• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim !!!

Bence en güzeli eve almamak da, babaannen küsüyormuş. Ah bu büyüklerimiz, yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar. Şahsen ben olsam, o kadın geldiğinde değil dediklerine cevap vermek, yanında oturmak, yüzüne dahi bakmam. Hoşgeldin bile demem. Komşuymuş, eve gelene birşey denmezmiş bunu anlamıyorum. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Bu ister komşu ister akraba olsun. Karşındaki insanlıktan yoksunsa neden formalite icabı samimiyetsiz ilişki kurasın. Ki sana saygısı olmayan bi insana saygı duymak zorunda hiç değilsin! Bunlar karşılıklı gelişecek şeyler. Saygısızlık yap demiyorum ama kulaklarını tıkamak, onu eve geldiğinde yok saymak en iyi çözüm gibi duruyor. Kadın sana edepsiz desin kendi edepsizlik yapmaktan geri kalmasın. Yok öyle.

Demiyorum demiyorum .
Dün geldi hiç umursamadım birde yüzsüz yüzsüz gülmesi beni deli ediyor .

Merhaba kızlar .
Sinirden çatlıyorum resmen .
Konuya gireceğim fikirlere ihtiyacım var .
Bizim alt komşumuz görgüsüz, zır cahil, dar görüşlü sinir bozucu bir kadın .
Birde oğlu var sürekli bağırır, sürekli .
Durduk yere küfreder .
Babalı oğullu birbirlerine küfrederler ses bizim evde yankılanır .
Biz ağzımızı açıp bir şey demedik bugüne kadar .
Oğlu gecenin bir vakti bağırıp beni kaç kere uykudan uyandırdı kaç kere uykuda sıçradım tahmin edemezsiniz .
Ama benim annem dedi hep komşudur boş ver bir şey deme .
Hep sustum .
Kocasıyla gelirler oturmaya kocası bana her seferinde " kız kısmı okumaz okuma açıktan devam et sen " der .
Ona neyse kızlar okula gidince o.. oluyor dedi .
Hep sustum .
Annesi bir gün benim kız kardeşlerim kavga edince aşağıdan zile basıp dışarıdan bağırdı " susun ben sizin sesinizi mi dinleyecem " diye bende cama çıktım " Fatma teyze noldu sesten mi rahatsız oldun, biz hergün sizin sesinizi çekiyoruz bir şey demedik te dedim "
O günden sonra benim adım edepsize çıktı .
Ertesi gün geldi " kız kısmı konuşmaz öyle herşeye dedi kızsan otur çeyiz düz ben koca karıyım derim ama sen susacaksın dedi .
Bende dedim " Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz demiş Hz Ali ben susmam " dedim .
Annem dedi çok sert çıkma falan diye .
Yine sustum geldi gitti hoş geldin dedim acıktım dedi sofra hazırladım yedi kötü olmuş berecemiyorsun dedi yine sustum .
Annem pek alakadar değil bu kadınla babaannem bizimle yaşıyor onun için geliyor .
Babaannem ayrı bir tür zaten .
Dünde diyormuş ki " Sizin evden gider bu edepsizde Allah gittiği yere sabır versin çekilecek dert değil bu oğlanla fingirdeyip eve geliyor . :53:
Babaannem gelmiş bunu anneme anlatmış sinirden çatlıyorum resmen .
Sanane be kadın sanane !
Benim 6 yıllık bir sevgilim var bunun adı findirdemek mi ?
Ben gidecektim aşağı annem bırakmadı .
Dedi " Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanırmış bırak öyle sansın " dedi .
Ama ben duramıyorum ya .
Ne yapıyım bir fikir verin .
Çıldırtacak bu kadın beni .
Bu anlattığım sadece bir kısmı .
Öyle bir kadın ki bu biz annemle çarşıya giderken yakaladı peşimize takıldı bana cevizli sucuk alın dedi aldık yolun ortasında onu yiyip dolandı ya çocuk gibi .
Kadın 45 yaşında ya yaşlıda değil ki .
Sabredemiyorum artık .
Babaannemde hala ona laf söyletmiyor .
Fikir verin lütfen .
Canım bizim gelenlerden biri de aynen böyle.Babaannemin arkadaşı işte.Şimdi babaannemler köyden gelecek o zaman hiç çıkmayacak bizden Seni çok iyi anlıyorum

Canım bizim gelenlerden biri de aynen böyle.Babaannemin arkadaşı işte.Şimdi babaannemler köyden gelecek o zaman hiç çıkmayacak bizden Seni çok iyi anlıyorum

Ne yapacağız çözüm ne bilmiyorum ki .
Ben kimseye gitmem kimsede bana gelmesin ya .
Kızı benimle aynı yaşıt kadın oturmaları nerde o orda .
Yahu 21 yaşında bir kızın ev gezmesinde işi ne .
Ben size gelmiyorum sende bize gelme .

Merhaba kızlar .
Sinirden çatlıyorum resmen .
Konuya gireceğim fikirlere ihtiyacım var .
Bizim alt komşumuz görgüsüz, zır cahil, dar görüşlü sinir bozucu bir kadın .
Birde oğlu var sürekli bağırır, sürekli .
Durduk yere küfreder .
Babalı oğullu birbirlerine küfrederler ses bizim evde yankılanır .
Biz ağzımızı açıp bir şey demedik bugüne kadar .
Oğlu gecenin bir vakti bağırıp beni kaç kere uykudan uyandırdı kaç kere uykuda sıçradım tahmin edemezsiniz .
Ama benim annem dedi hep komşudur boş ver bir şey deme .
Hep sustum .
Kocasıyla gelirler oturmaya kocası bana her seferinde " kız kısmı okumaz okuma açıktan devam et sen " der .
Ona neyse kızlar okula gidince o.. oluyor dedi .
Hep sustum .
Annesi bir gün benim kız kardeşlerim kavga edince aşağıdan zile basıp dışarıdan bağırdı " susun ben sizin sesinizi mi dinleyecem " diye bende cama çıktım " Fatma teyze noldu sesten mi rahatsız oldun, biz hergün sizin sesinizi çekiyoruz bir şey demedik te dedim "
O günden sonra benim adım edepsize çıktı .
Ertesi gün geldi " kız kısmı konuşmaz öyle herşeye dedi kızsan otur çeyiz düz ben koca karıyım derim ama sen susacaksın dedi .
Bende dedim " Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz demiş Hz Ali ben susmam " dedim .
Annem dedi çok sert çıkma falan diye .
Yine sustum geldi gitti hoş geldin dedim acıktım dedi sofra hazırladım yedi kötü olmuş berecemiyorsun dedi yine sustum .
Annem pek alakadar değil bu kadınla babaannem bizimle yaşıyor onun için geliyor .
Babaannem ayrı bir tür zaten .
Dünde diyormuş ki " Sizin evden gider bu edepsizde Allah gittiği yere sabır versin çekilecek dert değil bu oğlanla fingirdeyip eve geliyor . :53:
Babaannem gelmiş bunu anneme anlatmış sinirden çatlıyorum resmen .
Sanane be kadın sanane !
Benim 6 yıllık bir sevgilim var bunun adı findirdemek mi ?
Ben gidecektim aşağı annem bırakmadı .
Dedi " Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanırmış bırak öyle sansın " dedi .
Ama ben duramıyorum ya .
Ne yapıyım bir fikir verin .
Çıldırtacak bu kadın beni .
Bu anlattığım sadece bir kısmı .
Öyle bir kadın ki bu biz annemle çarşıya giderken yakaladı peşimize takıldı bana cevizli sucuk alın dedi aldık yolun ortasında onu yiyip dolandı ya çocuk gibi .
Kadın 45 yaşında ya yaşlıda değil ki .
Sabredemiyorum artık .
Babaannemde hala ona laf söyletmiyor .
Fikir verin lütfen .
canım ya..sen boşver..eğer yine sana karşı birşey söylerse cevabını verirsin..
kadın zır cahil ..

cahilllerle de muhatttap olma ...
hay Allahım şaşırdım ya..ne insanlar var hayatta..

sen canını sıkma şeker..

Ne yapacağız çözüm ne bilmiyorum ki .
Ben kimseye gitmem kimsede bana gelmesin ya .
Kızı benimle aynı yaşıt kadın oturmaları nerde o orda .
Yahu 21 yaşında bir kızın ev gezmesinde işi ne .
Ben size gelmiyorum sende bize gelme .

Ben de öyle diyorum (tabi yüzüne değil) kadın yüzsüz yüzsüz.Kendi diyor siz gelmiyorsunuz hep biz geliyoruz diye yaa:47:

canım ya..sen boşver..eğer yine sana karşı birşey söylerse cevabını verirsin..
kadın zır cahil ..

cahilllerle de muhatttap olma ...
hay Allahım şaşırdım ya..ne insanlar var hayatta..

sen canını sıkma şeker..
Elimde olsaa .
İnanın bu yaşadıklarımızın yüzde onu bile değil .
Artık bunaldım bu kadına öyle taktım ki kafayı .
Off :(

Ben de öyle diyorum (tabi yüzüne değil) kadın yüzsüz yüzsüz.Kendi diyor siz gelmiyorsunuz hep biz geliyoruz diye yaa:47:

Hah .
Bana da diyor aynısını dedim ki bende rahatsız etmeyelim her gün sizde ne işimiz var .
Her gün gelme ya sende diyor .
Sen Allahın her günü bizdesin ???

Hah .
Bana da diyor aynısını dedim ki bende rahatsız etmeyelim her gün sizde ne işimiz var .
Her gün gelme ya sende diyor .
Sen Allahın her günü bizdesin ???

Ben direk ders çalışıyoruz biz gelemeyiz dedim.İnsan olan anlar.Ama yok.Gelmeyin dedikten sonra gelen insandan ne bekliyorum ki ben söylediğimi anlamasını mı:/

Ben direk ders çalışıyoruz biz gelemeyiz dedim.İnsan olan anlar.Ama yok.Gelmeyin dedikten sonra gelen insandan ne bekliyorum ki ben söylediğimi anlamasını mı:/

Ya anayasa da bu hödük komşular içinde yer ayırılmalı .
Haftada 1den fazla gelemesin kimse .:45:

Şu yazdıklarımızı okusalar ya .
Ha bizimkine göre internet koca bulmak için işe yarıyormuş .
Ondan kullanmaz o . :37:

Öyle tiplere de sinir oluyorum.Aslında ben kağıda yazıp tek tek hepsine vermek istiyorum.Sen şunu yapıyorsun yapma gibi.Ama bütün mahalle linç eder beni diye koruyorum.Çünkü anlarlar benim ya da kardeşimin yaptığını.

Öyle tiplere de sinir oluyorum.Aslında ben kağıda yazıp tek tek hepsine vermek istiyorum.Sen şunu yapıyorsun yapma gibi.Ama bütün mahalle linç eder beni diye koruyorum.Çünkü anlarlar benim ya da kardeşimin yaptığını.

Yapacak hiçbir şey yok mu ya ?
Bunlar hep hayatımızın merkezinde mi olacak .
Yok mu bir arkadaşın o geldiğinde çağır .
Yada gelsin bir gün zaten gelir mutlaka .
Kapıyı o açsın ders çalışıyoruz kusura bakmayın desin kapatsın kapıyı .
Sonra da bilmiyordum yaptığını dersin .

Takıntı yapacak nitelikte birisi olduğunu düşünmüyorum , en iyisi annenizin çözüm bulması kızım hakkında yorum yapmayın o bu konularda çok hassastır gibi ,benimde yetişkin çocuklarım var ve haklarında kimsenin onları sözleriyle vs rahatsız etmelerine izin vermiyorum en etkilisi bu bence .............sevgiler.

Takıntı yapacak nitelikte birisi olduğunu düşünmüyorum , en iyisi annenizin çözüm bulması kızım hakkında yorum yapmayın o bu konularda çok hassastır gibi ,benimde yetişkin çocuklarım var ve haklarında kimsenin onları sözleriyle vs rahatsız etmelerine izin vermiyorum en etkilisi bu bence .............sevgiler.

Teşekkür ederim ama annemin bunu söyleyebileceğini sanmıyorum .:50:

Yapacak hiçbir şey yok mu ya ?
Bunlar hep hayatımızın merkezinde mi olacak .
Yok mu bir arkadaşın o geldiğinde çağır .
Yada gelsin bir gün zaten gelir mutlaka .
Kapıyı o açsın ders çalışıyoruz kusura bakmayın desin kapatsın kapıyı .
Sonra da bilmiyordum yaptığını dersin .

Aslında güzel fikir.Bunun üzerinde bir düşünüp çalışalım biz.:28:

Back
X