• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çileklikofret'in çeyizlerisii

BAHARATLIKLARI NERDEN ALDIN CANIM ONLARDA GÜZELMİŞ
Bu arada iki gündür bende senin çeyizlerini inceliyorum derdim neyse :52: :52: ama güzel seçmişsin. nevresimde bende mor severimm..

sağol canım daha rahat incelensin diye düzenledim umarım olmuştur. beğenmene sevindim..baharatlıklarım ekmekliğim hepsi bernardodan canım:3:

ben genelde nevresimde mor, mürdüm, lila , pembe seviyorum o tonda alıyorum. renklileri daha çok misafir için alıyorum canım. işin güzel yanı o nevresim takımı bana neredeyse bedavaya gelmişti bir ykm indiriminden almıştım:61: sen de böyle bir indirim yakalarsın umarım canım.şimdi düğün gecesi için istediğim beyaz jakarlı ve siyah kırmızı konbinli arıyorum inşallah gönlüme göre indirimde bulur alırsam paylaşırım:1::1:

hmm bende bayilirim mor ve lila rengi. Bence nevresimde cok s1k duruyor. Yeni eklediklerini gördüm masallah doldurmusuz nevresimleri.:6: Bi ben alamiyorum ya cünkü yurtdisinda yasadigim icin tr den bu yaz getirebilirim insallah tabi annemi ikna edebilirsem. suanda sadece 2 tane var. 3 tane daha alsam yeterli sanirim. Fazla almayi düsünmüyorum hatta alamiyorum.:9:

walla ben buradaki bir züccaciyeden aldım canım üzerinde de tek bir marka işareti yok 10tl sadece bunu biliyorum böyle şeffaf bir dış kabı var bir de bunu:)) ama çok tatlı nişanlım bile ki bu işleree çok pek uzaktır bayıldı:66:

bende bayıldım canım ama istanbulda göremedim hala
dorede 30 tl yazıyor :(
araştırmaya devam edeyim :71:

yeni cicilerim
tantitoni çaydanlık ve pratik soğan doğrayıcı :1:

$twin-kc8059waq.webp $205258866ge.webp

sizin için çektim özel günler için oradayken aldığım rize bezi pike takımı
nice nevresimler aldım ama en sevdiğim bu.inanılmaz bir kumaşı var
. $13032011447.webp

bernardonun kırmızı takımlarından alan çok.bunlardan biride benim:9:
güle güle kullan hepsini

Back