesinide kiriyorlar.Zamanla camasir sulu pijamayla karsiliyorsun kapida bazen karsilamiyorsun da senmi geldin he ben geldim türk erkegi ne beklersin.
Öyle oluyor vallahi :)Buna çok güldüm yaa :)))
Öyle oluyor vallahi :)
Bende bende. Adamlarin gordugu var sanki. O bana hazirlansin bir keredeEvet aynen öyle oluyor. :) ben zaten şu evde bakımlı olan hatunlari anlamadım gitti
Dağ şok dağ iptalkonuş esinle cnm. farkinda deildir belki. dag daga kusuyor dag tabi şok, haberi yok.
Evliliğin ilk zamanları düşünülenin aksine kimilerinde iş ve geçim kaygısından dolayı durağan bir cinsel yaşamla geçebiliyor. Stres artınca, iş yoğunluğu da eklenince erkekler tısss oluyorlar. Çok okuduk bu konuları hiiiiç yalnız değilsin. Hatta topun Bi kalabalığın içindesin bile diyebilirimSofrayı toplamam mutfağa düzenlemem 5 dkk idi kızlar..
Zaten normalde sırnaşığımdır dediklerinizi yaparımda son Bi kaç gündür böyle olunca bu sefer ben bekledim ilgiyi işte ..
2 ay önce nişanlıyken evin içinde peşimde dolaşan, ailesinin yanında kucağıma yatan sırnaşık hallere giren adam 2 ay sonra evleninde birden 50 yaşında emekli amcaya dönüştü
Bu evlilikte var bir şey.
+1Git koltuga yanina kıvrıl ayrı kalma.bensiz uyuma de yayaginiza götur.nasıl aliştirirsan öyle gider.
Banyo oldun demek.
Ben hiç banyo olmadım nasıl olunuyor :)
Şaka bir yana surat as bir süre
Banyo olmak
İnce yerden yakalamışsın helal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?