cildirmamak mumkunmu

magic girl

simdi diyet zamani
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
2.345
1.124
248
kzlar hemen konuyu yazayim esim biriyle ortak is makineleri satan bir yer acti is kredisi birazda biz katdik birsekilde zorda olsa actik neyse esim surekli eve gelip yok satis yok bosa kira darken bende kiraladiginiz yer hem cok kohne biryer hemde kirasi cok pahali dedim adamin aklina girdim buda arastirmis ortaginla karar alip baska yer kiralama karar vermisler derken hersey ustuste geldi ortagin hanimi felc gecirdi adam onunla ilgilenirken esimde soylemis bulundu kiraladigi ajentaya iki hafta icinde bosaltiyorum diye neyse 2 gun once bizim garaji bosaldik yari makineleri bizim garaja yarisini ortaginin garajiyla yine bi tanidigin garajina koyduk kizlar dun Sabah ne gorelim bizim garajin kapisini kirmislar butun makineleri calmislar polis cagirdik imkani yok bulamayiz binlerce insan var dedi bende tartisdim sonunda polis uyari yapti bende kestim sesimi dunden beri agliyorum bir cikar yoluda yok deli olucaz esimle oda bende deli gibi geziyoruz evin icinde tik sese kosar olduk garaja ne kaldiysa artik garajdacok kotuyum kizlar biraz olsun desteginize ihtiyacim var

Yaa çok geçmiş olsun :/ polisler böyle durumlarda çok kolaya kaçıyorlar ne demek imkanı yok bulamayız önce bir ara bakalım yani. Siz peşini bırakmayın zaten öyle yapacağınızı da düşünüyorum. Hem çalan kişilerin o makinelerin oraya taşındığını bilen kişiler olduğunu düşünüyorum. Umarım en kısa sürede çıkar ya çok üzüldüm.

çok uzuldüm bende şuna ınanıyorum bişey ters gidiyosa dvmıda bır şekılde terslıklerler dvm ediyo.....allah yardımcınız olsun....yazık yaaaa bu hırzıslık yapanlar nasıl ınsanlar ya....muhtac oldukları için çalmıyolar bence ınsanları sömürmek için yapıyolar bu işi....aç olan adam bu şekılde karın doyurmaz.....lanet olsun onlara bu cuma gununde....önce kurban olduğum allahıma havale ediyorum....o bılen ve görendır.....gecen yenı evlenen bır tanıdığımızın tum altınları çalında gene yakın tanığımızın iş yerine girip en luks telefonlar calında ayrıca kardeşim şehıriçi servislerınde giderken yepyenı taksıtle aldığı telefonun caldılar o yuzden bu konuda doluyum .... bu hırzıslar için tecavuzcüler için yenı yasaların derhal çıkması lazım....

yok canim yaaa hic ugrasmiyorlar binada 16 tane aile yasiyor kimden supheleniyorsun diyor ne bileyim ben 16 tane daire var bide su desem alicam basima bela binada herkes gormus olabilir dedigim gibi cok kalabalik bina gitti artik cok bunaldim allahim bir cikis yolu verir insalllah daha geri odemesi var

cocuklarimin resmen rizkini yediler oyle diyeyim artik ayaga kalkmamiz cok zor rabbim yedirmesin tez zamandada belalarini versin

Hemen vazgeçmeyin ama kendinizi de yıpratmayın ailecek ya :/ çevrede bir kamera bir şey vardır elbet adam gibi araştırsalar nasıl bulurlar var ya

cocuklarimin resmen rizkini yediler oyle diyeyim artik ayaga kalkmamiz cok zor rabbim yedirmesin tez zamandada belalarini versin

aminnn dıyorum...böyle makınaların şase numaraları falan oluyo bırılerıne satılsa falan öylede araştırılabılır belkı umarım gerek kalmaz ve en kısa zamanda bulduk haberlerını verırısın....

Hemen vazgeçmeyin ama kendinizi de yıpratmayın ailecek ya :/ çevrede bir kamera bir şey vardır elbet adam gibi araştırsalar nasıl bulurlar var ya

ah canim turkiye gibi degil asla polis hic ugrasmiyor kayit alip cekip gidiyor kimse duymadim gormedim komsuda vardi kamera esim sordu hemen calismiyor demis cok adi insanlar burda

Allah yardimciniz olsun:/ Bence bina sakinlerini tek tek ziyaret edin ve yardim isteyin gören duyan varsa rica edin... İmkansiz sessiz sakin almalari... Mutlaka görmüştür birileri altin küpe degilki caldiklari kocaman makineler...

makinelerin belgeleri bile var canim ama dedigim gibi ilgilenen yok bizimde kimseye sormaya hakkimiz bile yok vallahi arar oldum turkiyeyi lanet olsun diyorum

yok canim cogunlugu yahudi burdakilerin olay oldumu 3 maymunu oynuyorlar hemde buyuk bir zevk alirlar sonucda muslumana olan oldu gormemeleri mmkun degil ama dedigim gibi garaja digger binanin altindan giriliyor bizim gormemiz cok zor ama digger binadan gormuslerdir ama kime sorsam bilmem diyor

paratikkadin allah razi osun canim bende cana gelmedi diyorum ama yinede dusunmeden edemiyorum bu insanlarda hicmi vicdan yok hicmi dusunmuyorlar bu insanlar nasil aldi offfffffffff offfffff

ah canim turkiye gibi degil asla polis hic ugrasmiyor kayit alip cekip gidiyor kimse duymadim gormedim komsuda vardi kamera esim sordu hemen calismiyor demis cok adi insanlar burda

Canım yurtdışında neredesiniz? Bir konsolosluğa falan danışsan. Bizimle hiç ilgilenmediler, böyle böyle desen. Ya da Türk dernekleri falan oluyor. Tanıdık bir polis ya da yetkili herhangi bir kişi o kameraları gelip izleyebilir. Polise hayır diyemezler. Olmadı en son ihtimal ilan falan hazırlasanız. Görüp işe yarar bilgi verene ödül falan?

Hemen vazgeçmeyin. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz inşallah.

uluslararası iş makinaları satan biryerde çalışmış biri olarak
1 gece bekçisi neden yoktu okadar pahalı makinalar varken
2. sigortasıdamı yok

Yavrum cok talihsizlikler olmus kotu sanstan baska birsey degil bu.
Simdi ilk soku atlatip sabretceksiniz, yavas ve zor bi donem olabilir ama illa ki toparlarsiniz zamanla..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

uluslararası iş makinaları satan biryerde çalışmış biri olarak
1 gece bekçisi neden yoktu okadar pahalı makinalar varken
2. sigortasıdamı yok

canim hic aklimiza gelmedi boyle birsey olacagi yeminle iki kisi oturduk hesap ediyoruz o kilit nasil kirildi o koca makineler nasil tasidilar o aksam ben evde yokdum aksam okuluna gidiyorum o saatemi aldilar aklimiz almiyor sigortada yaptirmadik yangina var makinalari koruyan sigorta ayri onu yaptirmadik varimizi yogumuzu verdik bu ise azicik belimiz dogrulunca yaptircakdik guya

sagol canim guzel dileklerin icin hepsi gececek ama delip gecicek iste

ah kuzum burda birak turk dayanisma yerlerini camiler bile ticarethaneye donusmus milletin anasi babasi para olmus gerisini sen dusun kimsenin kimseyi dusundugu falan yok turkiyedeyken insanlarda vicdan var derim esime her daim burda turkler bile yitirmis o derece berbat yani ortam

İş makinası deyince daha büyük şeyler düşünmüştüm. Ama siz onlara sigorta yaptırmadınız mı?
Bir de polisin işi zaten bulmak. Açık açık size o şekilde demiş olmaları çok tuhaf.

çokkk geçmiş olsun
umarım bulunur
iş makineleri sigortalı değilmiydi
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…