Sevgilimle is dolayisiyla 10 gün bulusamadik ve bugün buluştuk sonunda iyi güzel zaman geçirdik ve her mesajlasmamizda yazcam askim diye diye şuana kadar geldik 4te ayrildik ve su ana kadar gecen zamanda toplasan 100 mesaj anca. Simdi mesaj attim uyuyorum iyi geceler diye bu saatte mi dedi ne bu saatte mi ilgileniyor musun sanki dedim boyle yapip kendini yipratiyosun bak konuşmak zorundamiyiz zorundayiz tamam ama yazcam sevgilim dedi tamam değiliz dedim lütfen sevgilim boyle yapma dedi bende bi ara hergun buluşmak zorundamiyiz dedin şimdide konuşmak
zOrunda miyiz diyosun nasip swvgiliysek biliyorum zorunda olmadigimizi ama salaklik bende seni beklerken hayal aleminde yasiyorum düğün ev eşya falan onlari arastiriyorum aldigim su cevaba bak konuşmak zorunda olmadigimizi duyuyorum yanliz kalmak.istiyorum uyuycam dedim iyi uyu görüşürüz dedi oda. Ya biz sabah 11den gece 1e kadar sürekli konuşuyoruzislerimiz oolduğu zamanlar dişinda ve bana haber vermemiş beni cildirtiyo haber vermiyor 1 saat yazmiyo olay bu şekilde cikti. Neyse fazla üstüne gidiyorum biliyorum ama sinirini paylaşmak istedim
3 yıllık ilişkim var toplasan 100 mesaj atmadım
Allah başka dert vermesin kardeeş.
Yanlış mı anladım yoksa saat 4ten bu yana sadece(!) 100 mesajcık attı diye mi kavga ettiniz. Bir de 1 saat ses çıkmadı diye?
Bu soruyu cidden sevmem ama yaşlarınız kaç?
4den bu zamana 100 msj anca attı dıye mı kızıyorsun..ben mı yanlış anladım..
ee sen manuel,arkadan kurmalı almışsın onu..
motorlusu vardı ya!
100 mesajcık mı ben mi yanlış anladım hakikaten yaş kaç liseli falan değilsiniz dimi?
Yaslariniz kac canim?
Allah kimseye vermesin bu derdii bacimmmçok üzüldüm haline şimdi
Bir de ben şaşırayım:
6-7 saat içinde 100 mesaj mı geçti aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?