Çıldırmak üzereyim...

Crescent Blue

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
200
258
103
Benim gün geçtikce kötülesen 11 yillik evliliğim var.Ve iki evladim var.Kisa süre öncede aldatildiğimi öğrendim ama o ilişki bitmiş 4 yil.öncesine ait bir fotograf gördüm.Buna rağmen sustum defalarca bosanmaya kalksam da olmadi iş yok çocuklar kücük ailemin kendine ait baska sorunlari var.Ben de mecburen susmak hicbir sey olmamis gibi yasamaya calisiyorum fakat esim sabah aksam bana evlenicem senden bosanicam deyip duruyor.Ve bu adam 45 yasinda ben onun ikinci evliligi olan kendisinden 10 yas kücük genc ve güzel bir hanımım.Ne yapacagimi sasirdim artik tavsiyelerinizi istiyorum...

Işe gir. Ayaklarının üzerinde dur,parani biriktir. Varsa altin maltin onlari da sakla. Pusuya yat ve boşan.
Yoksa zaten o boşancak.
Böyle bir evliliği gururuna yediremezsin herhalde değil mi?
Zaten ortada aldatma var. Hakim boşar.
Çocukları bahane etme. Evde kavga gürültü de oluyordur. Yazık değil mi onlara?

Böyle bir adamla kavga olmaz mi?

Keşke size öyle bir iyilik yapsa da boşasa. Böyle insanla yaşanmaz evlilik falan olmaz. Demek ki 35 yasindasiniz gencsiniz yani hâlâ çok geç değilken iş bakmaya devam edin elbet bulursunuz. Işinizi bulup kendi paranızı kazanmaya baslayana kadar ses cikarmayin sonra ne yaparsa yapsın al çocuklarını bak hayatına. Evliliği kurtarmak adına böyle bir adama yapacak bişey yok bence kabullenip yolunuzu çizin.

Eğer şiddet meyilli yok ise. Ona durumunu hatırlatın 2. Evliliği olması seni alan ne yapsın gibi. Ama bence muahttap olmayarak ; al da kurtulayım deyip onun o kadar da önemli olmadığını hissetirmek daha iyi. Birde ona muhtaç olmadığınızı kanıtlayın bir şekilde. Ayaklarımın üzerinde duruyorum, sen sadece aykabağımsın olarak bilsin artık. Çünkü sizin ona muhtaç olduğunuzu biryere gidemiyecek olduğunuzu kullanıyor. Benim eşimde böyle yapar. Hasta olurıum oh yenisi geliyor der. Başka Alcam der. En son sana 1 ay katlananı bul düğününü söz ben yapıcam eşyaya kadar alırım. Sen bul gerçekten dedim. Wallahamı dedi. Çok ciddiyim 1 ay evli kalabil istersen sözleşme yaparız hiç skntı yok dedim . Ses kesildi. Evli kalırsa benden boşanır kurtulurum , boşanırsamda kölesi olmadığı için ortada kalır, orasını hesap etti sanırım.

Evliliği kurtarmak isteyen biri yok karsimda asla ben hep tek basima cabaladim ama aldatildigimi ve üstüne sürekli beni bosayacagini söyleyen biri var karsimda.Aslinda beni en cok rahatsiz eden 2 cocukla babaevine dınmek istememek.Kendisinin 2 dairesi var bir sekilde onu evden kovup calisip cocuklarima bakmak benim ilerdeki planim...

Ben de tipki sizin gibi cevaplar veriyorum fakat 2 gün sonra yine ayni papağan gibi sürekli.Ben ona biraz iyi davransam daha üstüme geliyor kötü davransam olmuyor sanirim orta yoldan gitmeliyim artik.Yani ne yapacagimi sasirmiş haldeyim...

Hiç ses vermeyin o zaman duymuyor muş gibi yapın. Çocuk psikolojisi gibi. İyi veya kötü hiç bir tepki vermeyin bir süre sonra cıldırır zaten. Bayağ sürer ama cıldırır. Hatta benim ki gibi yeni sevgilim diye bir yerde çalışan bir kızı gösterip salakça şakalar bile yapar. Kaile almayın. İnsan olsa bunu yapmaz zatn. İnsan olmadığı için nasıl bir mahlukat sınıfına giriyorsa bu tür kişiler üzülmeyi bile haketmiyorlar. Allah yardımcın olsun

Amin hiç cevap vermeyip dikkate almamak icin sabirli olmaliyim bu sözlere yeter ki susun artik yoksa cildiracagim

Kendimi tükenmiş gibi hissediyorum artik

Cocuklarina nafaka vermek zorunda..
Hem evliyken edinilen her seyin yarısını, hem de evlenirken takilmis olan miktari alirsin; onlar senin hakkın..
Yaşın genç, egitim durumun nedir?

Ben şartlarimi anlatiyorum ki ona göre yorum yapilsin.Sizin gibi okuduğunu anlayamayanları burada hiç çekemiyorum!!

Kim ne dese "yapamam, edemem, olmaz" dersen bu konu sadece dertleşmek için acilmistir; cozum bulmak icin degil.. Ha o da olabilir, bi sey diyemem..
Ayrica, haddini bilmek ve duzgun konuşmak guzel hasletlerdir.. Keske herkeste olsa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…