Gören yok dikkat etmemişler onu öylece yerde yatarken görmek cok kötüydü senağlamasenağlamasenağlamaNe diyeceğimi şaşırdım boğazım düğüm düğüm.
Resmini de görünce of:çok üzgünüm:
Plakayı filan gören olmuş mu sordunuz mu etraftan:çok üzgünüm:
çok üzüldüm ya gözlerim doldu:çok üzgünüm:
canım ya daha o gün bakmıştım resimlerinesenağlama
[B]çarpanı bulabildiniz misenağlama
Çilekim benim kuşum artık yok 1 saat önce onu kaybettik. İşyerinde dükkanın önünde yola çıkmıs ben farketmemiştim müşteri ile ilgilenirken kaşla göz arası yola cıkmış hiç huyu değildi yola cıkmak bi cani hızla çarptı kaçtı kuşum öylece yerde boynu bükük bütün iç organları dışa fırlamıs yattı kaldı cok üzülüyorum o benm herseyimdisenağlamasenağlamasenağlama
Köpeğiniz için de sizin için de çok üzgünüm...
Zor geçeceğini çok iyi bildiğim bir döneme girdiniz. Herkesin tepkileri farklı olur birbirinden o yüzden bunu bir öneri olarak değil de, tecrübe paylaşımı olarak değerlendirmenizi rica ederim..
Bir köpek edinin yeniden..
Çileğin yerini tutmayacaktır, daha doğrusu yeni gelen sizin dünyanızda yeni bir yer edinecektir kendine.. Başta alışmakta zorlanabilirsiniz.. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce yazışmıştık. Henüz yeniydi beraberliğiniz.. Belki bu sayede nispeten daha güçlü olabilirsiniz.. Ve cesur.. Yeni bir köpişi evlat edinmek için..
Sabır diliyorum. a.s.
ocakta almıştım cileğimi 4 aydır benimleydi 4 ay olmasına ragmen cok alışmıştım ona daha cok küçüktü aralık 16 da doğmuştu 5 aylık bile değildi daha cok küçüktü kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?