- 26 Aralık 2015
- 18
- 4
- 6
- 37
- Konu Sahibi Karamelek28
Bebegim 6 aylık emzik emiyor.emzik gece ağzından yarim saatte bir düşüyor ağlıyor bildiğiniz ağızdan düşmeyen emzik markası varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben cok ugrastim canım denemedigim yöntem de kalmadı emerken verdim ağlarken verdim keyifliyken verdim uyurken verdim sallarken verdim ısrar ettim ağzında tuttum emziği slikon aldım yok kaucuk aldım yok değisik markalar aldım yok yok yok kabul ettiremedim bi türlü zaten cok ısrar edince öğürüyo. Ama pes ettimm mi hayır :) hala ara ara deniyorum bu arada oglum 3 ay bir haftalıkKızlar bebeğinize emziği nasıl kabul ettirdiniz yaa
Valla ben cok ugrastim canım denemedigim yöntem de kalmadı emerken verdim ağlarken verdim keyifliyken verdim uyurken verdim sallarken verdim ısrar ettim ağzında tuttum emziği slikon aldım yok kaucuk aldım yok değisik markalar aldım yok yok yok kabul ettiremedim bi türlü zaten cok ısrar edince öğürüyo. Ama pes ettimm mi hayır :) hala ara ara deniyorum bu arada oglum 3 ay bir haftalık