- 11 Mart 2018
- 37
- 44
- 3
- 31
- Konu Sahibi Silentfresa
-
Sorunlar nedir
İstemediğin emin olmadığın biriyle sakın evlenme, bırak elalemi, kim ne derse desin, annemde seni biraz desteklemesini söyle desteklemiyorsa senin ardında duramıyosa önünden çekilsin. Masrafları bişekilde ödüycem size yük olmuycam hepsi borcum size de
Neye mal olursa olsun kararından vazgeçme! Bu senin hayatın! Akrabalarda herşeyi çok biliyo zaten, annen baban seni desteklerse kimse ağzını açıp bişey deme cesareti bulamaz, ama annen onlara koz verirse lafların ardı bitmez. Sen kararlı şekilde bitti de geri adım atma , kararlılığını görsünler, ömrünü heba etmektense evlenip boşanmaktansa şimdi çek bütün stresiAnneme anlattim. Resmen cildirdi.
Butun sulale karsima dikilecekmis.
Istemiyorum kahretsin hata yaptim.
Hata yapmis olamaz miyim ??? Donemez miyim ben bu hatadan ???
Adamin her yaptigi batiyor ya batiyor bana. Hepsi o kadar egreti ve emanet ki.
Bugun bulustuk ve igrenc gecti.
Onun ailesi de asla izin vermezmis benim ailemde.
Tövbe bismillah ya ne yapacaklar en fazla konuşmazlar varsın burnundan getiren annen baban olsun o kocayı ömür boyu çekecek misinOnun ailesi de baskici benim ailem de.
Benim burnumdan getirecekler oz annem dahil.
Tamamen yok olmak istiyorum.
Neye mal olursa olsun kararından vazgeçme! Bu senin hayatın! Akrabalarda herşeyi çok biliyo zaten, annen baban seni desteklerse kimse ağzını açıp bişey deme cesareti bulamaz, ama annen onlara koz verirse lafların ardı bitmez. Sen kararlı şekilde bitti de geri adım atma , kararlılığını görsünler, ömrünü heba etmektense evlenip boşanmaktansa şimdi çek bütün stresi
Tövbe bismillah ya ne yapacaklar en fazla konuşmazlar varsın burnundan getiren annen baban olsun o kocayı ömür boyu çekecek misin
Senden senin hayatından daha değerli bir şey yok böyle düşün her şey olacağına varacak ben de üzüldüm ilk başlarda değişik ruh hallerim oldu ama daha sonra iyiki bırakmışsın dedi herkesYok mumkunati yok. Haziran gelecek diye strese girdim.
Hayatını çöpe atacağına masrafları at gitsin.Çıldırmak üzereyim. Severek nişanlandım ama artik son zamanlarda öküze dönüştü.
Bıktım saçma sapan her şey.
Haziranda düğünüm var ve ben haziranin gelmesini istemiyorum. Nişanmış hazırlıkmış her şeyi atıp kendimle yalniz kalmak istiyorum. Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Gitsin ya gitsin.
Beni cildirtacaklar. Herkes onume set kurdu resmen. Ne olur bana bir akil verin.
Hiç kimseyi dinlemiyosun! Kimseden yardım beklemiyorsun! Yarın o yüzüğü beyfendiye verip hemen yanından ayrılıyosun, sana zarar vermesine izin verme. Göğsünü gere gere kendinden emin bir şekilde inatla ayrılıyorsun.Ya cok tesekkur ederim. Oyle ihtiyacim var ki bunlari duymaya.
Bugun anneme bunlari anlattigimda gerizekali erkek kardesim duyup oyle biseye cesaret edemez anne dedi. Dunku cocuk bile benim hayatima karisacak. Yeter ya yeter.
Nisanlim demeye dilim varmiyor.
Okuz. Ben erkegim yaparim, erkek adamim ya ondan. Kafa bu.
Bugun yaninda durmaktan utanc duydum ya utanc.
Istemiyorum. Istemiyorum .
Önceden tanıyan birilerine yazar gibi yazmışsın
Böyle anlık öfke patlaması yaşayan, anlatmaktan kaçınan, vuralım sebepsiz kahpeye içerikler,
Gelen sorun mesajlarıyla bayar, sıkar
İstersen düzenle anlat
İstersen ben de öküz diyeyim
Gevşe
AyyyyO kadar cok sey var ki. Ondan yazmadim.
Bi kac ornek vereyim.
Asiri kiskancmis meger bu adam. Ayni universitede okuduk. Bu kadar degildi.
Simdi onu giyme, sunu yapma, bunu surme.
Makyaj yapma, elbise giyme, topuklu giyme, sacini niye tariyosun dedi ya ? Otesi var mi ?
Surekli parasindan bahsediyr. Yaninda o kadar utaniyorum ki. Aileden zenginler ve surekli tanistigi insanlara surda su arsam var burda evlerim var. UTANIYORUM.
Arkadaslarimla tanisacak diye odum kopuyor.
Benim ne istedigimin bir onemi yok. Bi yere mi gidilcek o karar verir. Bisey mi alinacak o alir.
Aksam arkadaslariyla bulusur ama ben kiz arkadaslarimla bulusamam. Neden erkek adam o cunku. Aksam dedigimde 7-8
En sevmedigim zihniyet. Bu adam unideyken boyle degildi. Babasinin yaninda calistigindan beri boyle bir hoduge donustu ya da hep boyleydi ben anlamadim.
Bunlar gibi bir suru sey sayarim.
Bu degildi benim sevdigim insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?