Çıldırtan sözler...

Galiba en iyisi bunları duymamak.Benim görümcemde devamlı sütüm azmış muamelesi yapıyor bana Nerden kapıldı bu kanıya anlamadım.Bebeğim 4 aylık ve 7 kilo.Ben tınlamıyorum açıkcası.

Bir de halasının devamlı bu benim kızım olacak demesine uyuz oluyorum.Çok istiyorsan doğur bir tane daha be kadın diyesim gelitor.O benim kızım kimseye vermem ama işe başlayınca halası bakacak ve kıyasıya rekabet başlayacak.Bakalım Rana kimi seçecek.

Bebeği emzirmişim, gazını çıkarmışım, üzerine 3 sefer alttan, 1 sefer üstten tekrar atmış, yerine yatırmışım. Aradan 10 dakika geçmiş, çocuk mızmızlanıyor. Alıp demez mi " Bunun gazını çıkarmadan yatırmışsınız"Çok üzgünüm çoookAlıyor iki pışpışlıyor bakıyor gaz maz yok, "E kızım sen de gazın yok nazlanıyorsun" Biz de arada eşşek başıyız zatenklava:

off offf ne diyelimki hepimiz nedense hep eşlerimizin ailelerinden çekiyoruz sanırım..
benimde kayınvalidem....
şimdi bebeği emziriyorum daha 2 hafta oldu doğum yapalı..e haliyle bebek emerken yoruluyor yavaş yavaş emiyor bazen meme ağzından çıkınca ağlıyor birden.. kayınvalidem hemen diyorki aaa sütünmü az geliyor acaba hemen panik yapıyo..ay sana ne yedirsek ne içirsek de sütün olsa diyor sanki sütüm yok..
ayy birde geçende yine kayınvalidem bebeği kucağına alıp severken bebek ağladı acıkmıştı bende dedimki acıktı sanırım şu kadar saat oldu emzirmeyeli dedim
hemen bebeğe dönüp hadi ineğine git demezmii.
ayy sinir şeyler yaa eve kendimi kapatıp kimseyle görüşmeyesim geliyor yaa gelip huzurumu kaçırıyorlar

Benim kayınvalidemde oğluma, armut gibi ne bakıyorsun diyor çok üzülüyorum.
Sonra eşime dönüp annesine bi yemek yedirmez bu salak çocuk diyor. Deme öyle anne diyorum dinlemiyor ne yapcam bıktım artık, söylemekten dilimde tüy bitti.

:roflol: aynısını bana kayınvalidem dedi, hatta bir akrabasına dediki inek sütlü ama buzağı emmeyi beceremiyor dedi.
Sonra bebek ağlayınca, (göğsümden için) aç inek buzağı geliyor dedi. :roflol::roflol::roflol: sinirden gülüyorum.

Son düzenleme:

ay canım yaaa senı tanımayı çok ısterdım,ben çok gülüyorum senın yazdıklarınaŞeniz

çocuğum gazdan ağlaken aç bu aç deyip mamayı dayayıp daha beter ağlatmaları..
ama terleme sütün üşür
sütün mü yok bugün acaba?( her gün olan süt bugün nere gitsin?
kocaman memelerin var ama sütün yok milletin küçücükmemesi sütü fışkırıyor
bizim komşunun bebeği....( her türlü benim bebeğim ve başka bebeklerin kıyaslanması)
çok küçük doğdu.. (3,300 gr a küçük dediler yaa)
sallamayın alışır.. ( sanki biz deliyiz rahatı tepip sallıyoruz)
su veriyor musunz ya bu çocuk susamıştır yaaa
yatır bakim kendi kendine uyur belki...
aç olabilir mi acaba?
al bir emzir belki uyur
komşunun bebeği tokmak gibi tombul seninki zayıf
hayret kız o kadar da vitamin hapı içtin bu bebek niye zayıf doğdu( tekrar ediyorum 3,300 gr doğurdum)
bu sözlerin çoğu kaynanam tarafından söylenmiş olup kendisi beni ve bebeğimi sürekli başkalarıyla kıyaslamaktadır...)))))))))

benimde eski günlerim aklmıa geldi.ay ay hatırldıkça cinlerim tepeme çıkıyor.ben de ilk aklıma geleni yazayım
-- bu çocuk aç aç
doyurdum diyorum (yok anlamıyorlar)'' aç aç''
halbuki çok şişman da bir bebekti.(şuan 7 yaşında)
ben şunu anladım.annenin bir açığını kusurunu bulamıyorlar veya direkt yüzüne söylemiyorlar.ama çocuk aracılığıyla iyi laf sokuşturuyorlar.(iyi niyetli kişileri hariç tutuyorum,zaten onların iyi niyetle söylediklerini anlıyorum ve kızmıyordum)
sizce?

kızım bir aylık ve ne yazıkki sütüm cok az doymuyor.kilo almamış ve mamaya basladık.her gelen aaaaaa niye mama veriyorsun sütün niye az yazık yazık diyor.artık deprosyanlardayım.cok üzülüyorum elbette ama elden birsey gelmiyor.süt olsa vermemmi kuzuma.o yüzden eve tebriğe gelsinler istemiyorum.

kıyamam üzülme benım de sutum az ve ben de 20.gunden ıtıbaren hem emzırıyorum hem mama verıyorum,boşver şimdi 4aylık tosun gıbı maşallah.millet anca konuşmayı bılıyor.onların yanında verme sen de mama,ya da mecbur kalırsan kendı sutum önceden sağmıştım de.uyuz insanlar nolcakkötükedihüso

aaaaaaaaa karnında bi bebek daha mı var hiç gitmemiş vallaaa aynen duruyooo Çok üzgünüm çoook
e insaf yaaa daha dogum yapalı 11 gün oldu sanki 1 günde yaptık bu göbeği

boynundan tutp sallandıralım boynu uzun olur
ayaklardan da sallandıralım iyi olu iyiiiiii

eminim bu konu hakkında araştırmışsındır ,bilgin vardır ama ben yinede ne olur ne olmaz yazayım dedim.
birçok tandığım humana still tea dneediler.gerçektende çok faydasını gördüler.ayrıca bol bol sıvı tüket.süt üretimine bayagı faydası oluyormuş.
bir arkadaşaım da bir bardak sıcak suya bir tutam ısırgan otu atıyordu 5-10 dk.bekleyip demledikten sonra içiyordu.maşallah sütüne bayagı bir faydası oluyordu.

gerçektende çok sinir bozucu bir laf :

aaaa zayıf kalmış bu...... ben cani bir anneyim yemesin diye elimden geleni yaparım
aaaa emeklemiyo mu daha ..... el ve ayaklarını bağlıyorum ben
aaaa seninki yapmıyomu bizimki böyle yapıyor.... sanki iyi bir halt ediyor

.......... :roflol: :roflol:

ben çalışan bi anneyim malesef. bebeğimi 1,5 aylıkken bıraktım daha. birşey olduğund konu komşu kısacası herkesin doğurmakla anne olunmuyor sen taşıyıcı annesin gibi laflarına gıcık oluyordum. zaten bakan kişilerin(annem.kardeşim, ablam) iç bir zaman emeklerini yok saymadım ki. her seferinde minnetimi dile gitiriyorum.
dha neler varda işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…