Ay bilirim o duyguyu benim sıpa da o yaşlarda öyleydi. Herkese sarılır Mucur mucuk bize gelince Yarabbi şükür. Şimdi 3 yaşında tam bir anneci. Babası dahil kim olursa olsun önce ben :)). Ama önceden aynen sizinki gibiydi çok bozuluyor insan ya. Bu arada gece masal kitabı okuyarak uyuyun. Anne ile çocuk arasında çok güzel bağ oluşturuyor. Ayrıca benim oğlum yabancılar Lada sıkı fıkı olur du kitaba bakarak kafadan bir masal anlatırdım bununla Ilgili. Yada oyundan sonra oyuncaklarını toplaması ile ilgili çok etkili oluyor gerçektenIyi aksamlar cok kotuyum konuyu buraya acmak istedim benim 1 yas 1 aylik oglym var bana duskun degil herkesle gidim diyor ben olmasam tinlamiyor bile dedine duskun dedesindem bana gelmiyor dedesi birseyde almiyor zorums gidiyor hasta oldugunda bile beni itip dedesini istiyor ya bu kadar olurmu ne yapmaliyim ilgili anneyim calismiyorum herzaman oglumun yanindayim hersey aliyorum oyunlar oynuyorum bosmus ne yapmaliyim bu hep boylemi devam eder anneyi tanimiyor offf kaderim burdanda gulmedi tesekkurler