- Konu Sahibi sensiz_olmazki
-
Cogunuz haksiz bulmusta benimde aklima bisey takildi, bilmiyorum cocuklar icindemi gecerli ama yikanmak iyi degil diye duymustum. Tabi insan kokuyor bir sure sonra ama cildimiz yikandiktan sonra daha cok kuruyormus. sonucta yikaninca suyu cekmiyor ya, hatta dus sonrasi kremlenmek lazim.
Iyice kafam karisti simdi
bayildim yorumaKadin sen utanma diye annene demis farkinda degilsin saniyorum
Madem biz puri pak oluyoruz neden buraya can havliyle yaziyorsun
Nasil biliyosan oyle yap madem
Cocuk hasta ordan oraya gezerken no problem ama iki sabunlamak ooooooo hasta bu mu ?
Bence kv senin yerine utanmis
Annene soyleyerek uyarmis
Yikamayacagindan emin yani
Temiz kadinmis selam soyle bizden
Bye
Anlamadim size yikanmak iyi degil mi dediler?Cogunuz haksiz bulmusta benimde aklima bisey takildi, bilmiyorum cocuklar icindemi gecerli ama yikanmak iyi degil diye duymustum. Tabi insan kokuyor bir sure sonra ama cildimiz yikandiktan sonra daha cok kuruyormus. sonucta yikaninca suyu cekmiyor ya, hatta dus sonrasi kremlenmek lazim.
Iyice kafam karisti simdi
Ya oyle kadinlar gordum ki evi bal dok yala her seyi dort dortluk ama o bebegin bezi dolu degismiyor. Beze takigim imkanim olsa o an ben degisirim.O dolu bez goruntusu ve hele ondan yayilan cis kokusu yok mu...uff resmen burnumda hissettim su an. Ciz bezden tasana kadar degistirmeyen insan var ya, kokuyu da mi almazsin anlamiyorum. Sirf bu yuzden sevemedigim cocuklar var.
Evet, hatta ünlü bir almanin reportajinda soyledi, bazen bir hafta yikanmiyormus :) ben uygulamiyorum cunku kokuyorum ama cildin kendine ait korumasi gidiyor diye biliyorumAnlamadim size yikanmak iyi degil mi dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?