Çıldırmak uzereyim :(

Karamelek28

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
18
4
6
37
Bebegim 6 aylık emzik emiyor.emzik gece ağzından yarim saatte bir düşüyor ağlıyor bildiğiniz ağızdan düşmeyen emzik markası varmi

Merhaba. Oyle bir emzik var mi bilmiyorum ama söyle yapsanız; beşiğin icine bir kac tane daha emzik koysanız ve gündüz emzik nerde oynasanız. Once siz eline verin sonra ona buldurmaya tutturmaya çalışın kendi emziği bulmayı öğrensin böylelikle gece de uyanınca emziklerden birini bulur ve sizi uyandırmaz. Aklıma baska bisey gelmiyo insallah yardımcı olur

Benim 4 aylık bebeğim var emziği kendisi tutup ağızına almak gibi bir şeyi beceremiyor henüz.6 aylık becerebilir mi ki bu dediğinizi Carmen_el _

4 aylık küçük evet ama 6 aylıkken nesneleri bilerek tutabiliyor bebekler. Birazda oyun oynayarak öğretilir ve alıştırılirsa emziği kendi bulabilir gece. Tecrübe eden bir cok anne biliyorum. Nette de boyle yapan ve başarılı olan bir cok anne okudum buna dayanarak söyledim. Benim bebegim dev3 aylık. Buyuk oglum da var ama ikisi de emzik almadı cok istedim ama küçüğe de alıştıramadık. Alışsa bide uyurken düşürme derdi var Allah hepimize kolaylık versin

ben 9 ay idare ettim. sonra öğrendi. o zamana kadar saatte bir düşürüyordu emziğini. sonra allahtan 5-10 dk sonra ağlıyodu. ama büyüdükçe kolaylaşır canım.

Kızlar bebeğinize emziği nasıl kabul ettirdiniz yaa
Valla ben cok ugrastim canım denemedigim yöntem de kalmadı emerken verdim ağlarken verdim keyifliyken verdim uyurken verdim sallarken verdim ısrar ettim ağzında tuttum emziği slikon aldım yok kaucuk aldım yok değisik markalar aldım yok yok yok kabul ettiremedim bi türlü zaten cok ısrar edince öğürüyo. Ama pes ettimm mi hayır :) hala ara ara deniyorum bu arada oglum 3 ay bir haftalık

Benım oglum da emzık alıyor amaa gece uyanınca emzık yoksa parmagını emıyor bende onu nasıl unutturucam bılmıyorum :(

Valla ben cok ugrastim canım denemedigim yöntem de kalmadı emerken verdim ağlarken verdim keyifliyken verdim uyurken verdim sallarken verdim ısrar ettim ağzında tuttum emziği slikon aldım yok kaucuk aldım yok değisik markalar aldım yok yok yok kabul ettiremedim bi türlü zaten cok ısrar edince öğürüyo. Ama pes ettimm mi hayır :) hala ara ara deniyorum bu arada oglum 3 ay bir haftalık

Ay aynen valla canıım aynı uğraşları bnde denedim iki çeşit emzik var normal bi de damaklı almıyor sıpam elinin bileğini emiyor emziği emmiyor tatlı ya tuzluya batırdım ekşiye de batırdım emziği sıpa tadını alıyor emiyor tadı bitince öğürerek tükürüyor ama durmak yok yola devam denicez hâlâ.... :)

Kızlar şifremi unutmuştum okuyamadım 2 ay geçmiş:) herkese tesekkur ederim ama şuan oğlum hala emziği ağzına almayı bilmiyor.ama eskisi gibi saat başı düşürmüyor şuanda çok rahatladim gece 1 2 defa belki düşürüyor sabir gerekliymis

Back
X