Cildirtan kv

Herkesin dikkatini ceken nokta sizin cocuk hasta olmasin diye yikamiyorum savunmaniza karsilik o 1 haftada hergun 5 aylik cocugu disarda o sogukta gezdirmeniz. Bende bayramda ankara gittim sadece 1 gun disarda aile ziyareti yaptik cocuk hemen hasta oldu 10 gun cocugu yattigi odadan cikarmadim iyilesene kadar evden cikmadim. Bende kayinvalidenize hak verdim size soyleyince burdaki uyelere verdiginiz gibi tepki vereceginizi dusunduyse soylemek istememistir ama kokuyada dayanamamistir..

Ama kokana kadar bekletmemek lazim dimi
Kadin cocugu yika demis zaten
O da kaka kokusu demis
Kaka kokabilir yani cocuk oyle mi ?
Bi de hasta diye yikamiyor ama hasta olmasina ragmen orda burda kapi kapi gezebiliyor ..
Bu arada insan baskasinin evinde nasil yikancak
Bence konu sahibi de bir haftadir banyo yapmiyor !!!!
Kv ye de illallah gelmistir kokudan
Herkes pislige alisik degil yani ...

bayildim yoruma

Kız allah seni yaa... Bu kadar niye sinirlendin ki? Sana mı yazık değil?
-Tamam anneciğim, yikarım şimdi,
deyip, çocukları banyoya götürecektin, böyle 1-2 saat yikayacaktın. Elektrik, su faturasını kabartacaktın. Ondan sonra kaloriferi yaktıracaktın, ya da sobayı, bir güzelcene Doğal gazını da bitirecektin. Ohhhh... Tamamm.. Ne sinirleniyorsun da, burda çıkartıyorsun sinirini. Enerjini burda boşuna neden harcıyorsun. Bak ne güzel intikam planı hazırdı. Uygulayacaktın. Artık kaynana, gelinin işine karışmayı görürdü. Boşboşuna sinirlendin, enerjini harcadın.. Biraz aklını kullan kız..

Anlamadim size yikanmak iyi degil mi dediler?

O dolu bez goruntusu ve hele ondan yayilan cis kokusu yok mu...uff resmen burnumda hissettim su an. Ciz bezden tasana kadar degistirmeyen insan var ya, kokuyu da mi almazsin anlamiyorum. Sirf bu yuzden sevemedigim cocuklar var.
Ya oyle kadinlar gordum ki evi bal dok yala her seyi dort dortluk ama o bebegin bezi dolu degismiyor. Beze takigim imkanim olsa o an ben degisirim.

Su kesik olduğunda bile kızımı damacana suyu ile hergün yıkayan bir anne olarak çıldırtan kayınvalide değil, pislikten kokudan bayılan bir kayınvalide gördüm.Keşke kayınvalideleri takas edebilseydik.Benim korkarcadan hallice kv ile çok iyi anlaşırdınız.
Yıkamıyorsun bari tuzla da kokmasın.

Hasta diye yıkamiyorsun ama gezmeye gidiyorsun hmm ilginc bence bu konuyu buraya yazman bile hata cunku kvde bir suc yok canim sadece senin dusunemedigin kadar torununu dusunmus 3-4 gun yikanmamak nedir

Cok yanlis buldum sizi. cocugun banyo yaomasinkadar onu rahatlatan bisey yok. uygun isiyi saglayip yikayin aksam ustu. daha cok hasta edersiniz cocugu.
Hem benim cocugum ister yokamam kokuturum ne demek, sizin cocugunuz diye keyfe keder mi buyuteceksiniz.
En gec 2 gunde bir yikayin cocuklari.
Disari ciktik sunu yaptik bunu yaptik hem cocuk hasta diyorsunuz ama gezmekten geri kalmamissiniz masallah...

Demekki neymis "burasi KK her türlü, Kv ye cirkeflik yapar üstüne alkis alirim"degilmis.
Kabul edin hatalisiniz cocugunuz hasta diye yikamakdan cekiniyorsaniz, sabunlu bezle silersiniz...

Ps: Cidden hasta cocuk hic mi yikanmaz ? Aksam uyumadan yikansalar daha rahat uyumazlar mi ?

Ben kötü bi niyet sezmedim. Sizi kirmamak icin annenize soylemis en azindan kendince bi çözüm bulmuş. Bende korkuyodum cocuk haatayken banyo yaptirmaya ama yaptirinca daha ferahladigini gordum. Biz bile hastayken bi dus alsak kendimize geliyoruz. Sıkmayın bence boyle basit seylere canınızı

nasıl ki biz büyükler,duş alıp yatınca,rahatlıyorsak,bebek ve çocuklar için de geçerli bir durum bu.

her akşam yıkayın çocuklarınızı,rahat rahat mis gibi uyusunlar.
eskiden,sobalı evlerde,çocuğu yıkayınca üşütür korkusuyla,haftada bir yıkarlardı.şimdi doğalgaz var,elektirikli ısıtıcalar var.uyku tulumları var.yani üşür hasta olur, bahanesi yanlış.

küçük bir tüyo vereyim:çocuk hastalıklarının çoğu,mikrobik ve virütiktir.bakteri veya virüs kapmış bir çocuk hasta olur.bu süreç zarfında,dikkat edilmezse,üşüyünce,bağışıklık sistemi zayıflayacağı için,hastalığı daha ağır geçer.
oysa ki,gerekli koşullar sağlandıktan sonra,hastayken her akşam yıkanan çocuk,daha çabuk iyileşir.

notğlumu yetiştirirken,uyguladığım bir doktor taxsiyesi.

takılma böyle küçük şeylere boşveeerrrr, tabi annene değil de sana söylese daha iyi olurdu,ben de aileme şikayet edilir gibi aranmaktan hoşlanmazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…