Çıldırıciğim..

Evlilikten soğudum erkeğin nazı domuzluğu kadını gectı valla.

1.5aylik evli ve bukadar ilgisiz ilerde halini düşünemiyorum allah kolaylik versin klasiklesti erkeklerin telefonla oyun oynama aliskanligi ama en azindan kiyafeti bi sor yada neden makyaj yaptin de ama nerdee diyorsunuz duyar gibiyim bence ugrasmayin ve kafaniza takmayin değmez

Her zaman ilk adımı karşıdan beklemek niye. evlisin artık eş olmuşsun çalışmış yorulmuş gelmiş belki o ilgi bekliyor bugün de siz ders çalışacağınıza hadi gel iki lafın belini kıralım deseydin ya

Sofrayı toplamam mutfağa düzenlemem 5 dkk idi kızlar..
Zaten normalde sırnaşığımdır dediklerinizi yaparımda son Bi kaç gündür böyle olunca bu sefer ben bekledim ilgiyi işte ..

Sofrayı toplamam mutfağa düzenlemem 5 dkk idi kızlar..
Zaten normalde sırnaşığımdır dediklerinizi yaparımda son Bi kaç gündür böyle olunca bu sefer ben bekledim ilgiyi işte ..
Evliliğin ilk zamanları düşünülenin aksine kimilerinde iş ve geçim kaygısından dolayı durağan bir cinsel yaşamla geçebiliyor. Stres artınca, iş yoğunluğu da eklenince erkekler tısss oluyorlar. Çok okuduk bu konuları hiiiiç yalnız değilsin. Hatta topun Bi kalabalığın içindesin bile diyebilirim

offff evlenmiceeeeemmmmmm.

Neymiş arkadaş bu erkeklerin ilgisizliği
Merak ediyorum evlenmeden önceden böyle hafif ilgisiz gibimiydi yoksa evlendkten sonramı böyle oldu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…