cildirmak uzereyim

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
Iyi aksamlar cok kotuyum konuyu buraya acmak istedim benim 1 yas 1 aylik oglym var bana duskun degil herkesle gidim diyor ben olmasam tinlamiyor bile dedine duskun dedesindem bana gelmiyor dedesi birseyde almiyor zorums gidiyor hasta oldugunda bile beni itip dedesini istiyor ya bu kadar olurmu ne yapmaliyim ilgili anneyim calismiyorum herzaman oglumun yanindayim hersey aliyorum oyunlar oynuyorum bosmus ne yapmaliyim bu hep boylemi devam eder anneyi tanimiyor offf kaderim burdanda gulmedi tesekkurler

dedesi bişey de almıyo derken?

hemen drama bağlama olayı çocuk daha 1 aylıkmış ya

Allah Allah çocuk aklı işte hep yanındayım demişsin biraz özlemelimi seni ne dersin bir gün görünmesen anlar kıymetini diye düşünüyorum

Offf zor yaaa bende cok kiskanirim oglumu baskasina gidince.hatta bazen o kisi oglumu gezdiriyosa bana gelmk istemez oglum valla sinirden catlarim.o benim kuzummmm annesinin bicirigi bicirigi

bende böyle bi duruma katlanamazdım. Bir şekilde zafer benim olmalı

Benimde 15 aylık kızım var ve anneannesine düşkün niye bunu dert ediyorsunuz anlam veremedim.özellikle babası gelince bana düşman oluyor bence normal onu daha az gördüğündendir.ayrıca daha Küçükler Büyüdükçe herşeyi öğreniyorlar

1 yasindaki çocuk rusvetden anlamazki
kan çekiyor demekki
galiba kp inize duskun kendi babaniz olsa boyle evhamlanmazdiniz :)

çocuklarımızı daha 1 yaşından itibare bize bağımlı yetiştirmeye mi çalışıyoruz yoksa annelik kıskançlığı mı bu bilmiyorum ama çıldıracak tek sorunun bu olsun arkadaşım

Erkek çocukları özellikle oyle oluyor.
Sakın üzülmeyin, o yine sizi çok seviyordur fakat sizin her zaman yanınızda olduğunu bildiği için başka sevgiler / oyunlar peşinde.
Böyle devam etmiyor elbet daha hoş muhabbetler yakalıyorsunuz.
Daha çok küçük.
...
Emziriyor musunuz ? Birde bu kafanızdakini asla yanında konuşmayın ve ona ısrarla " gel" demeyin.

canım şunları düşün:
sen onunla ne kadar oyun da oynasan, herşeyi de alsan onun istemediği şeyler de yapıyorsun
en basiti ona yemek yediriyorsun, uyuman lazım deyip uyutuyorsun , burnunu temizliyorsun , ilaç veriyorsun , yeri geliyor kızıyorsun vs vs vs

ama dedesi sadece ilgi gösteriyor, sevgi gösteriyor, onun istemediği hiçbir sorumluluğu yok!

bir de sen hep yanındasın
mesela eminim rujların vardır, şimdi yeni bir ruj hediye gelse onu bir denemez misin? hoşuna giderse 1-2 gün onu sürmez misin?
sen eski rujsun, dede yeni ruj, ilgi uyandırıyor yani

ama merak etme, hele bi 2 yaşına gelsin, annem diyecek başka birşey demeyecek
daha da büyüyünce sana öyle sevgi sözcükleri söyleyecek ki inanamayacaksın

bu yüzden çıldıracak nısınız
allah bir dert verir allah korusun
pes

2 yaş sendromu denen bir şey var yaşa gör diyorum sadece (çocuğum yok tamamen gözlem yeteneği)

Dedesine düşkün olmasının neresi kötü ne güzel işte.Ben 2 dedemide görmedim,babaannemde yoktu(üvey vardı ama aramız iyi değildi) o yüzden dede torun-yada babaanne sevgisi nasıldır bilmiyorum desem yeridir,bırakın dede torun birbirlerine karşı hep böyle ilgili davransınlar.

Yani bu mu derdin falan diyorsunuz geline yazık vs diyorsunuz ama bu kötü bir bağlanma şekli. Hiç eteğinden ayrılmaması da kötü bu da.çocuğun ilk bi yaşta kazanması gereken temel güvende sorun olduğunu gösteriyor. Dalga geçilecek küçümsenecek bir konu da değil

benim oğlumda oldum olası bana düşkündür keşke bu kadar düşkün olmasa
hem seninki daha çok küçük biraz büyüsün ayrılmaz hiç yanından

Oluyor boyle bizim alt komşunun ogluda 1 yasinda filan benden annesine gitmiyordu .bence şöyle bisey sen hep yanindasin ceptesin.oda dedesini ozlediginden sürekli de yaninda değilse ona gidiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…