• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıyoruuummm

Eğer böyle gün içinde sık görüşüyorsan tamam merak edebilirsin ama 1 yillik evliyim kocamla100 mesajimiz yoktur yani :KK57:

Allah akil fikir versin ikinizede, bide 21 yasindamisiniz, cocukta degilsiniz, sizin bu tavriniz, sevgilinizin hala sizi cekmesi....
Yok yaaa akil yasta degil basta bosa dememisler...:KK14:

Ee cevaplardan da bos yere kizdigini ve sarmak icin bahane aradigini gormussundur inşallah

Bence günde birkaç kez telefon konuşmasi yapmak daha iyi çünkü böyle sürekli sürekli mesajlaşılınca,bir süre sonra anlatacak bir şey kalmıyor.

Aman yarabbim bu adamin size haber vermeden gecirebilecegi bir saati bile yok mu ? Bir de 7 saatte toplasak sadece 100 (yaziyla yüz) mesaj mi atti ? Yanlis anlamazsaniz bir sey soracagim, 21 yasindaymissiniz yaslarimiz da yakin, sizin oyalanacak bir universiteniz, sosyal aktiviteniz, katildiginiz bir kurs ne bileyim bu tarz bir sey yok mu ? Cunku kendimi yerinize koyuyorum ve gun icinde on mesaj atacak vakti ancak buluyorum ben, isimiz gucumuz var ikimizin de. Belki siz de kendinize bir aktivite bulursaniz daha rahat davranirsiniz bu konuda.

benım tel bile kafayı yedi şuan,yazamadan mesajım uçtu konuya..

Çok büyük sorun gerçekten, Allah yardımcın olsun.Bu kadar da terbiyesizlik olmaz, erkek milleti işte.Allah sana sabır versin çok büyük acı.
Bir psikoloğa falan gitmeyi denesen?

Insanlarin ne dertleri var yahu.
Dert yanacagina otur sukret.

5.5 yıllık ilişkimde toplasan 50 mesaj atmamışızdır birbirimize. Yeri geldi 3 ay buluşamadık. Yeri geldi 1.5 ayda birbirimizin sesini 4 kere duyduk. Ama sevgimizden eminiz. yani demek istediğim yıpranmaya yer mi arıyorsunuz anlamadım.

Aman allahim 100 mu benim sevgilim bir saatte 1000 msj atiyo 100 nedir bu adam seni sevmiyor sana soyliyim vur kıçına tekmeyi gitsin :KK45: yazik gunah yani sanada 1 saat haber vermiyormus kim bilit neler yapio o saatte:-)

Rapor olsa o sürede 100 msj. yazamam.
Üşenirim.
Bırakın saymayı, tatilin tadını çıkarın.
Gecede iyi geceler öptümü, görüp uyuyun...

100msj
bu ne doyumsuzluk:KK57:

Bence ergenlik yasla ilgili degil arkadasim bu kadar kisi ayni seyleri soyluyorsa demekki bu iste bi is var diyecegine boyle demene sasirdim:KK59: ustelik niye genelleme yapiyorsunki yarin birgun cinsel bir sorun yasadiginda arkadaslarin neden o sacma sapan dedigin konulari actiginida anlarsin diye dusunuyorum:KK14:

Back
X