- 21 Şubat 2017
- 1.027
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi Silentfresa
-
Belli ki hoduk bu.. karsilikli guzel konusmadan anlamaz sanirim.. hic karsilikli konusmaya gelmeden direk telefonda konusun derim..Olay cikacak belliki... seni anlayan bir kuzen , bir abla, amca, bir akrabanin yanina sigin derim.. Olmazsa ciddi ciddi Muge Anli ya git dicem.. Inan ki saka yapmiyorum yanlis anlama..caren yoksa care uretmek istedim...
Çoğumuzun anne babası öyle, benimde sorunlarım var ve vakti geldiğinde babamı ikna etmeye çalışıcam:) inşaallah böyle yazdığım gib kolay olur:)Cok isterdim oyle bir babam olmasini.
Hatta o zaman anneme bile soylemezdim..
Annem daha yumusak ilimli babamdan dusun.
Babam eski kafali. Annem bugun , aman baban duymasin,dedi. Ne diyeyim ki ben
Sarıl babanın boynuna ağlayarak anlat... seni anlayabilseni, destek olmasını iste, evlenmek istemiyorum baba de... biraz acıtasyon yaptabi abartmadan:) zaten eminim konuşmaya başlayınca o duygusal ortam kendiliğinden oluşacaktır...
Bir yerden başlaman lazım, zaten hangi iş kolay hallolmuş ki... yeri geliyor en güzel günlerimiz için bile bir sürü bedeller ödemiyormuyuz:) bütün işlerimiz hep stresli:) kolay lokma yokCok tesekkur ederim. Bu saatte benim derdime ortsk olup care ariyorsun. Cok tesekkur ederim.
Fiziksel anlamda siddet uygulamazlar ama ruhuma siddetin dibine varacaklar.
Psikolojik baski ve siddet.
Suraya yazarken bile utaniyorum. Hos nisanlimin kendisindn utaniyorum direkt ya neyse.televizyona ciktigimi dusunemiyorum.
Bir sekilde ayrilcam.
Bir sekilde anlatcam olmayacagini. Israr edecek eminim. Hic biseye enerjim kalmadi.
Kolay olmayacak onu unut!!!Insallah. Birileri arkamda durursa benim icin daha kolay olacak. Simdi ailemle bana ulasir biseyler der. Bilmiyorum ya bu isin icinden cikayim. Baska bisey istemem.
Nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini daha iyi tanıma dönemi diymi . Sen de tanımışsın yüzünü görmüşsün . Kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyi yapmak istiyorsun , nişanı atmayı yani doğru olanı . Bazıları düzelir diye evlenir sonu mutsuz sorunlu bir evlilik boşanmayla sonuçlanır . Anneniz yanlış düşünüyor . Elalem uzak dursun kimseye hesap verecek değilsiniz bu sizin hayatınız . Eğer istemiyorsanız yüzükleri verin karşı tarafın eline . Kimseye hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsiniz gerçekten . Bu sizin hayatınız. Aklınıza kalbinize yatmıyorsa Yol yakınken vazgeçmek en doğru olanıÇıldırmak üzereyim. Severek nişanlandım ama artik son zamanlarda öküze dönüştü.
Bıktım saçma sapan her şey.
Haziranda düğünüm var ve ben haziranin gelmesini istemiyorum. Nişanmış hazırlıkmış her şeyi atıp kendimle yalniz kalmak istiyorum. Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Gitsin ya gitsin.
Beni cildirtacaklar. Herkes onume set kurdu resmen. Ne olur bana bir akil verin.
Başka ne yapıyor örnek verebilir misiniz bu kadar nefret duymanızın sebebi ne?
Evlenme istemiyorsan senin ki de nasıl anneymis öyle ilerde boşansan daha mi iyi olacak ?
Kuzum icim çiz etti vallahi çok üzüldüm elimden gelse çeker alırdım ven seni ya özür dilerim böyle el için yaşayan hele ki anne dediğimiz ama olmayanlardan nefret esiyorum evladın zorda ya çok zor da nasıl görmezden geliyor nasıl bu kadar kör hepsi birden ama sen çok akıllı bir kızsın baş edeceksin inşallah başka bi şehre gitsen çalışmaya başlasan peki ayrıldıktan sonra olmaz mıBaskalari icin yasayan annem var. Tek derdi elalem ne der .Simdiden mutsuzum ileride ne yapayim
Sakin sakın evlenme şimdiden boyleysen hayat sana zindan olur.Baskalari icin yasayan annem var. Tek derdi elalem ne der .Simdiden mutsuzum ileride ne yapayim
Kizim alnina silah dayayacak halleri yok ya? Meslek sahibi de olacakmissin bak. Korkun ne? Eminsen ailene haber vermeden ver yuzugu eline. Bir kavgaya bakar... Konusur konusur susarlar. Fazla dusunme.Istermiyorsan bitecek. Baska alternatifi var mi?
Kuzum icim çiz etti vallahi çok üzüldüm elimden gelse çeker alırdım ven seni ya özür dilerim böyle el için yaşayan hele ki anne dediğimiz ama olmayanlardan nefret esiyorum evladın zorda ya çok zor da nasıl görmezden geliyor nasıl bu kadar kör hepsi birden ama sen çok akıllı bir kızsın baş edeceksin inşallah başka bi şehre gitsen çalışmaya başlasan peki ayrıldıktan sonra olmaz mı
Acaba adam varlıklı diye mi annen ayrılmanızı istemiyor .Cok sagol cok tesekkur ederim.Senin surda yazdiklarinin yarisini bana oz annem demedi. Kucuk erkek kardesim bile karisti dun. Babam annemden beter. Millet millet. Ne derlermis. Ya ben hata yapamaz miyim? Donemez miyim? Boyle kismeti nerden bulcakmisim. Ne kismeti cildircam.
Daha dun yolda gordugum arkadasima merhaba dedim.hemen de tanistirdim ki aklina bisey gelmesin. Sne ona baska bi merhaba dedin dicek kadar itici.
Aticam nisani sadece cok yalnizim. Nisanlim demek istemiyorum artik ama asiri israrci.ailem yanimda olsaydi. Tek basimayim. Ozel bir okulda ogretmenim yeni basladim. Devlette olsam. Bu adamdan kurtulup devlette ogretmen olup yalniz kalmk istiyorum. Annem babam ailem onun ailesi. boguldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?