Çocuğunuzla ilişki biçiminize odaklanın. Eğer sadece yemek yemediğinde yoğun bir ilgi görüyorsa, sevgi ve değer ihtiyacını burdan karşılar. Bir süre yeme meselesini hiç gündeme getirmeden sadece onunla oynamaya ve ilgilenmeye odaklanın, normal bir sürece girecektir çocuk. Çünkü açlık çok temel bir fıtrattırmrb arkadaslar dört yasında bir oğlum var.15.300 gr boyu da 102 cm civarı...inanın hiç bir şey yemiyor.artık c.nnet gecirmek üzereyim.kullanmadığım surup balık yağı kalmadı.hiç bişeye yaramadı.peşinde koşmaktan o kadar yoruldum ki....sabahtan beri hiç bir şey yemedi...ne sorsam hayır yemiycem diyor..kahvaltı alışkanlığı hiç yok...eskiden internete video ile falan zar zor yediriyodum.ama şimdi onu da bıraktı....okula gitti orda da hiç bişey yemiyormuş...bunun bi çaresini bulan tecrübeli annelereden yardım istiyorum...
Allah yardımcın olsun canım çok zor benim oğlumda üç yaşında hala biberondan besleniyor süt de süt çok zor bir kaç lokma yerse benden mutlusu yok dr vitaminlerine bakalım bir ara dedi ama tekrar götüremedim günde 4 öğün hazırla onun dışında hiç bişey verme yerse yedi yemezse aç kalsın arkasından sakın koşma diye ısrar etti bana ama anne yüreği iştemrb arkadaslar dört yasında bir oğlum var.15.300 gr boyu da 102 cm civarı...inanın hiç bir şey yemiyor.artık c.nnet gecirmek üzereyim.kullanmadığım surup balık yağı kalmadı.hiç bişeye yaramadı.peşinde koşmaktan o kadar yoruldum ki....sabahtan beri hiç bir şey yemedi...ne sorsam hayır yemiycem diyor..kahvaltı alışkanlığı hiç yok...eskiden internete video ile falan zar zor yediriyodum.ama şimdi onu da bıraktı....okula gitti orda da hiç bişey yemiyormuş...bunun bi çaresini bulan tecrübeli annelereden yardım istiyorum...
Sembolik pekistirec deneseniz iste her yediginde bir yapistirma yapistirin onlari tamamlayinca oyuncak alinmrb arkadaslar dört yasında bir oğlum var.15.300 gr boyu da 102 cm civarı...inanın hiç bir şey yemiyor.artık c.nnet gecirmek üzereyim.kullanmadığım surup balık yağı kalmadı.hiç bişeye yaramadı.peşinde koşmaktan o kadar yoruldum ki....sabahtan beri hiç bir şey yemedi...ne sorsam hayır yemiycem diyor..kahvaltı alışkanlığı hiç yok...eskiden internete video ile falan zar zor yediriyodum.ama şimdi onu da bıraktı....okula gitti orda da hiç bişey yemiyormuş...bunun bi çaresini bulan tecrübeli annelereden yardım istiyorum...
inanın neler yaptım..dönüp bakmıyo bileŞöyle şeyler yapabilirsiniz
dr lar hem üstüne gitme hem de bazı seyleri yemesi gerekiyor diyolar....allah kimseye iştahsız cocuk vermesin....Kızım 11 yasinda ve bebekliginden beri sizin yasadiklainizi hala yaşıyorum.Çare bulamadim ve kizim 11 yaşında 27 kilo.Kendinizi boşuna yipratmayin bence.sağlığı yerinde olsun yeter.
eskiden daha ii yiyodu şimdi iice bıraktı....eşimle her gün bu konudan dolayı tartışıyoruzGeçmiş olsun. Hiç sevdiği bir yemek yok mu? Demir eksikliği iştahsızlık yapar. Onu bir kontrol ettirin. Onun dışında yemek yedirmeye zorlamayın. Ben de küçükken iştahsız bir çocuktum. Yuvada evde sürekli yemek yemeğe zorlanirdim.
Anne baba boyu kacmrb arkadaslar dört yasında bir oğlum var.15.300 gr boyu da 102 cm civarı...inanın hiç bir şey yemiyor.artık c.nnet gecirmek üzereyim.kullanmadığım surup balık yağı kalmadı.hiç bişeye yaramadı.peşinde koşmaktan o kadar yoruldum ki....sabahtan beri hiç bir şey yemedi...ne sorsam hayır yemiycem diyor..kahvaltı alışkanlığı hiç yok...eskiden internete video ile falan zar zor yediriyodum.ama şimdi onu da bıraktı....okula gitti orda da hiç bişey yemiyormuş...bunun bi çaresini bulan tecrübeli annelereden yardım istiyorum...
dr lar hem üstüne gitme hem de bazı seyleri yemesi gerekiyor diyolar....allah kimseye iştahsız cocuk vermesin....
mrb arkadaslar dört yasında bir oğlum var.15.300 gr boyu da 102 cm civarı...inanın hiç bir şey yemiyor.artık c.nnet gecirmek üzereyim.kullanmadığım surup balık yağı kalmadı.hiç bişeye yaramadı.peşinde koşmaktan o kadar yoruldum ki....sabahtan beri hiç bir şey yemedi...ne sorsam hayır yemiycem diyor..kahvaltı alışkanlığı hiç yok...eskiden internete video ile falan zar zor yediriyodum.ama şimdi onu da bıraktı....okula gitti orda da hiç bişey yemiyormuş...bunun bi çaresini bulan tecrübeli annelereden yardım istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?