- Konu Sahibi gunessizkedi
evet deniz güneşcim katılıyorum sana kimseyi sıkmak boğmak güzel bir şey değil...
aynen çocuk sevgisiyle falanda ilgisi yok. ve verlecek tavsiyede yok bu durumda bahane uydurup kalkmak dışında.
benimde böyle insanlara denk geldiğim olmuştut bir tanıdığımız süreklii ama sürekli üniversiteyi kazanan kızının derslerinden hocalarından falan bahseder yakalayınca çok sıkıcıdır. bana ne onun derslerinden hocalarından... ama sonra şunu farkettim bu kadın sürekli evde oturan kimsesi , paylaşacak arkadaşı olmayan biri. mutlulğunu gururunu biriyle paylaşmak istiyor. işte o an çok acıdım o kadına. ne konuşacak kendine ait bir mevzusu , ne kendi hayatına dair bir meselesi var.çünkü tüm hayatı çocuğu. belki bu kadında öyledir. kendini çocuğuna adamış evde oturan biridir. bende dikkat ettim mesela bu günlerde hep eşime kk dan bahsediyorum burdaki dostlarımdan. sonra farkedip özür diliyorum sıktığımı düşünüyorum. demek herkesin başına gelebilen bir şey diye düşündüm. ondan işte bir parça anlayış sınırımı çektim aşağıya. tabiide herkesin tahammül sınırlarıda başkadır... :) umarım ifade edebilmişimdir kendimi...
Ya tabii ki zaman zaman biz de , bizi çok heyecanlandıran, mutlu eden konuları anlatıyoruz çevremize..Ama sınırı olmalı hele ki karşındakinin dinlemediğini ya da sıkıldığını anladığın an kesmek lazım..
Arkadaş o kadar dolmuş ki..CADIARZU
Demek ki zaman zaman çocuklarını anlatma durumu değil bu.CADIARZU
Belki de gelin_görümce aralarında başka şeyler var bilmiyoruz..:1closedeyes:
Belki inadına birşeyler yapıyor görümcesi.:1closedeyes:
Çünkü sıkıldığımı kaç kere belli ettim anlamıyor demiş.
Bence anlamıştır görümcesi de..işte..:jeyyar: