Deminden beri demediğim kalmadi göndermiycez yani izin vermiycem de umarim gizli gitmezGitmesinler.İsteyen de alınsın.Annenize gidersen konuşmam seninle deyin,ciddi söyleyin ama bunu.
Allah korusun bayramdan sonraya kalcak gibi ev buzdolabı resmen ısınmayan bir ev hasta olurum diye az bekliyorumNe kiz isteme deli olmayın evden çıkmasın. Sizde hemen ayrı eve çıkın. Astım hastası bir tanıdığım ve eşi koronadan vefat ettiler geçen hafta. Çocuklar i bulastrmis çok dikkatli olun.
Ya okadar cahillerki anlatamam işyerinde diyorumki adama ailem kronik hasta uzak durun bise olmaz abartma diyorlar he olmaz aptallar ya evide ayarladim ama aşırı soğuk ısınmasını bekliyorum bi ısınaydı okadar soğuk yerki burasi evler anca ısınıyor hızlandırmaya calisicam bayram sonrasina kalcak muhtemelenYa insanların bir kısmının ne kadar cahil ve aptal olduklarını şu virüs sayesinde tekrar gördük ne yazık ki. Maske taksalar ne olacak ki, yarısının maske çenesinde. Ayrı ev olayınız iyi olmuş, umarım hızlandırarak gerçekleştirirsiniz. Kuzeninize de gelince... Bir telefon edip ağzına mıçardım ben olsam. Bencillikten beyninde hücre kalmamış herhalde. Kendi ne halt yiyorsa yesin, başkalarını tehlikeye atmak nedir ya...
Ya bide biliyorki annem birde panik atak kadin ben evde onlardan kaçıyorum hergün gözlerim üzerinde 2 aydır delirdim onlarin derdine bakınArayin kuzeninizi,anneme babama kastin mi var ,senin seyin kalkti diye ,bu viruste benim hasta annemin ne isi var ,diyip saydirin
Kesinlikle olması gerekeni yapıyorsunuz eve zaten hiçkimseyi almiyoruz annemlerde çıkmıyor babam ekmeğe markete gidip geliyor4 hafta kadar önce sokağa çıkma yasağının olduğu bir gün çok yakın akraba kaybettim(kalp krizi). İstanbul Avrupa yakasında bir mezarlığa gömüldü. Hayatımda görmediğim kadar çok cenaze gördüm,Koronadan ölenler için kürekle değil iş makineleriyle çukur açarak mezar yeri yapıyorlardı. Biz 5 kişi ölüm belgesi ile gitmiştik, yanımıza 60 larının sonunda bir kadın gelip" benim annemin cenaze namazını da kılar mısınız? annem 102 yaşında vefat etti doktordu dedi" düşünün o kadın ne hayatlar kurtarmıştır, milletin sorumsuzca sokağa dökülmesinden dolayı olan yasaktan ötürü yapayalnız gömüldü. Ben şahsen gördüklerimden kalp kırmaya falan takmıyorum, direkt korona var gelmem, gelme diyorum.
Ya aşırı cahiller anlatamam sürekli tartişma işyerinde adamlar ruh hastası dalgaya alıyorlarYeni normale bile kademeli gecilecekken millet eski normale pat diye dönüverdi. Ne duyarsiz milletiz ya
Vall kız sürekli baskı yapıyormuş gelin beni isteyin artik diye bu gelin olacak kişide sadece 20 yaşında psikolojisinin normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum benim kuzende o kadar korkmuşki kızın tehditinden gdelimde gidelim derdindeYok artık bu dönemde gelin kızımı isteyin diyen ailenin aklından şüphe ederim sanki kız kaçıyor hayret bir şey ya
Ne yap et anneni gönderme bu işin şakası yok ki. Benim kuzenimin de temmuzda düğünü vardı annem gitmekten vazgeçti o da tansiyon hastası. Bir kere bulaştı mı kurtuluşu zor olur..Vall kız sürekli baskı yapıyormuş gelin beni isteyin artik diye bu gelin olacak kişide sadece 20 yaşında psikolojisinin normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum benim kuzende o kadar korkmuşki kızın tehditinden gdelimde gidelim derdinde
Bende anneme dedim yani küsecekse bunun için küssün ne yapalim bu önemsiz bir mevzu değilki insanlarin bu derece bencilliklerinden nefret ediyorum sırf kendi mutluluklari gecikecek diye ne bu bencillik o kadar sinir oldumki anlatamam sizeMadem kuzeniniz tehditlere boyun eğen cinsten. Arayın deyin annenizi rahat bıraksın. Bırakmasa anneniz gitmeyeceği gibi hepsini istemede ihbar edeceğinizi. Otursun aşaga. Anneniz de kesin bir dille reddetsin. Küsen küssün.
Dedik zaten annem korkuyor zaten hemde malum kronik hasta hala tutturmuski burda ne var yahu akın akın istanbuldan geliyorlar diyorum hala ayni modda birşey olmazmışKuzenine sen ara söyle. Ben annem için endişeleniyorum kusura bakma annemin aradığımdan haberi yok çağırma ben bile işten dolayı yanlarına gitmemek için evi ayırıyorum sen de çağırma de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?