- 10 Şubat 2012
- 471
- 865
- 323
- Konu Sahibi sensiz_olmazki
-
Canim disari cikmasak yikiycam zaten.ben yazin her gun yikiyorum cocuklarimi.kar bile yagdi ankarada.e disarida cikacagimizi biliyorum.kiz zaten hasta.iyice hastalandiririm diye yikamadimCanim yıka iyice kuruladın mi bişeycik olmaz. Sıkı sıkı da giydirirsin.
Kar mı yağdı :) Akşam 17,00 ile 17,15 arasında serpiştirdi :)Canim disari cikmasak yikiycam zaten.ben her gun yikiyorum cocuklarimi.kar bile yagdi ankarada.e disarida cikacagimizi biliyorum.kiz zaten hasta.iyice hastalandiririm diye yikamadim
Valla ben dikmen taraflarindaydim o sirada baya yagdiKar mı yağdı :) Akşam 17,00 ile 17,15 arasında serpiştirdi :)
Neyse. 10 dk yağdı.Valla ben dikmen taraflarindaydim o sirada baya yagdi
Ayrica drdim soguk oldugunu belirtmekKar mı yağdı :) Akşam 17,00 ile 17,15 arasında serpiştirdi :)
Kar yağdığında hava yumuşar. 30 yıllık Ankaralıyım.Ayrica drdim soguk oldugunu belirtmek
Akrabalarimi ziyarete gidiyorum.ok?e üşümesin diye yikamadigin cocugun ordan oraya disarda isi ne?
Işte o zaman kv den böyle der. Kadın haklı.ok?Akrabalarimi ziyarete gidiyorum.ok?
Önce kızardım, sonra da bana söylemeye cekindi herhalde derdim.Biraz empati kurun.sizin kv annenizi arayip boyle dese ne hissedersiniz.ayrica sizleri anneniz kucukken acaba kac gunde bir yikiyodu merak ettim.ki ben kendi evimde sik sik yikayan bi insanim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?