• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çilek Soslu Cheesecake...

afiyet olsun kocuşuna :) yemiş kadar olduk artık napalım bidahaki sefere :)) çikolatalısını hayal edemiyorum gülden ona göre :)))

:9::9::9::9::9::9:evet öyle yaptı cheesecake canavarı:63:

ilk fırsatta çikolatalısını yapcam canım onunda fotosunu paylaşırım...

bişi sölicem bişi sölicem:17:
ben daha hiiçç cheesecake yemedim:17:
ama çok güzel görünüyo dedim ya canım mutlaka denemeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmem kaydettim tarifi:1:

bişi sölicem bişi sölicem:17:
ben daha hiiçç cheesecake yemedim:17:
ama çok güzel görünüyo dedim ya canım mutlaka denemeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmem kaydettim tarifi:1:

kesinlikle ilk fırsatta ye canım kahve eşliğinde ama ben kahve ile bütünleştiriyorum bu tadı...
bi de dolaptan çıkarır çıkarmaz soğuk servis seviyorum yaz tatlısı gibi serinletiyor fresh bir lezzet:56::56::56:

arkadaşların dediği gibi gözümde en cok büyüyen o bekleme süresi onu beklerken deliririm ben:27:

arkadaşların dediği gibi gözümde en cok büyüyen o bekleme süresi onu beklerken deliririm ben:27:

canımcım ben tarifi aynı güne yetiştireyim diye bekleme sürelerine uymadım normal zamanda yazdığım saatlere uyuyorum tabiki ama bu sefer 3 saat dolapta beklettim keserken zor oldu daha tam donmamıştı ama başardım sende çok bekletmeden yiyebilirsin...ama en güzel tadı 24 saat bekledikten sonra oluyor:16::16::16:

Benim kalemim işte bu:32: :39::39::39:
Ellerine sağlık :29:

hayatimda hiç cheaskek yemedim e yapmadima tabi
$u labne olayini çozersem soz yapicam sanada resim gondericem konu sahibesi :)
acele etmem lazim çilegin zamani geçmeden :)

$imdi bu labne peynir, bildigimiz krem peynir mi yoksa yogurt a benzyeen bi peynir daha var omudur acaba
ruzgar gulune sorayim en iyisi o bilir kesin :)

Son düzenleme:
Benim kalemim işte bu:32: :39::39::39:
Ellerine sağlık :29:

öncelikle imza süpperrr içim huzur doluyor baktıkça :16::16::16:
beğendiğine sevindim meg çok teşekkürler:16::16::16:

hayatimda hiç cheaskek yemedim e yapmadima tabi
$u labne olayini çozersem soz yapicam sanada resim gondericem konu sahibesi :)
acele etmem lazim çilegin zamani geçmeden :)

$imdi bu labne peynir, bildigimiz krem peynir mi yoksa yogurt a benzyeen bi peynir daha var omudur acaba
ruzgar gulune sorayim en iyisi o bilir kesin :)

labne gayet güzel bir peynir türü krem penir yoğurt arası bir tadı var gayet güzel canım...
resimi sabırsızlıkla bekliyorum :16::16::16:

Back
X