• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildirtan kv

Esimin isine benzemis sizinki de. Hadi cocugu yikayalim dedigimde disaridaa tipi var yarin yikayalim demisti. Kalakaldim. Sanki balkonda yikiyoruz cocugu. Sicacik ev.
Basim agriyodu geziyoduk gibi bahanelerle savsaklamissiz resmen.
Kv nizin annenizi aramasi sacma olmus ama direk size soylese de ayni derecede sinir olurdunuz eminim.

Gecen cuma kv yanina geldik.kp hadtaici sehir disina ciktigindan cmtsi pzar onlarla gecirsik.pazar aksami disari ciktik biraz parkngibi biyere.sanirim kizimi orda usuttuk.nezle ve oksuruk basladi.5 aylik bu arada.sonraki gunlerde hep biyerlere gittik.teyzeme kardesime.sali gunu kardesimde kaldim.carsamba sabagi annem aradi.kv aradi beni dedi.ben kv sensiz olmazkiye soylesem olmaz demis.sen soyle geldiginden beri cocuklari yikamiyo demis.benden cekiniyodur belki demis.dun aksamda tekrar dondum kv nin evine.ama butun gun basim agridi durdu.bu sabahda kiz kaka yapmis.bunu bi yika istersen eksi eksi kokuyo dedi.ki kokan kakasiydi.ankara sogunu bilen vardir.ki bu sefer fena soguktu.kiz hasta diye yikamadim.hep disari ciktik.evde dursak yikayacaktim.ki kardesimin evinde yikayacaktim.ya bi de yikamayim cocuk benim cocugum degil mi.istersem kokuturum.ta annemi aramasi ayip degil.mi.ayrica hic de oyle herseyi soylemeyim diyen bi kadinda degil.eski konularima bakarsani gorursunuz.ki madem soylemiycen bu sabah niye soyledin.sinirden kuduruyorum.bu sabah yikadim cocuklari.nasil sana layik plabildik mi dememek icin zor tutuyorjm kendimi.aklisira o temiz ben pisim.cildircam yemin ederim.
Kvler torunları söz konusu oldugu zaman gözleri ne ogullarını ne de gelinlerini görüyor. Siz o soguk havalarda çok gezip çocukda hastalamışya canı ona sıkilmış belliki. O da torunlarini düşünüyor. Anlayış göstermek gerekiyor.

Kayınvalide size de kaka yaptığında yıkamanızı zaten söylemiş.Siz de yıkamamışsınız.(alt tarafı kaka kokusu demişsiniz:) )
Kadın başka ne yapsın.Bebek ekşi ekşi kokuyorsa akrabalardan utanıyordur.
Kadın sizinle baş edememiş son çare annenize söylemiştir.
Daha ne yapsın bu kadın yahuu:)

Eski konularını bilmiyorum ama bu konuda kötü niyet göremedim gibi. Ama annene değil de eşine söylese daha mı iyiydi bilmiyorum ama eşine söylese bu sefer oğluna fiştekliyo olacaktı.

Hasta diye evde yatırsan belki anlayış gösterirdi iyi değil diye ama hasta deyip gezdiriyorsan demek ki pek hasta değil gezecekse temiz gezsin diye düşünmüş olabilir.

Kavga cikardigim falan yok.tek kelime bile etmedim.grcekten senin kv anneni arasa ayni tepkiyi verebilir misin
Bence sen haklısın, kv kalmadı öyle annene açylemek bunun bi adabı var, kızım yıkayalım mı yada bi düşün ben olsam bende banyo yaptırmazdım çocuklar hava değişiminden etkileniyo em azından kendi adıma söyleyim benim oğlan hemen hastalanır

Çocuk kokmuş varsayın ki kendi anneniz söyledi çocukları yıka diye. Ne var bunda abartacak anlamadım siz anne olduğunuz için çocuğunuzun ter kokusu bile size güzel gelebilir fakat diğer insanlar için aynı şey mümkün değil tabiki. Biraz hoşgörülü olun kvnin her söylediğini böyle yanlış anlarsınız doğru olmaz.kadin demiş bi de belki benden cekiniyodur çekinmesin yikasin diye tarafsız bakıyorum gerçekten siz kvye sinirlenecek yer arıyorsunuz.

Back
X