Çıldırıyorumm!

Tamam sakin ol niyerim stresini artirmak degildi.
Bu tarz insanlar hayat tecrubesi oluyor. Hayatindan cikar ve kime ne soyledigini onemseme.

İçinde bulunduğunuz yaş aralığı sebep olmuş buna bence. 17 yaşındaki bir kız ergenliğin doruklarındadır, yaşıtları kızlarla arkadaşlık etmeli. Aynı şekilde siz de kendinizle yaşıt veya kendinizden büyük kimselerle sıkı fıkı olun, artık yetişkin sayılırsınız. Bi 10 yıl sonra bu yaş farkının hiçbir anlamı kalmayacak ama şu anda önemli.

Yazinizin yarısından sonra kafam durdu,çok çok uzundu.Arkadaşınız dediğin kiz hormonlari tavan yapmış.uzak dur

Vay seni kucuk o..pu demedin mi

Çünkü bazı insanların kaybedeceği bir şey olmuyor ve bu yüzden her türlü belaya açık olabiliyorlar.
Arkadaş haklı bu cümleye dikkat. Ayrıca sormuşsun bi insanın ruhu bile malum sıfattan olabilir mi, pek âlâ olabilir kardeş. Allahından bulasıcalar.

Ben bu şekilde apartta yaşamazdım yerinde olsam. Tanımadığın bir insanla aynı evi paylaşmak bana delilik gibi geliyor. Bence artık düzenini bozup tek başına eve çıkman gerekiyor. Tek başına yaşamaktan korkmana gerek yok, rahatça yapabilirsin.

Arkadaşının yaptıklarının yaşıyla bir ilgisi yok. Bizde o yaşlarda olmadık mı? Böyle şeyler yaptığımı hatırlamıyorum. Mayası bozuk bu kızın. Kes arkadaşlığını, ayır evi. Uğraşıp laf anlatmaya dahi değmez.

bide bi huyları var onlar gibi düşünmediysek hemen bi saldırı dönüp yanındakıne laf edemeyen hırsını burdan çıkarıyor kap çekirdeği gel yani bak beni başladı kendince
size de olay lazım zaten derdiniz okumak falan değil, allasen nolmuş biri okusun yazmaktansa yazmayın konuma rica ediyorum, insanların dertlerini kücümseyenleri hiç bi zaman anlamadım zaten. yazmayabilirsiniz

size de olay lazım zaten derdiniz okumak falan değil, allasen nolmuş biri okusun yazmaktansa yazmayın konuma rica ediyorum, insanların dertlerini kücümseyenleri hiç bi zaman anlamadım zaten. yazmayabilirsiniz
Ne çok tribe girdiniz ya tanımadan etmeden hemen yargılar size bayıldığım yok bi üye alıntı yapmış ona cevap verdim ha size bi öneri bu kadar kasmayın gerilmeyin olan insanın kendisine oluyor
Sağlıcakla kalın .

Son donem ergenleri cok degisikler ya, benim de ayni yas kardeaim var hic yakistiramiyorum boyle seyleri o yaslara ama oluyor cidden. Sizin yapmaniz gereken sey en basindan beri o kisiyi hayatiniza almamakti aslinda ama is isten gecmis. Bundan sonrasinda haytinizdan cikarin, hic olmamis gibi devam edin. Ne intikami alacaksiniz cahil bir cocuktan? Ayrica su an ofkeli oldugunuzu tahmin ettigim icin cok bir sey demek istemiyorum ama siz de onun aize anlattigi ozelini "ruhu bile malum sifat" diye cok guzel anlatmisiniz burda... Bilmem anlatabildim mi demek istedigimi?

duyduklarımdan ve kendimce parçaları birleştirdikten sonra malum sıfat''mış'' diye düzelteyim o halde.

Sadece senin hakkında söylediklerine kadar okudum özel hayatın hakkında.
Sil at canım düşünmeye değmez.

Ağda yaptın diye cinsel hayatını anlatmak zorunda değilsin.
Aslında hiç bir şekilde özel hayatını paylaşmamalısın. Boşver sil gitsin konu sahibi.

ya bu kadar basit mi? allasen nolmus nedir? bu bölümün içeriği canın mı sıkkın yaz, ama kısa yaz. yoksa tiye alınırsın mı?
Artik bayginlik geldi boggg geldi begeni gelsin diye boyle alayci sacma sapan yazilarla boy gosteriyorlar. Noktalama isaretlerine takarlar Sirf bunlara gicikligina dikkat etmiyorum. Bu yazida burada kalsin yemezler..tdk diye yazilmaz bu arada tedeke dir asil olani:)

"Uzundu" yazmak için konuya girmek

Hayatım,ister 17 olsun ister 57,samimiyetin bile bir sınırı var.Herkes duracağı çizgiyi bilmeli.Sizde o çizgi çizilememiş.Bu yüzden böyle üzmüş seni.Bundan sonra yapacağın şey kesip atmak.Yoksa daha çok yıpranacaksın.Mümkünse ayrıl kaldığın aparttan.Arkadaşlıklarında da sınırlarını belli et.

Neden sakin kalıyorsunuz ki ?
Kötüyle kötü olmak lazım. Neden siz asap bozukluğu ile kendinizi yerken onu huzur içinde yaşatıyorsunuz. Ben olsam telefonla bile değil yüzyüze canına okumuştum çoktan. Bacak kadar kızın hallerine triplerine bak sen ya !

Bu yazida burada kalsin yemezler..tdk diye yazilmaz bu arada tedeke dir asil olani:)
İlk defa duyuyor ve de görüyorum tedeke yazıldığını inşallah ironidir.
Bu arada noktalama işaretlerini sevin onlar çok önemli şeyler :))

Kızı o daireden yollayacaksin gitsin baska dairede kalsin bu yeni nesil varya çok edepsiz ahlaksız hayret içinde seyrediyorum tek dertleri o mekânın sahibi ile takıliyim şu ilk defa girdigi ortamda birini gozune kestirip elde etmeye çalışmalar falan midem bulaniyor . Benzer şey yaşadım nisanlım komşularının kızı ben arkadaşken, biz nişanı attık bazı sebeplerden kızın çocuğu sokmadigi klup kalmadi . Baya bi süre öyle gezip tozdular sonra kiz artik karsi masadaki erkekleri bile ayarlamaya baslayinca ne mal oldugunu herkes anladi ama gec oldu ıste. Korkacaksın bu 17 18 yaş gruptan . Hepsi aynı değil ama şu an çoğunluk oyle.

elinden kocanı alır valla böyleleri. neler duycaz neler görcez daha ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…