- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Internetten görüşün.Sadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internetten görüşün.Sadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
ya gurbbette olsaydın napacaktin?sokakta keyfince virusu yayanlara hakkimi helal etmiyorum diyorsunuzda sizinkide keyfe giriyor.bir muddet ailenizi gormeseniz birsey olmaz. herkes ayni durumda,kendimizi ve baskalarini dusunerek evde kalmaliyiz.Esiniz sonuna kadar hakli.Sadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
Yanlış! Herkes minik yürüyüşler yapar ve mobilite oluşur. Çocukla 5 dk çıkalım delireceğim, 10 dk markete gideyim bişeycik olmaz, kafayı yemeyelim parkta tur atsam ne olur ki ? Rica ediyorum eşsiz psikolojik açılımlarınızla kendine destek görmek isteyen ufak motivasyonla sokağa çıkan gruba öncülük etmeyin. Siz kendi psikolojiniz için yapın belli ki yapıyorsunuz, sanki akademik bir tavsiyeymiş gibi sunmayın.Arkadaslar yoruma yazdiklarimi herkes yapabilir. Ki konu sahibide yapmali bence. Cunki iki haftadir evden cikmayan insan zaten bilinclidir riske girmez. Ama piskolojiyi de saglam tutmali o yüzden önlemli bir sekilde eger büyük sehirde yasamiyorsaniz minik yürüyüsler herkese iyi gelir.
Türkiyede bunu yapmak elbet daha zor sonra baska bilincsiz insanlar bunlar geziyor bizde gezelim diyebilir. Veya ormanlik alanlari vs yoktur.
Ama Kimsenin görmedigi saatlerde ve sakin yerlerde yapmaya calisin psikolojiniz icin yinede arada.
Maksat evde kendini hapsetmek degil zaten. Maksat sürü halinde gezmemek kimseye bulastirmamak kendisine de bulasmasini engellemek.
Keyfi gezin de demiyorum onu yapmayin zaten. Ama nasil beden sagligimiza dikkat ediyorsak zihinsel saglik da önemli. Herseyin bir ölcüsü var. Önemli olan bilincli olmak.
Risk almaya ne gerek varSadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
Kesinlikle katılıyorum size.Arkadaslar yoruma yazdiklarimi herkes yapabilir. Ki konu sahibide yapmali bence. Cunki iki haftadir evden cikmayan insan zaten bilinclidir riske girmez. Ama piskolojiyi de saglam tutmali o yüzden önlemli bir sekilde eger büyük sehirde yasamiyorsaniz minik yürüyüsler herkese iyi gelir.
Türkiyede bunu yapmak elbet daha zor sonra baska bilincsiz insanlar bunlar geziyor bizde gezelim diyebilir. Veya ormanlik alanlari vs yoktur.
Ama Kimsenin görmedigi saatlerde ve sakin yerlerde yapmaya calisin psikolojiniz icin yinede arada.
Maksat evde kendini hapsetmek degil zaten. Maksat sürü halinde gezmemek kimseye bulastirmamak kendisine de bulasmasini engellemek.
Keyfi gezin de demiyorum onu yapmayin zaten. Ama nasil beden sagligimiza dikkat ediyorsak zihinsel saglik da önemli. Herseyin bir ölcüsü var. Önemli olan bilincli olmak.