Doğuma Hazırlık Çilek bebek odası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyz@

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
247
0
96
İçel Mersin
çilegin dream birde cici diye bebek odası takımları var ben kirada oturdugum ıcın sadece beşigini almak istiyorum ama kararsızım dreammı ? cicimi çilegin sayfasından modellere bakıp yardımcı olursanız sevinirim buarada bebişim kızopuyorumnanaktan

çilegin dream birde cici diye bebek odası takımları var ben kirada oturdugum ıcın sadece beşigini almak istiyorum ama kararsızım dreammı ? cicimi çilegin sayfasından modellere bakıp yardımcı olursanız sevinirim buarada bebişim kızopuyorumnanaktan
cnm ben dream olanı beğendim ama karar senin tabikideCADIARZUbende oğluma gemici çocuk odasını aldım geçen sene çok memnunum kaliteli ve süper bir takım çilekten vazgeçme derim zemuszemus

cnm bende çileğin cici takımını aldım bu hafta geldi, bence gayet güzel ve kullanışlı tavsiye ederim..

ben ciciyi daha çok beğendim ama safari de çok güzelmiş benim oğlum olursa ondan alabilirim boshayallersmile

bende sadece sadece sallanan beşiğini aldım dolabını kendim yaptırdım çünkü memurum ve hep taşınıyoruz daha sonra kendi evim olduğunda inş. genç odası almayı düşünüyorum fikir istersen resimlere bakabilirsin..........

çilek cici sallanan beşik dolabı ben kendim özel yaptırdım cilekteki dolaptan daha kullanışlı

Eklentiler

• $IMG_0327.webp
    $IMG_0327.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 312
  • $IMG_0329.webp
    $IMG_0329.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 536
illaki çilek diyorsan cici güzel bence.ama çilekle sınırlama kendini derim dünya kadar kaliteli bebek mağazaları var hemde çok güzel modeller.yinede sen bilirsin canım.şimdiden hayırlı olsun.

illaki çilek diyorsan cici güzel bence.ama çilekle sınırlama kendini derim dünya kadar kaliteli bebek mağazaları var hemde çok güzel modeller.yinede sen bilirsin canım.şimdiden hayırlı olsun.

canım hangı markalar var mesela bende daha yenı hamısım
ınternette baktıgımda çilek cici sadece beşik olarak almak mantıklı geldı küçük bebeğe şimdiden oda takımı almak açıkcası mantıklı gelmıyor bende gezıcı oldugum ıcın sallanan beişk hosuma gıttı
ankarada uygun nerelerden ne alınır kızlar

sevdes slm.. bebişin hayırlı olsun cnm.. ben de çok araştırdım bebek odası almak istediğimde.. ve çilek cici ye karar verdik eşimle.. ben de büüyen yatak sallanmayan dan , iki kapaklı dolap ve rafı aldım. şifonyer i almadım.. cibinlik de aldım pembe olandan.. ve 1500 tl ödedim.. hem sağlıklı modeller.. hem de piyasadaki diğer mobilyalara göre çok uygun fiyatı.. görümcem de aynı takımı aldı ve kullanıyor uan çok memnun.. benim de doğuma bir haftam kaldı hemen hemen.. umarım ben de memnun kalırım..
sevgiler..

sevdes slm.. bebişin hayırlı olsun cnm.. ben de çok araştırdım bebek odası almak istediğimde.. ve çilek cici ye karar verdik eşimle.. ben de büüyen yatak sallanmayan dan , iki kapaklı dolap ve rafı aldım. şifonyer i almadım.. cibinlik de aldım pembe olandan.. ve 1500 tl ödedim.. hem sağlıklı modeller.. hem de piyasadaki diğer mobilyalara göre çok uygun fiyatı.. görümcem de aynı takımı aldı ve kullanıyor uan çok memnun.. benim de doğuma bir haftam kaldı hemen hemen.. umarım ben de memnun kalırım..
sevgiler..
teşekkür ederım canım ınsallah memnun kalırsın ınterntten bıle guzel gozukuyor kullanması ço daha ıyıdır bence ,iyi yapmışsın canım bebğini sağlıcakla kucağına almanı dılerım

arkadaslar cıcının sallanan besıgını kullanıp memnun olmayan varmı lütfen yardımcı olun cok kararsızım

cnmben dream olanı beğendm sadece beşik fiyatına oda takımları var baktın mı.mesela ben babyhopun beyaz oda takımını beğendm netten.828 tl ama karasızım kalite konusunda.

kalite konusunda bende kararsız kalmıştım kızlar mobilyacıya gösterdim inanın çilektekinden daha güel malzeme kulandı dolabımı ben çok beğendim çilekteki sunta kırılabilir ben siirt tr ikamet ediyorum belki büyük şehirdekiler daha güzel yaptıra bilirler dolabı
fiyatı:270 tl mal oldu yapıştırmaları sizler daha güzelini bulabilrisiniz bende ailemin yanına gidince istanbula ordanda bakacağım yapıştırma (stecar)

bende ciciyi begendim ama sallanan iyi deyil diyomus doktorlar kararsızım

ama bu modeller istersen sabitlenebiliyor.bence sallanan almakta fayda var.önceleri sallamazsın alıştırmamak için baktın ki olmuyor uyumuyor yada durmuyor ozaman sallarsın :)

ayrıca bnde bu ciciyi beğeniyorum.hem kız için hem erkek için çok kullanışlı.

Back
X