Çıldırmak üzereyim...

Oturduğumuz ev kendisinin tapusu kardeşinin üzerinde yuva olarak tespit edilirse oturma hakkim olduğunu bilmiyordum sağolun
Tapusu kardeşinin üzerinde olması sorun olacak muhtemelen. Eğer kendi üzerine olsaydı olurdu ama yine de bir avukata sorup öğrenmek lazım. Eğer herhangi bir geliriniz yoksa baroya gidip ya da mahkemelerde de var adli yardım birimleri. Gidip başvurun size avukat tahsis etsin. Evde kalamasanjz bile bir süre ailenizin yanında kalırsınız iş bulursunuz malûm nafaka ve tazminatta alacaksınız. Yeni bir hayat kurun kendinize . Allah yardımcınız olsun 🙏🏻

Tapusu kardeşinin üzerinde olması sorun olacak muhtemelen. Eğer kendi üzerine olsaydı olurdu ama yine de bir avukata sorup öğrenmek lazım. Eğer herhangi bir geliriniz yoksa baroya gidip ya da mahkemelerde de var adli yardım birimleri. Gidip başvurun size avukat tahsis etsin. Evde kalamasanjz bile bir süre ailenizin yanında kalırsınız iş bulursunuz malûm nafaka ve tazminatta alacaksınız. Yeni bir hayat kurun kendinize . Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Sağolun...Bu adamin olmadiği bir hayati düşünmek bile güzel

O iliskiye ait fotograf 4 yil önce cekilmiş ama ben yeni öğrendim.Bildiğim halde evi terketmediğim için eşim gitmem icin elinden geleni yapiyor zerre utanma pişmanlik yok tek derdi bizden kurtulmak keyfince yasamak.

Önemli olan sizin öğrenme tarihiniz, öğrendikten sonra devam ettiyseniz 6 ay dolmuşsa affetmiş sayıldığınız için zina davası açamıyorsunuz

İş ilanlarına baksanız? Ailenizin evine yakın bir yerde iş bulursanız daha iyi olur. Onlarda kalırken de kazandığınız paranın ufak bi kısmıyla eve bir şeyler alırsanız göze batmaz diye düşünüyorum. Eşinizle de çok muhattap olmamaya çalışın bence. Çocuklarınıza da ayrı ilgi göstermelisiniz ki küçük yaşta hem ailede kavga gürültüden boşanmadan vs psikolojiler bozulmasın. Allah yardımcınız olsun

İş ilanlarına baksanız? Ailenizin evine yakın bir yerde iş bulursanız daha iyi olur. Onlarda kalırken de kazandığınız paranın ufak bi kısmıyla eve bir şeyler alırsanız göze batmaz diye düşünüyorum. Eşinizle de çok muhattap olmamaya çalışın bence. Çocuklarınıza da ayrı ilgi göstermelisiniz ki küçük yaşta hem ailede kavga gürültüden boşanmadan vs psikolojiler bozulmasın. Allah yardımcınız olsun
Sağolun.Ailem baska bir şehirde ne yazik ki.Eşimle bundan sonra hiç konuşmayi bile düşünmüyorum.Çocuklarda çok yıprandi bu sorunlarin içinde.Allah yardim eder ben bir yerlerden baslayayim da bir iki komsum var onlara cocuklari yarimgün baktirabilirim insaAllah.Ben ancak öyle calisabilirim tam günlü bir işte...

Benim gün geçtikce kötülesen 11 yillik evliliğim var.Ve iki evladim var.Kisa süre öncede aldatildiğimi öğrendim ama o ilişki bitmiş 4 yil.öncesine ait bir fotograf gördüm.Buna rağmen sustum defalarca bosanmaya kalksam da olmadi iş yok çocuklar kücük ailemin kendine ait baska sorunlari var.Ben de mecburen susmak hicbir sey olmamis gibi yasamaya calisiyorum fakat esim sabah aksam bana evlenicem senden bosanicam deyip duruyor.Ve bu adam 45 yasinda ben onun ikinci evliligi olan kendisinden 10 yas kücük genc ve güzel bir hanımım.Ne yapacagimi sasirdim artik tavsiyelerinizi istiyorum...

Ben annesi babası sürekli kavga eden annesi defalarca aldatılmış Bi kizcocguyfum. Ve her defasında onlar kavga ettiğinde keşke boşansalar dedim. Annem e nekadar üzüldüğümü anlatmama gerek bile yok. Acele etmenize gerek yok. O şuan sizi nasıl kullanıyorsa siz de onu kullanın. Kenara para atın. Aldatma görüntülerini kaydedin delillerini olsun nafaka için iyi olur. Altın Maltin zaten sizin hakkınız. Gücünüzü topladığınızda gaza getirin gidip sizi boşasin ki mahkeme parasını da o ödesin. Siz alın çocuklarınızı küçük ama huzurlu Bi evde işinize gücünüze bakın. Allah büyüktür. Muhakkak zorluklar çekeceksiniz ama huzurunuz olduktan sonra gerisi bir şekilde hallolur.
Annem şuan 50 yaşında hala evli. Ve geriye dönüp baktığında sadece "keşke" der.
Hayatınızı değmeyen biri için heba etmeyin.

Back
X