Çıldırtan sözler...

aaah bu ne laflar insanlar karismasa olmuyor zaten!
tamam insan fikir verir ben böyle yaptim istersen sende öyle yap bak iyi gelecek bebegine deseleer hadi neyse ama bence her anne kedni ilk deneyimlerini yasamali.... haksizmiyim kizlar:)
desenize bende büyük bir ihtimal yavrum dünyaya geldimi duyacagim bunlari:)
ufff cildiririm vallahi agzim durmaz:)

ohooo daha neler duycaksın kim bilir :)) benim ufaklık geleli bu gün 6. gün bende yat lafını duymaktan bıkmış durumdayım gelen giden yat dinlen deyip duruyor iyide kardeşim ben sezeryanla doğum yaptım yatıp kalkmak işkence gibi bide gelen saygıymış kalkkıp selam vermeni bekliyor ben nasıl 10 dakkada bir kalkayım size hem doktorlarda boşu boşunamı ayağa kaldırıyor sezeryanlı hastayı çabuk kendime gelebilmem için gezmem lazım

gerçektende insanın sinirleri kaldırmıyor bir de lohusalık psikolojisi, insan daha hassas oluyor.
normal zamanda kafasına takmayacağı şeylere takabiliyor.
bence lohusalara sevgi,güleryüz,hoşgörülü olunmalı bunun haricinde yanlarında gereksiz konuşulmamalı diye düşünüyorum.
ama bazen bebeklerin anneleri de kırıcı olabiliyor,daha dün başıma geldi bebegi 8 aylık neredeyse, komşunun bir genç kızı var sevmek istedi hemen bebegin annesi aman öpmeyin yanaklrı yara oluyor vb..bişeyler söyledi.
ben olsaydım o genç kızın yerinde bebeği alır yerine koyardım ve bir daha da sevmezdim.bana söylenemediği halde şook oldum açıkcası.madem insanların sevmesini istemiyorsun ortalıkta gözükme kardeşim,bir yere götürme.insanları bu şekilde kırmaya bence kimsenin hakkı yok.
hadi bebek yeni doğmuş olur anlarım,küvezden çıkmış olur anlarım.birde söylemekten söylmeye fark var yani.
(ayrıca genç kız yüzünü bile öpmeye çalışmıyordu. )
yada daha hoş,kırıcı olmayacak bir üslup kullanılabilirdi bence...

ay evet yaa ben emzırememıstım erkende doğum oldu ama bebeşim şimdi iyi allaha sukur kılosuda banada yok kof kılo dıyenler bıle oldu amaannn kızlar agzı olan konuşuooo valla taklamayın mıllet çok bılıo yaa banada yok gazımı var yok doymadımı yok o yok bu ıyyyyy mıdem bulanıodu artık yaaaa sınır seyler:O)

kızlar moralim çok bozuk bebeğim 3ay 22günlük dün akşam kaynanamın kucağındaydı aldı diğer odaya götürdü peşinden gitmedim oğlum ağladı bende bakıyım diye gittim bide ne göreyim:1shok:kaynanam oğluma kendi göğsünü vermeye çalışıyo anne napıyosun dedim bakalım alacakmı diyo sinir oldum yavrumda emmicem diye çığlıklar atıyo aldım kucağından başkasını hiç emermi dedim kendim emzirdim yaa benim bebeğimi benden kıskanıyo gıcıkkk:mymeka:

:1shok::1shok: aaaa şok oldum canım, o da nesi öle, hiç duymadım böle bi saçmalık, canım Allah sana sabır versin valla, bence birazda uzak tut kaynanandan bebişini

bana da söylenenler,
bu kız içerde çok sıkıntı çekmiş kafası uzamış
doğduğunda burnunu sıktınız mı?burnu küçük olurdu
neden bu bebeği kundaklamıyorsunuz?
kaşlarını çizelim kalemle ilerde kaşları düzgün olur
gözüne sürme çekelim
gözüne limon damlatalım gözleri parlak olur ilerde!!!!! (yok artıkk)
alnını sarın alnı dışarı çıkmasın
kafasını sarın kafası küçülsün....

bi de siz bu çocuğu kucağa, sallamaya, onunla konuşmaya alıştırmışsınız. Pardon ama hiç bişeye alışmayacaksa nasıl gelişecek bu çocuk, hem çocuk benim kardeşim kime ne!!!!

yuhhh dıyorum.sapık falan mı kendisikaydirigubbakcemile3

canım sapık deil ama artık deli olup olmadığından şüpheliyim geçenlerdede oğlum sen bende kal ben sana annenden daha iyi bakarım diyodu sütüm çok az mamayla besliyorum bebeğime tek bakıyorum 7.250gr yani zayıfta değil:bbo:

canım sapık deil ama artık deli olup olmadığından şüpheliyim geçenlerdede oğlum sen bende kal ben sana annenden daha iyi bakarım diyodu sütüm çok az mamayla besliyorum bebeğime tek bakıyorum 7.250gr yani zayıfta değil:bbo:

canim kusura bakma ama bu kadinin pisiholojik sorunlari var bence davranisi ic normal degil,resmen senin cocugunu kendi cocugunu saniyor galiba,en iyisi dikkat edin.Acaba esini emzirmismi onunla yeterli zamn gecirebilmis mi,belki emzirememis ondan da emzirmeye calismis,Ben de benimkimi emziremedim ve inan insanin icine kaliyor bir bosluk hissediyorum surekli,sukur anne sutu verebildim ben hep sagi verdim bir yasa kadar eksik olmadi ama benim boslugum hala eskisi kadar guclu.kackez arkadasimin bebegi emzirdim kendi izniyle tabiki,baskasinin cocugu emzirdigime ramen cok mutlu olmustum o guzel duyguyu benim bebgimle yasasaydim keske.:Saruboceq:

canım 3tane oğlu var 3ünüde emzirmiş yaa benim çocuğumu benden kıskanıyo sadece emzirme konusunda deil her konuda herşeyi kendi yapmak istiyo ağlıyo susmuyo bana vermiyo kendi susturmak istiyo tabiki başarılı olamıyo yani çocuğu benimsiyo buda beni delirtiyo ilk çocuğum ama hiç bırakmadı doya doya seveyim ne zaman bebeğimle konuşsam hemen gelip araya laf katıyo sırf bana agu felan yapmasın diye:mymeka:

klava:klava:
seni çok iyi anlıyorum canım aynı benim kide aynısını yapıyo bana fıttırıyorum

ay canim ne gicik ya.bence direk soylemelisin o senin cocugun biraz yalniz olmak istersin biraz sert olmaktan korkma,ne kadar gerkirse soyleceksin,esinle de bu konuda konusmalisinz.

canım eşimle konuşuyorum oda annesi olduğu için pek fazla bişey diyemiyo fazla inme yanına boşver o bizim çocuğumuz er geç anlayacak diyo zaten dairemiz ayrı kaynanam alt katta oturuyo ama malesef yeme içme beraber o yüzden mutlaka hergün görüşüyoruz-tatlicadiarzu-

bu ne cürret ya. hasta mı ne

uzak tut biraz ya o ne öyle her muhabbetin içinde.

wala bu kaynanalardan bende sikayetciyim hadi saygizlik yapmayem diyorum ama yeter ardik
iyice moralimi bozdu dogmamis yavruma benim koymak istedigim ismi beyenmiyor kende buluyor tuhaf tuhaf isimler offf hamilikten her seye alinir oldum ya daha bu cocuk dogacak o zaman olan olacak...her seye iyimser bakan biriyken ne hala geldim yaa

ayy bende bu gün bi arkadaşıma çıldırdım doğumda yaşadığımız bazı durumlardan herhalde yüksek seste aşırı ürküyo yavrum. o yüzden normal tonlamayla konuşması için üç kez uyardım arkadaşımı en sonunda nedese beyenirsiniz ben yiğenimin kulağının dibinde bağırıyodum alışsın sese demezmi dedim iyi güzelde ne ben ne babası yüksek sesle konuşan insanlar değiliz ve çocuk daha bir haftalık olabilir ama sakinliğe alıştın yavaş biraz. bu kezde iyice pişkinliğe vurup sesini dahada yükselterek konuşmaya başladı tabi çocuk o bağırdıkça çıldırdı.

Bende bu hikayelerden çok var ne yazıkki insanlar birbirlerinin haklarına çok saygısız ve kıskanç hastanede daha kucağına yavrusunu yeni almış hanımlara anneleri, kaynanaları, kızkardeşleri, güya en yakın bayan arkadaşları neler neler söylüyorlar bazen dilimizi ısırıyoruz. Çok çok iyi kaynanalar da var inanın anneden daha sevecen daha anlayışlı çok daha yakın.

Canlarım hayata pozitif yanından bakmaya devam, zaten hormonlar enzimler ayakta bir de sinirlerinizi ayaklandırmayın sabır ve dayanma gücü diliyorum tüm yeni annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…