cildirmamak mumkunmu

allahdan buyuk makinalar ortaginin garaji cok buyuk orda ondan sansliyim tek tesellim o zaten ama bizdekilerde ebeyce cok bir iki makina degil ustelik kutu icindeki makina parcalarini makinalarin yedek yaglarini benzinlerini bile almislar allahin belalari rabbim versin artik cezalarini canim burdaki polisler cok tuhaf zaten daha oncede baska bir sorundan sikayette bulundum soyleki apartmanda bir bayan araba kullanmayi bilmiyor gelis gidis yonleri karistiryor bir bakmisssin kaldirima cikiyor baskalarinin arabalarina vurup kaciyor bende sordum ehliyetin varmi diye yok ucuz yollu araba aldik ogreniyorum dedi ozele para veremezmis biz enayiydik verirken manyak ezecek birini diye tam 4 kez sikayette bulundum biz gelip konusacagiz dediler yemin ediyorum ne gelen oldu ne giden en son cok sinirlendim cocuklarimdan birinide ezerse bide odul verin dedim artik polis isimizi ogretme bize dedi sinirli sinirli bayagi tartisdik bende sikayet ettigime dair report numarasi istedim ne olur ne olmaz diye simdide dedigi binlerce insan varmis ben soyleyecekmisim suphelendigim kisiyi lafa bak ev ev sokak sokak arayamazlarmis ben su kisi demedigim icinde hayatta bulamazlarmis lafa bak yaaaa onada sinirlendim migrenden deliriyorum

çokkk geçmiş olsun
umarım bulunur
iş makineleri sigortalı değilmiydi
:26:

sagol canim degildi esim istedi hep ben bekle azicik daha biraz satis yapalim bide onu cikarma yok is yerine begenmem simdi kendimi suclayip duruyorum gerci esime dedim hepsi benim hatam diye ne alakasi var olacagi varmis dedi ama cok uzuluyor

Cok cok gecmis olsun.bu kadar ilgisiz terbiyesiz polisler hangi memlekette arkadasim nerede yasiyorsunuz siz bu nasil muamele boyle

yani siorta ücreti o makinaların yanında hiçbirşey hırsızlar hiç üşenmezler onun için artık devir kötü insanlar birbirini kesiyor...

Cok cok gecmis olsun.bu kadar ilgisiz terbiyesiz polisler hangi memlekette arkadasim nerede yasiyorsunuz siz bu nasil muamele boyle

sagol aykizim burda tanidiklarim var diye yazmiyorum yurtdisindayim polis hic ugrasmak istemiyor zaten ilk sordugu sey sigortan varmi buda bana agir ders oldu bir daha ilk isim sigorta yaptirmak

Benim esim cok tedbirli davranir herseyde.en kucuk misal,araba kiralarken bile tam sigorta yaptirir.50 lira fazla verir ama ici rahat eder.bu da size hayat dersi oldu napican bundan sonra sigorta isini unutamaz ya da erteleyemezsiniz.Rabbim bolluk bereket,islerinizde kolaylik versin.caniniz sagolsun.

evet cok iyi ders oldu canim yazmakda istemiyorum ama cok soran oldu diye yaziyorum bir arap arkadas sigortanin haram oldugunu soyledi beynime yer etti bende hem ondan dolayi ama en cok bunun etkisi oldu ne bileyim yillarca arabayi sigortalattik durduk hep bosa gitti diye dogru soyluyor arkadas dedim hemde biraz satis yaparsak diye erteledim ne diye milletin agzina bakarsin beee kadin diye deliriyorum

Sigorta niye haram ki?acaba sigorta icin yatirdigin parayi lazim olunca misliyle geri odedigi icin mi.faize vs yatiriyorlar vs o para oyle mi donuyor diye.ama su da var.ne alirsak alalim zaten satan taraf oyle kar ediyor ki odedigin sigorta parasina bile gerek kalmiyor.zaten bastan soyuyorlar adami.

sigorta yaptırmak için ödediğiniz primler "boşa" gitmesin diye "kaza " mı yapmanız gerekirdi acaba?
nasıl bir mantık bu??
neyse kaybolan parçalarla ilgili önerim şudur: makina parçası olduğuna göre,ana üreticiden elinizdeki parçaların kodlarını numarlarını teyit ettirin.ve hırsızlar ellerinden çıkaracağı zaman size bildiride bulunurlar..

yani siorta ücreti o makinaların yanında hiçbirşey hırsızlar hiç üşenmezler onun için artık devir kötü insanlar birbirini kesiyor...

Yani sigorta makineleri dükkanda değil de garajda da kapsıyor mu bilemedim. Örnek vermek gerekirse bizim iş için kullandığımız laptoplar arabadan çalınırsa; kapalı otaparkta ve bagajdaysa sigorta ödüyor ama misal açık otaparkta ve ya koltukta falan bırakıp 5 dk bir yere girdiğinizde çalınırsa ödemiyor. Sanırım kapalı otaparkta da eve çıkarmak yerine tüm gece orda bırakılırsa da ödemiyor ama emin değilim. Yani sigorta olay çok karışıkç Para onlardan çıkarken süründürüyorlar.

orasını depo olarak gösterirsiniz ozaman öder çalındığına dair tutanak tutturusunuz, sigorta zaten çalındığını ispatlamadan para ödemez...çalındıysa para öderhatta herşeyi sigortalattırmak lazım benim açlıştığım firmada uluslararası birde eşinizin bu konuda deneyimi yok mu?yani iyi cesaret biz makinaları türkiyeye inmeden ghelirken sigortalattırıyorduk denizde iken yalnız türkiyede değilmişsiniz ordaki prosedürü bilmiyorum oradan bir sigortacıyla görüşün

Ben konu sahibi değilim :) Benim kastettiğiim bu makinelerin sigortalatma konusu olduğunda henüz kiralanan yerle anlaşmazlık çıkacağı ve garaja çekmek zorunda kalacakları belli değildi. Yani henüz dükkandayken sigortalanacaktı ve garajı depo olarak göstermek akıllarına gelmezdi. Daha sonra sigorta şartları güncelleniyor mu bilmiyorum ama ben sigorta şirketlerini tanıyorsam güvenliği oldukça kısıtlı bir alan olan garajda duran makineleri eski sigorta poliçesi ile sigortalamazlar. Aslında konu sahibini makineler dükkanda dururken sigortalatmış olsalar bile şu an parayı alamayabilecekleri konusunda rahatlatmaya çalışıyordum sadece.

kizlar son durumu yaziyorum birisi bela oldu basima dun evde kucuk kizimla birlikdeydim arka odaydim kucuk kizim bagirdi babam geldi diye kapiyi acmaya gidiyordu tek solukda kostum tabiki buz kesti heryerim acma sakin baba yok dedim esim cok uzakda o saatte hayatta gelmez bakdim kapi zorlaniyor birisi kapinin cevirmeli koluyla oynuyor hemde ogle saati gunduzun o vakti ben biryere kadar gitmistim yuruyerek evin on sokagindan gelirkende arka sokagi kullandim sanirsam binadan biri beni takip ediyor hemen esimi aradim tum kilitleri degistirdik polisde bu sefer cok ilgilendi hatta karakoldakiler degil federal polis arastiracak komple parmak izi ne varsa aldilar bugun bir ekip daha gelecek kamera falan varmi garajda tekrar arastirma yapacaklar ustelik polis bekledi kapinin onunde sokakda polis helikopteride dolasdi birkac kez etrafimda ne kadar avukat arkadas varsa seferberlik ilan ettim onlarda arastirma icinde bakalim sonuc ne cikacak

canlarim sigorta olayina aciklik getireyim burda arabayimi sigortalattin mesela diyeyim nerde calindiginin onemi yok basina birseymi geldi sigorta ayni arabayi aliyor sana para vermiyor bu araba icin gecerli arabayi sokakada park etsen Kabul ediyor eger biz sigortalatsaydik ayni makineleri geri verecekdi sokaga koymadigin surece kilitli bir yerdeyse alirdi aynisini ama benim akilsiz basim ne yapti yok haram yok biraz daha bekliyelim alsana iste buda ders olsun bana hatta arabalarin sigortasida yokdu karsi taraf mecbur zaten kendimin yokdu gittim ikisinide dun sigortalattim full

canim dogru diyorsun para onlardan cikarsa telefonu bile acmayan sirketler biliyorum burda ben arabami yaptirmistim 40 yillik bir sirkete hemen acti cokda guzel ilgilendi hatta araba tamir edilene kadar bize gecici araba bile vermislerdi biraz fazla oduyorduk aylik ama sonuca degmisti birkac arkadas ucuz diye 2 yillik 1 yillik sirketlere yaptirmisdi araya araya ulastiklari telefonun sonuncunda husrana ugradilar hicbir sey alamadilar bin turlu hadise cikartti sirketler hatta onlarda demisti yok fazla verip 30 yillik 40 yillik sirketlere adini yuksege tasimis sirketlere yaptircagiz diye

Tedbirsiz davranmıssınız bence.
Hangi ülkedesiniz bence de kesinlikle bi konsolosluğa gidin
Geçmiş olsun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Calinmaya karsi sigorta isterse uzayda olsun parasini oder sigorta yani farketmez ozaman calinma sigortasinin bir anlami kalmaz garajda oder yolda odemezse:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…