kızlar moralim çok bozuk bebeğim 3ay 22günlük dün akşam kaynanamın kucağındaydı aldı diğer odaya götürdü peşinden gitmedim oğlum ağladı bende bakıyım diye gittim bide ne göreyim:1shok:kaynanam oğluma kendi göğsünü vermeye çalışıyo anne napıyosun dedim bakalım alacakmı diyo sinir oldum yavrumda emmicem diye çığlıklar atıyo aldım kucağından başkasını hiç emermi dedim kendim emzirdim yaa benim bebeğimi benden kıskanıyo gıcıkkk:mymeka:
kızlar moralim çok bozuk bebeğim 3ay 22günlük dün akşam kaynanamın kucağındaydı aldı diğer odaya götürdü peşinden gitmedim oğlum ağladı bende bakıyım diye gittim bide ne göreyim:1shok:kaynanam oğluma kendi göğsünü vermeye çalışıyo anne napıyosun dedim bakalım alacakmı diyo sinir oldum yavrumda emmicem diye çığlıklar atıyo aldım kucağından başkasını hiç emermi dedim kendim emzirdim yaa benim bebeğimi benden kıskanıyo gıcıkkk:mymeka:
canım sapık deil ama artık deli olup olmadığından şüpheliyim geçenlerdede oğlum sen bende kal ben sana annenden daha iyi bakarım diyodu sütüm çok az mamayla besliyorum bebeğime tek bakıyorum 7.250gr yani zayıfta değil:bbo:
en sinir olduğum ben kızıma mama yaparken bunu gören kayınvalidemin bana
kızım çocuğa mama yap aç demesi uyuz oluyorum ya..
yada altını almak için elimde bezle içeri girerken
kızım altını al demesi...
uyuz oluyorum uyuz...
canım 3tane oğlu var 3ünüde emzirmiş yaa benim çocuğumu benden kıskanıyo sadece emzirme konusunda deil her konuda herşeyi kendi yapmak istiyo ağlıyo susmuyo bana vermiyo kendi susturmak istiyo tabiki başarılı olamıyo yani çocuğu benimsiyo buda beni delirtiyo ilk çocuğum ama hiç bırakmadı doya doya seveyim ne zaman bebeğimle konuşsam hemen gelip araya laf katıyo sırf bana agu felan yapmasın diye:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?