Çıldırmak üzereyim

cemre1108

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
2.598
1.415
133
35
Kaynanamdan artık bıktım desem yeridir lütfn bi akıl verin 1.5 yasında bi oğlum var çocuguma nazar degiyo diye dualara sığınacagı yerde yok kopek boku yok tuz yakmalar batıl batıl işler yapıyo zaten herşeye karışıyo eşimle konuşsam mutlaka tartışırız başka derdim ykk gibi napacamı şaşırdım

esinizle konusun yapicak birsey yok buyumudur nedir onlar kopek kakasi falan ne sacma isler ya

Agirliginizi koyun karistirmayin...bana da karismaya calistilar ilk zamanlar izin verseydim beni istedikleri kalıba sokucaklardi..üste cıktım esime de kaybetme korkusunu saldim...simdi hersey benim istedigim gibi..esinizin zaafi varsa onu kullanin ...bu erkekler baska bi seyden anlamiyo...

Kv Şamanizm'den çıkamamış. Eşinizle konuşun.. b*kla püsürlükle mikrop kapmasından iyidir eşle konuşup tartışmak

O sizin konusmanizla duzelecek gibi durmuyor.

Mevlidlerde kuran okuyan teyzelerden herkes tanir veya dini bilgilerine inandiginiz birinin kv ile konusturun. Dogru yaptigini dusunuyor olabilir, bu kisiler aksini inandirtabilir.

Hadi kv cahil, esiniz buna ses cikartmayacak ne yasadi Allah askina?

kopek bokumu tovbe tovbe daha neler duyucaz bakalim.Kv akli yerinde oldugunu sanmiyorum ayni evdemi yasiyorsunuz

Bi saat kadar önce geldi kaynanam dü demişti oğlunun yanında kızdım tabi bugünde actım agzımı yine ne varki herkez yapıyo diyo ben kimseden duymadım cahil insanla ugrasmak cok zormus gizli gizli bişey yaparsa die korkuyorm eşimle nasıl konuşcam bil iyorm konuyu açıyorm aman boşver diyo

kopek bokumu tovbe tovbe daha neler duyucaz bakalim.Kv akli yerinde oldugunu sanmiyorum ayni evdemi yasiyorsunuz
Yok yaşamıyoruz vakti zamanknda kocasını doldurarak kovdurmuştu yüzsüz ama bende n çıkmıyo hic valla arkadaşım öyle akıllıki inanamazsın oğlunu evşrşr çevirir ina dırr herşeye

Yok yaşamıyoruz vakti zamanknda kocasını doldurarak kovdurmuştu yüzsüz ama bende n çıkmıyo hic valla arkadaşım öyle akıllıki inanamazsın oğlunu evşrşr çevirir ina dırr herşeye

Evinize az gelmesini soyleyin gelince kapayi acmayin duymadim dersiniz. MESAfeli davranin uzaklassin sizden.Biraz sert dilli ol ki yerni bilsin .Esin ne diyor bu olanlara

Öncelikle kimse yanlış anlamasın herkezin inanışı kendine benim eşim alevi tBi aileside ben değilim ama eşimle hiç bu kknuda çatışmıyoruz orucjnu tutar chmaskna gider ama ailesi bi dua biöe bilmiyo

Hala var mı böyleleri, pes doğrusu.. Eşinize sakince 'annen köpek pisliğinden falan bahsediyor, sence doğru mu' diye sorsanız ve görüşüne göre 'bence bunun yanlış olduğunu onu kırmadan anlatalım, batıl inançlar çok günah sonuçta' deseniz belki bir miktar sizi haklı görüp annesine 'dur' demeyi becerir.

Aslında eşime sen kültürlü birisi iyiki böyle şeyler e inanmıyorsun gibi şeyler söylemeyi düşünüyorum kendini öyle sanarsa daha iyi olmazmı sizce

Aslında eşime sen kültürlü birisi iyiki böyle şeyler e inanmıyorsun gibi şeyler söylemeyi düşünüyorum kendini öyle sanarsa daha iyi olmazmı sizce

Dün eşimin yanında söyledi bende kızdım tmm desem mal kocamın sesi bile çıkmıyo aman boşver en İyi bildiği laf arkadaşlar çoğu zaman kapıyıda acmıyorum daha bı kac ghn Önce görümcemle konuştm gelmssjn die anlamıyo

Evet tabi eşiniz mantıklı bir adamsa bunu da söyleyebilirsiniz. Yumuşak dille belirttiğiniz takdirde tartışma yaşamazsınız bence.

Evet tabi eşiniz mantıklı bir adamsa bunu da söyleyebilirsiniz. Yumuşak dille belirttiğiniz takdirde tartışma yaşamazsınız bence.
Aslında eşim mantıklımı ylksa çekilen her yere gidiyormu daha çözemedim kv gibi alttan alttan tatlı dille işlemeliyim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…