• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim

Valla niye öyle oluyo ya şaka maka sakinlesiyor um gülüyorum. Adam bana diyo ki sen beni yalancılıkla mi itham ediyosun bende dedim ki itham etmiyorum direk yalancısın sen. Ağzına tükürdüm bıraktım yani en son konuşmayalım bi süre diyodu aynı evin içinde nasıl konusmicaksak :KK70: :KK70: :KK70: akşam kapıyı açıp ne desem diye provalar yapıyorum direk açıp bişey demeden içeri mi geçsem yoksa yüzüne bakıp mi gülsem ikinci ihtimalin Oluru var çünkü gülesim geliyo sinirli yüzünü görünce :KK70:
Konuş konuş kız yaaa varya siz bir alemsiniz vallahi gül hoşgeldin askimmmmmm de geçsin gitsin boşver canınız sağ evladiniz yanınızda tencerede pişirin kapağında yiyin daha ne istiyosunuz ayol

Bana da zor gelirdi bazen sınava girmek zorla giderdim arkadaşlarım hadi bi hava alırsın demesiyle. :)) ailem sorunca sınavı nasıl geçti diye 'he çok iyi kesin bu dersten geçerim' derdim. Aman bir şey olmaz, geçmesen de sorun değil, şansını dene diye üstünde baskı kurmazsan gözünde büyütüp kaçmaz bu şeylerden belki. Ben öyle gaza geliyorum ordan biliyorum.

Ama kendi isteği de o gülüm ya yani olduğu yerde durmak istemiyor ama bunun için de bişey yapmıyor. Şimdi gorselci olcakmis bana demişti ki ilk x bey konusucak ık ile sonra 1 ay bana düşük hedef verip öbür ay baslaticaklae maaşım da articak demişti sonra dedi ki sınava girmem lazım bunun için şimdi yine tam tersini söylüyor sınava gerek yok adam konusucak diye

Kızlar, oyun üzerinden barıştık. Arkadaşıyla oyunda kapisicam da bana inşallah yenilirsin diyor. Görürüz dedim görürüz dedi. ( 2 kez görürüz dedim)

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-27-11-46-10.webp
    Screenshot_2017-04-27-11-46-10.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 77
Konuş konuş kız yaaa varya siz bir alemsiniz vallahi gül hoşgeldin askimmmmmm de geçsin gitsin boşver canınız sağ evladiniz yanınızda tencerede pişirin kapağında yiyin daha ne istiyosunuz ayol

Öncelikle o aşkım desin ben demem surda 7 kez aşkım demişim kredim doldu :D

Sonuçta kocana demedin bize dedin dimi gerçi bende aşkım lafindan soğudum senden sonra ama neyse :-)

Aşkım da demem aslında hiç ya ciddi ciddi. Eğer işler ciddiyse biraz o zaman aşkım diyorum zor kullanıyorum yani ( 2 kez ciddi dedim bak goruyo musun ) :D :D ya ben susayım mi

Aşkım da demem aslında hiç ya ciddi ciddi. Eğer işler ciddiyse biraz o zaman aşkım diyorum zor kullanıyorum yani ( 2 kez ciddi dedim bak goruyo musun ) :KK70: :KK70: ya ben susayım mi
Kızında sana çekerse yandın bir arkadasimda senin gibi aynı şimdi 2 buçuk yaşında kızı var tam konuşmuyor ama babasına dırdır yapıyor annesi söyleniyor o kafa el kol hareketleriyle tasdikliyyor eşi yazık bunlar ana kız başımın etini yiyor diye söylenip duruyor yazık bir an seni de öyle hayal ettim

Kızında sana çekerse yandın bir arkadasimda senin gibi aynı şimdi 2 buçuk yaşında kızı var tam konuşmuyor ama babasına dırdır yapıyor annesi söyleniyor o kafa el kol hareketleriyle tasdikliyyor eşi yazık bunlar ana kız başımın etini yiyor diye söylenip duruyor yazık bir an seni de öyle hayal ettim

Ahahaha öyle olcak zaten başka bi yolu yok bu işin kendi kaşındı

Arkadaşlar daha önceki konularımı okuyanlar bilir eşimle bazı konularda anlaşamıyorduk genel olarak bi ilgisizlik vardı. Bunu az çok çözdük konuştuk. Fakat şimdi çok değişik bi mevzu var eşim satış danışmanı bende öyleydim ama dogumdan sonra bırakmak zorunda kaldım. Neyse, bu şirkette yükselme sınavı vardı 11 Nisanda. Esim dedi ki mky benim adımı da yazdırdı ( o kişiyle arası çok iyi ve eşimin süresi dolmamasına rağmen adini yazdırıyor ) herneyse aaa süper dedim gir aşkım yüksel falan. Neyse 11 Nisan geldi geçti bende tarihi unuttum baştan şimdi hatırlıyorum da 13 14 nisanda olcak aşkım dedi bi ara. O günler geldi ay sonu olcakmis dedi sonra ben sormadım ve o kişiyle arası bozuldu o dönem. 15, 16 nisanda yazışmalarımızi okuyorum da. Sonra bi ara barıştılar ben demişim ki aşkım nolur konuş tekrar adını yazsin sildirmesin. Tamam aşkım konusucam dedi. Konuştun mu konusucam konuştun mu konusucam 1,2 gün de böyle geçti. Sonra konuştum aşkım dedi ne dedi dedim halledicem dedi dedi oh iyi maasin artar askim dedim falan 3 ay sonra bi daha var aşkım diyo olsun dedim. Neyse bugün killandım abime whatsapptan yazdırdım sorsana bi dedim tam sınav tarihi neymiş. Abim sormuş ona da ay sonu demiş ay sonu ama hangi gün. Neyse gittim eski iş yerimden muhasebeci var bu arada aynı şirkette farklı yerlerde çalışıyoruz. Neyse kıza sordum dedi ki canım o 11 nisanda oldu mayısta aciklanicak sonucu. Bi dahaki sınav seneye demez mi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Neden yalan söylediğini anlayamıyorum deliricem artık.
Sınavı kaçırmış muhtemelen ve sizin uzulmenizi istememis bide çok sikistirmissiniz ayrıca valla öle çok aşkım varki aşkım okumaktan konuya odaklanamadim :)

Yanlis anladim mi bilmiyorum ama sanırım esiniz zaten girmeye hakki olmayan bir sinava torpille girecekti. Torpil yapacak kisiyle arasi bozuluncada giremedi.
Oyle ise isabet olmus. Baskasinin hakkini yiyememis.

Yanlis anladim mi bilmiyorum ama sanırım esiniz zaten girmeye hakki olmayan bir sinava torpille girecekti. Torpil yapacak kisiyle arasi bozuluncada giremedi.
Oyle ise isabet olmus. Baskasinin hakkini yiyememis.

Evet 1 ayla kaçırıyordu ama o kadar çok torpil dönüyor ki isyerinde zaten sıkıntı yok o yuzden :))

Back
X