• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çileden Çıkaran Arkadaş

Karşısındakinin hakkında böyle iğrenç şeyler düşünüp de yüzüne bakmaya devam edebilen insanlara tahammül edemiyorum.Bence bu kompleksli olmaktan da öte, bi nevi karaktersizlik ve ikiyüzlülük.Ama sen durumu kanıksamış gözüküyosun, arkadaşını hunharca eleştirirken sanki bu ikili ilişkide senin hiç kusurun olmamış gibi anlatıyosun.

Ona sorsalar kimbilir neler söyler senin hakkında..Neyse, o burda kendini savunamayacağı için sen kendini tatmin etmeye devam edebilirsin.

Her gün dua ediyorum etrafımda senin gibi insanlar olmasın diye,ne demişler dost acı söyler; senin yaptığın gibi olsa dost yüzüne güler ama içinden ne kadar kompleksli olduğunu düşünüp sana acır da diyebilirlerdi, valla bak.

O benim dostum değil tamamııı diyceksin şimdi de, ama ne bilim ben şahsen ezik bulduğum ve takmadığım biri için gecenin bu saati kalkıp bi sitede yarım sayfa yazı yazıp konu açmazdım şahsen, bence sorunlu ve kompleksli kim bidaha düşün,naçizane tavsiyem.
çok hoşsun gerçekten ben arkadaşıma gereken cevapları veriyorum zaten. aramız çok iyi demedim. hatta eleştirilerim sonucunda söylediklerine dikkat etmeye başladı. hiç iki yüzlü değilim. onun nişanına memnuniyetle gittim çünkü gerçekten mutlu oldum. başarısına mutluluğuna vs. sadece sorun onun olayları çarpıtması. iğrenç bi insan olduğunu düşünmüyorum. ya da her zaman bu hisler içerisinde değilim. bazen insan kırılabiliyor bu kadar basit. yine de pişman olup yazımı sildim. çünkü gerek yok.
ben sorunsuz değilim ama gelip burada bu kadar bilenip bana bunları yazan sen de sorunsuz değilsin kesinlikle hem de hiç.

çok hoşsun gerçekten ben arkadaşıma gereken cevapları veriyorum zaten. aramız çok iyi demedim. hatta eleştirilerim sonucunda söylediklerine dikkat etmeye başladı. hiç iki yüzlü değilim. onun nişanına memnuniyetle gittim çünkü gerçekten mutlu oldum. başarısına mutluluğuna vs. sadece sorun onun olayları çarpıtması. iğrenç bi insan olduğunu düşünmüyorum. ya da her zaman bu hisler içerisinde değilim. bazen insan kırılabiliyor bu kadar basit. yine de pişman olup yazımı sildim. çünkü gerek yok.
ben sorunsuz değilim ama gelip burada bu kadar bilenip bana bunları yazan sen de sorunsuz değilsin kesinlikle hem de hiç.
Ben sadece insanların karşısındakilere hissettikleri gibi davranmaları gerektiğini söylüyorum.Benim arkadaşım hakkımda böyle şeyler düşünse çok yaralanırdım şahsen.Birisine karşı hem bu duyguları besleyip hem de onun için mutlu olduğunu söylemen de oldukça ironik.Yorum istediğin için konu açtıysan bu da yorumdur.İyi geceler sana.

Pamuktan mı yapıldınız arkadaş, ne bu hassaslık? Bir kişiyle dalaştın diye henüz 3 sayfalık konuyu neden sildin ya hu?
Konuyu açalı 1 saat olmamış, biri bir laf dedi diye hopp konuyu uçurmuş ya! Arkadaş senin derdin mi önemli yoksa laf dalaşın mı?
Yok madem konuyu silecek kadar mühim değildi derdin ne diye konu açıyorsun? Mühimse de neden siliyorsun?
Az özgüvenli olun ya, biri pıs dese kaçacak delik arıyorsunuz.

Back
X